Jump to content

Cad Bane

Ody Mandrell

Recommended Posts

Cad_Bane_HS.jpg

Az első évad végére megérkezett Cad Bane, az űber-táp fejvadász. :lol: Felvetődik a kérdés, hogy honnan és ki kaparta elő ezt a fickót? Ha ennyire jó merre bújkált eddig? Én valahogy nem hiszem, hogy Zirro bérelte volna fel a börtönből. Inkább Dooku keze lehet a dologban. Szerintetek mennyi szerep jut neki a második évadban, amit túl fog-e élni egyáltalán? :roll: Nagyon sok kérdőjel és spekuláció lehet vele kapcsolatban.

Szerintem lehet, hogy olyan népszerű lesz a karakter, hogy még az élőszereplős TV sorozatba bekerül.

A 2. évadban remélem többször találkozunk majd vele, nemcsak az elején.

Szerintem végig benne lesz.

Edited by Ody Mandrell

Cad Bane nálam egy szinten van Aurra Singgel. :roll: Aurráról, EU-ból tudjuk, hogy a klasszikus trilógia idején párszor feltűnik Jabba udvarában. Bane új figura a saga életében, de merem remélni még jó sokszor viszontlátjuk őt.

Remélem a második évadban is ugyanabban a csapatban lesz akikkel megtámadta a szenátust és nem mint magányos farkas

Hát, sajnos nem.

A "Hunting The Hunters" webképregény elején van róla szó, hogy feloszlatja a csapatot. Pedig a cuki kis Robonino-t szívesen láttam volna még a továbbiakban. :roll:

De Cad Bane ettől függetlenül továbbra sem lesz egyedül. Amint láthattuk abban a kémvideóban, Bane a CIS szolgálatába állt, és jócskán körül volt véve néhány rohamdroiddal.

Edited by KisKósa

Remélem a második évadban kap majd háttértörténetet a fickó. Az is érdekelne, hogy kis és miért hozta be a képbe a fejvadászt.

Szerintem ezúttal nem az a helyzet, mint Jango Fettnél, akit ugyebár Dooku hozta képbe. Bár Jangót nem igazán kellett, mert ugyebár a Galaxis legismertebb fejvadásza volt, és egyben a legtehetségesebb is. Itt jön a képbe Cad Bane, aki a második legjobb a listában, csak ő kevésbé volt olyan ismert. Nem hozta őt senki képbe, ő maga döntött úgy, hogy képbe kerül.

A második évadban természetesen elengedhetetlennek tartom, hogy több dolog is kiderüljön róla. A CIS persze felfigyelt erre az akcióra... Olyannyira, hogy...

Spoiler:

...hogy maga Darth Sidious az, aki a megbízója lesz, ami azért nagy szó.

Így tehát lett egy újabb ütősképes fejvadászuk a seregben Durge mellett.

• 1 month later...

Ahsoka után Bane lesz a következő olyan szereplő akinek érdekes vége lehet majd a TCW -ben. Vajon túléli a sorozatot, ezzel adva további táptalajt a későbbi EU-s szereplésének, vagy meghal? Mit gondoltok? Szerintem ha Ahsoka túléli Bane -nek pusztulnia kell. :P

Ahsoka után Bane lesz a következő olyan szereplő akinek érdekes vége lehet majd a TCW -ben. Vajon túléli a sorozatot, ezzel adva további táptalajt a későbbi EU-s szereplésének, vagy meghal? Mit gondoltok? Szerintem ha Ahsoka túléli Bane -nek pusztulnia kell. :P

Szerintem mindketten el fognak pusztulni. A trailer alapján úgy tűnik, mintha egymás nemeziszei lennének. Szerintem Bane el fogja intézni Ahsokát, Anakin pedig Bane-t.

Szerintem mindketten el fognak pusztulni. A trailer alapján úgy tűnik, mintha egymás nemeziszei lennének. Szerintem Bane el fogja intézni Ahsokát, Anakin pedig Bane-t.

Ez nem is rossz ötlet. :P Bár Bane karakterében az is kérdéses, hogy meddig húzza. Ebben az évadban elhalálozik vagy még átviszik a harmadik évadra?

Edited by Ody Mandrell

Baneből simán kinézem, hogy túléli, mármint egyedi karakter mivoltából. Nagyjából az lehet majd a helyzet vele, mint Boba Fettel a Jedi visszatérben, illetve az az utáni EU-s regényegben róla szoló történetekben.

" Bobbyt bármikor vissza lehet hozni az életbe" :P

Szerintem Bane azért lett behozva, hogy ne mindig Dooku-Grievous-Ventress hármasa szerepeljen. Csakhogy egy idő után Bane is túl sokat lesz képernyőn (ergo uncsi lesz), úgyhogy én nem hinném, hogy egy évadnál többet kapna.

Szerintem Bane azért lett behozva, hogy ne mindig Dooku-Grievous-Ventress hármasa szerepeljen. Csakhogy egy idő után Bane is túl sokat lesz képernyőn (ergo uncsi lesz), úgyhogy én nem hinném, hogy egy évadnál többet kapna.

Szerintem is kizárt. A harmadik évad megint más szált fog feszegetni. Szerintem az évad végén meghal vagy eltűnik.

Én nem vagyok nagy ismerője a több évados sorozatoknak, de teljesen logikus, hogy amit hosszabb szériának terveznek, abban időnként változtatni kell a dolgokat, hogy tudjon újat nyújtani.

Can Bane jó figura, és egy új ízt hozott az SW univerzumba, de biztos nem kerül a főbb és ezért állandó karaketerek szintjére, akik hol közelről, hol távolból, de nagyjából minden epizód szereplői maradnak.

Szerintem már a 2. évadban sem fog sok részben feltűnni. Három, max öt, de az már nagyon sok lenne. Nem tűnik olyan karakternek, aki fél évadon keresztül kiaknázható lenne, inkább Ventress-hez hasonlóan olyan "néha feltűnik" fickó. De szvsz ebben az évadban még semmiképpen sem fog eltűnni, sőt, erős a gyanúm, hogy még néhány évadig fel-feltűnik majd. Túlságosan cool lett a karaktere, amit a sorozatokban szeretnek kihasználni.

Szerintem már a 2. évadban sem fog sok részben feltűnni. Három, max öt, de az már nagyon sok lenne. Nem tűnik olyan karakternek, aki fél évadon keresztül kiaknázható lenne, inkább Ventress-hez hasonlóan olyan "néha feltűnik" fickó. De szvsz ebben az évadban még semmiképpen sem fog eltűnni, sőt, erős a gyanúm, hogy még néhány évadig fel-feltűnik majd. Túlságosan cool lett a karaktere, amit a sorozatokban szeretnek kihasználni.

Néhány évadig? Lehet, hogy csak három lesz. A sűrűbb feltűnése meg elég valószínű, mert az évad alcíme is a fejvadászokra fókuszál. :D

• 5 months later...
Nagyon eltűnt...
Még előkerülhet. 7 részről még semmit sem tudunk. Grievous is eltünt az első évadban, bár ő vissza sem tért. :laugh:

Viszont ha már vele és a bandájával reklámozták a 2. évadot, akkor csak előveszik még, főleg, hogy se Bossk, se Suki, se a kalapos csávó sem szerepelt még.

Szerintem a Mandalore trilógia után visszatér(nek)

Még előkerülhet. 7 részről még semmit sem tudunk. Grievous is eltünt az első évadban, bár ő vissza sem tért. :laugh:

Viszont ha már vele és a bandájával reklámozták a 2. évadot, akkor csak előveszik még, főleg, hogy se Bossk, se Suki, se a kalapos csávó sem szerepelt még.

Szerintem a Mandalore trilógia után visszatér(nek)

Van egy ilyen gyanúm. A 15 rész sztorija pont nekik való. :D

• 1 year later...
  • 1 year later...