Darth Sky Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Hozzászólás ideje: 12 órával korábban 2025. 05. 10. - 13:41, Ody Mandrell írta: Azért a film végén már érezhető volt a vonzalom Cassian és Jyn között. Igaz, nem csókolták meg egymást, de amikor mennek le a liften a scarifi toronyból, ott nagyon úgy néznek már egymásra, mint a szerelmesek. Ki tudja még mi történik a RO-ban látott eseményekig, talán az is közrejátszott Cassian viselkedésében. Szerintem is volt némi szikra Cassian és Jyn között a filmben, ami a fizikai vonzalmon felül lehetett azért is, mert a közös ügy és az együtt átéltek összekovácsolták őket. Viszont a Roge One-t nézve sosem merült fel bennem az, hogy romantikus vonalon lenne a kapcsolatuk - úgy érzem, ez szándékosan nem teljesedett ki igazán. Csak egy lehetőség volt. Egy másik életben, más körülmények között, talán lehetett volna belőle valami. Az Andorban eddig látottak alapján, @Pildihez hasonlóan én is úgy gondolom, hogy Cassian hű maradt volna Bixhez, és megtisztelte volna az iránta érzett szerelmét azzal, hogy akkor sem fordítja komolyabbra a Jynnel való kapcsolatát, ha túlélik a scarifi küldetést, és tovább szolgálják a Lázadást. Cassian Bixszel való kapcsolatának mély gyökerei vannak, nem csak romantikus, hanem történelmi és morális szinten is. Bix volt az, aki hitet adott neki, aki ismerte a régi Casst, aki még nem volt a Lázadás arca. Szerintem egy ilyen kapcsolatot nem lehet csak úgy lezárni, még ha el is távolodtak. 2025. 05. 10. - 16:01, Dzséjt írta: Ha Bix esetleg terhes, az egyáltalán nem biztos, hogy tudatos döntés hatása, hanem inkább annak az eredménye, hogy megesik az ilyen. Tudom, a Lázadás világa nem ad lehetőséget „ideális döntésekre”, így ez is benne lehet - és bőven reális magyarázat (már ha Bix valóban terhes). Abból indultam ki, hogy a felelősségteljes felnőtt emberek csak ismerik annyira a biológiát, hogy tudják, miként lehet összehozni egy gyereket, és megakadályozni a nem kívánt terhességet, ha semmiképpen sem akarnak utódot. Ha pedig mindennél fontosabb nekik Lázadás ügye (márpedig Bixnek nagyon úgy tűnt, hogy az), ergo egyelőre nem szeretnének egy csecsemővel bajlódni a Lázadók harci bázisán, akkor nem úgy fejezik be a együttlétet, nos... ahogy azt az utódnemzéshez kell. De nyilván, előfordulhat, hogy az egyik fél elveszíti az önuralmát, és már meg is történik a dolog. 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Nem lennék meglepve, ha Mothma beszédét több országban is cenzúráznák az elkövetkező években. Ha levesszük a direkt utalásokat a Ghormanra és Palpatine-ra, olyan általános alapigazságokat mond el mintegy két percben egy diktatúra működéséről, hogy azt tananyaggá kéne tenni. 4 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Ha már Mon Mothma beszéde - pár kulisszák mögötti fotó: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Itt is elkészül a full guide, ha @Dzséjt megírja a sztorit. Sok érdekesség ezúttal nem volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban (szerkesztve) @Ody Mandrell megírtam mindkét kimaradt epizódhoz. Jól belezuzzantam ezekbe a részekbe, ha korábban csak a Who are You?-hoz készítettem el. Pedig általában sorban haladok, nem középen kezdem és hagyom is abban. Szerkesztve: 4 órával korábban - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 4 órával korábban 8 perccel korábban, Dzséjt írta: @Ody Mandrell megírtam mindkét kimaradt epizódhoz. Jól belezuzzantam ezekbe a részekbe, ha korábban csak a Who are You?-hoz készítettem el. Pedig általában sorban haladok, nem középen kezdem és hagyom is abban. Szándékosan nevezed Wilmont Wilnek? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban 3 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Ha már Mon Mothma beszéde - pár kulisszák mögötti fotó: Blasszfémia! Eretnekség! Emberellenes bűn! AZ OTT CGI!!!!!! 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szándékosan nevezed Wilmont Wilnek? Igen, az epizódokban is többször hívták Wilnek. Brasso például szinte csak így hívta. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.