Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 15 órával korábban (szerkesztve) 16 perccel korábban, Dzséjt írta: Nyilván bejátszanak az érzelmek, de itt másmilyen mód nem is lehet. Ha nem Vel bűnteti meg, akkor Carro Raylanz, akinek a lányát ugyanúgy veszélyeztette ez az idióta. A lányát, aki nyíltan szembement Cintával és Vellel, és alig akarta elhinni, hogy szó nélkül engedelmeskednek ezeknek a kívülállóknak. Szóval mielőtt leszedjük a keresztvizet Sammről, azért emlékezzünk meg erről is. A gyerek simán gondolhatta, hogy ha a főnök lánya ennyire ágált Vellék ellen, akkor jogalapja van saját döntést hozni. A rosszabbik eset, hogy Sammnél Enza tudtával volt fegyver... A lényeg a lényeg, hogy a Ghorman Frontnak annyi köze van egy katonai szervezethez, mint nekem az űrhajózáshoz. Hallgatni kellett volna Cassianra, de Luthen tojt az egészre. Ezt egy embere bánta. Borzasztó érdekes lesz látni egy év múlva mi lesz ezzel a szervezettel. Mennyire lesznek kompetensebbek. Szerkesztve: 15 órával korábban - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Hozzászólás ideje: 15 órával korábban 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A lányát, aki nyíltan szembement Cintával és Vellel, és alig akarta elhinni, hogy szó nélkül engedelmeskednek ezeknek a kívülállóknak. Az egyetlen aprócska probléma ezzel az érveléssel, hogy az nem Enza volt, hanem Dreena. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Engem meglepett BOrgana új arca. Pláne, hogy előbb hangzik el a neve és azután látjuk. Kicsit lesokkolt, mert nem számítottam rá, hogy nanoplasztikázott 🤪 vagy százfülé-főzetet kapott. Olvastam, hogy fontos szerepe van és nem lehetett kihagyni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 12 órával korábban 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az egyetlen aprócska probléma ezzel az érveléssel, hogy az nem Enza volt, hanem Dreena. Akkor ő. Tök mindegy igazából, a lényeg, hogy volt ellenállás, nem is kicsi. 21 perccel korábban, Szisz írta: Engem meglepett BOrgana új arca. Pláne, hogy előbb hangzik el a neve és azután látjuk. Kicsit lesokkolt, mert nem számítottam rá, hogy nanoplasztikázott 🤪 vagy százfülé-főzetet kapott. Olvastam, hogy fontos szerepe van és nem lehetett kihagyni. Jó, hogy spoiler mentes voltál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Akkor ő. Tök mindegy igazából, a lényeg, hogy volt ellenállás, nem is kicsi. Nem tök mindegy, mivel, ha nem a főnök lánya, hanem a 88. senki akadékoskodott még, akkor Samm-nek még a te gondolatmeneted alapján sincs semmi jogalapja saját döntést hozni. Szóval nincs miről megemlékezni, mielőtt levesszük Samm-ről a keresztvizet. Az a "nem is kicsi" ellenállás meg mindössze 2 ember volt a jelenlévő 15-ből. A maradék 13 még csak nem is hümmögött vagy bólogatott, amikor Samm és Dreena akadékoskodtak, egy, a nagyfőnök meg mindkettőt leszólta. Azért ezt nem nevezném túl erős ellenállásnak. Sőt még azt is hozzáteszem, hogy a főnök lánya, Enza volt a legkompetensebb az egész akció során az újoncok között, mert miután Vel összeomlott, ő magához ragadta az irányítást és kivitte az embereit. Azt megelőzően meg megszívlelte Andor okítását. Ha túléli, belőle még tényleg remek vezető lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Éppen most , Dzséjt írta: Nem tök mindegy, mivel, ha nem a főnök lánya, hanem a 88. senki Biztos nem a 88. senki volt, hisz részt vett a belső kör gyűlésen, ráadásul előtte is szerepet kapott. Ezért is gondoltam, hogy ő a főnök lánya. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A lényeg a lényeg, hogy a Ghorman Frontnak annyi köze van egy katonai szervezethez, mint nekem az űrhajózáshoz. Hallgatni kellett volna Cassianra, de Luthen tojt az egészre. Ezt egy embere bánta. Szerintem Luthen így sem fogja bánni a dolgokat. Számára az volt a lényeg, hogy a Ghorman egy új frontot nyisson a birodalomban, hogy leterhelje az államapparátust, ehhez képest Cinta pici árnak tűnik. És ezt érezte meg Cassian is: ő látta a kockázatokat, és nem akart egy feláldozható bábu lenni Luthen ezen játszmájában (mert amúgy továbbra is bármikor feláldozható, csak nem mindegy a kockázat, meg nem mindegy hogy gyalog vagy vagy mondjuk bástya). Egyébként érdekes kérdés hogy vajon Luthen bánná-e az akciót, ha megtudná, hogy az ISB áll az egész mögött; szerintem egyébként nem, mert szerintem azt gondolná, hogy az ISB csúnyán mellényúl Dedra tervével. Ha a Ghorman forradalom más bolygóknak utat mutat (mint anno a nagy francia forradalom a XIX. század elején), akkor lehet, hogy túl nagy ár lesz ez azért a nyersanyagért cserébe, amit a bolygóból kinyerni remélnek. És úgy tűnik, hogy Dedráék ezt a hatást csúnyán alábecsülik. Vagy Luthen becsüli túl. Ismerve a RO és az EpIV eseményeit, inkább az előbbi! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 9 órával korábban 21 perccel korábban, Donát írta: És úgy tűnik, hogy Dedráék ezt a hatást csúnyán alábecsülik. Palpatine-nak itt már csak a Halálcsillag számít. Ha az elkészül akkor nyüszíthet mindenki úgy ahogy akar, semmit nem ér. Ez volt a terv, ás valljuk be, zseniális terv. Ersoval azonban nem számolt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.