Ody Mandrell Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Az első évad végére megérkezett Cad Bane, az űber-táp fejvadász. Felvetődik a kérdés, hogy honnan és ki kaparta elő ezt a fickót? Ha ennyire jó merre bújkált eddig? Én valahogy nem hiszem, hogy Zirro bérelte volna fel a börtönből. Inkább Dooku keze lehet a dologban. Szerintetek mennyi szerep jut neki a második évadban, amit túl fog-e élni egyáltalán? Nagyon sok kérdőjel és spekuláció lehet vele kapcsolatban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Szerintem lehet, hogy olyan népszerű lesz a karakter, hogy még az élőszereplős TV sorozatba bekerül. A 2. évadban remélem többször találkozunk majd vele, nemcsak az elején. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 (edited ) Szerintem lehet, hogy olyan népszerű lesz a karakter, hogy még az élőszereplős TV sorozatba bekerül.A 2. évadban remélem többször találkozunk majd vele, nemcsak az elején. Szerintem végig benne lesz. Edited June 28, 2009 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Szerintem végig benne lesz. Jó lenne. És még az EU-nak is új táptalajt adott a karakter. Lehetne róla valami regény is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Ő a következő részben bukkan fel? Jó karakternek néz ki a kép alapján, várom a következő részt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Igen a következőben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Cad Bane nálam egy szinten van Aurra Singgel. Aurráról, EU-ból tudjuk, hogy a klasszikus trilógia idején párszor feltűnik Jabba udvarában. Bane új figura a saga életében, de merem remélni még jó sokszor viszontlátjuk őt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Remélem a második évadban is ugyanabban a csapatban lesz akikkel megtámadta a szenátust és nem mint magányos farkas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited ) Remélem a második évadban is ugyanabban a csapatban lesz akikkel megtámadta a szenátust és nem mint magányos farkas Hát, sajnos nem. A "Hunting The Hunters" webképregény elején van róla szó, hogy feloszlatja a csapatot. Pedig a cuki kis Robonino-t szívesen láttam volna még a továbbiakban. De Cad Bane ettől függetlenül továbbra sem lesz egyedül. Amint láthattuk abban a kémvideóban, Bane a CIS szolgálatába állt, és jócskán körül volt véve néhány rohamdroiddal. Edited June 29, 2009 by KisKósa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Remélem a második évadban kap majd háttértörténetet a fickó. Az is érdekelne, hogy kis és miért hozta be a képbe a fejvadászt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Remélem a második évadban kap majd háttértörténetet a fickó. Az is érdekelne, hogy kis és miért hozta be a képbe a fejvadászt. Szerintem ezúttal nem az a helyzet, mint Jango Fettnél, akit ugyebár Dooku hozta képbe. Bár Jangót nem igazán kellett, mert ugyebár a Galaxis legismertebb fejvadásza volt, és egyben a legtehetségesebb is. Itt jön a képbe Cad Bane, aki a második legjobb a listában, csak ő kevésbé volt olyan ismert. Nem hozta őt senki képbe, ő maga döntött úgy, hogy képbe kerül. A második évadban természetesen elengedhetetlennek tartom, hogy több dolog is kiderüljön róla. A CIS persze felfigyelt erre az akcióra... Olyannyira, hogy... Spoiler: ...hogy maga Darth Sidious az, aki a megbízója lesz, ami azért nagy szó. Így tehát lett egy újabb ütősképes fejvadászuk a seregben Durge mellett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Ahsoka után Bane lesz a következő olyan szereplő akinek érdekes vége lehet majd a TCW -ben. Vajon túléli a sorozatot, ezzel adva további táptalajt a későbbi EU-s szereplésének, vagy meghal? Mit gondoltok? Szerintem ha Ahsoka túléli Bane -nek pusztulnia kell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Ahsoka után Bane lesz a következő olyan szereplő akinek érdekes vége lehet majd a TCW -ben. Vajon túléli a sorozatot, ezzel adva további táptalajt a későbbi EU-s szereplésének, vagy meghal? Mit gondoltok? Szerintem ha Ahsoka túléli Bane -nek pusztulnia kell. Szerintem mindketten el fognak pusztulni. A trailer alapján úgy tűnik, mintha egymás nemeziszei lennének. Szerintem Bane el fogja intézni Ahsokát, Anakin pedig Bane-t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 (edited ) Szerintem mindketten el fognak pusztulni. A trailer alapján úgy tűnik, mintha egymás nemeziszei lennének. Szerintem Bane el fogja intézni Ahsokát, Anakin pedig Bane-t. Ez nem is rossz ötlet. Bár Bane karakterében az is kérdéses, hogy meddig húzza. Ebben az évadban elhalálozik vagy még átviszik a harmadik évadra? Edited August 10, 2009 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Baneből simán kinézem, hogy túléli, mármint egyedi karakter mivoltából. Nagyjából az lehet majd a helyzet vele, mint Boba Fettel a Jedi visszatérben, illetve az az utáni EU-s regényegben róla szoló történetekben. " Bobbyt bármikor vissza lehet hozni az életbe" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Ez nem is rossz ötlet. Bár Bane karakterében az is kérdéses, hogy meddig húzza. Ebben az évadban elhalálozik vagy még átviszik a harmadik évadra? Vigyék csak át szépen a harmadikra, sőt a negyedikre is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Szerintem Bane azért lett behozva, hogy ne mindig Dooku-Grievous-Ventress hármasa szerepeljen. Csakhogy egy idő után Bane is túl sokat lesz képernyőn (ergo uncsi lesz), úgyhogy én nem hinném, hogy egy évadnál többet kapna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Szerintem Bane azért lett behozva, hogy ne mindig Dooku-Grievous-Ventress hármasa szerepeljen. Csakhogy egy idő után Bane is túl sokat lesz képernyőn (ergo uncsi lesz), úgyhogy én nem hinném, hogy egy évadnál többet kapna. Szerintem is kizárt. A harmadik évad megint más szált fog feszegetni. Szerintem az évad végén meghal vagy eltűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Én nem vagyok nagy ismerője a több évados sorozatoknak, de teljesen logikus, hogy amit hosszabb szériának terveznek, abban időnként változtatni kell a dolgokat, hogy tudjon újat nyújtani. Can Bane jó figura, és egy új ízt hozott az SW univerzumba, de biztos nem kerül a főbb és ezért állandó karaketerek szintjére, akik hol közelről, hol távolból, de nagyjából minden epizód szereplői maradnak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Szerintem már a 2. évadban sem fog sok részben feltűnni. Három, max öt, de az már nagyon sok lenne. Nem tűnik olyan karakternek, aki fél évadon keresztül kiaknázható lenne, inkább Ventress-hez hasonlóan olyan "néha feltűnik" fickó. De szvsz ebben az évadban még semmiképpen sem fog eltűnni, sőt, erős a gyanúm, hogy még néhány évadig fel-feltűnik majd. Túlságosan cool lett a karaktere, amit a sorozatokban szeretnek kihasználni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Én is hajlok arra, hogy nem fog eltűnni a másodok évaddal, hanem előveszik még, mivel népszerű karakter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Szerintem már a 2. évadban sem fog sok részben feltűnni. Három, max öt, de az már nagyon sok lenne. Nem tűnik olyan karakternek, aki fél évadon keresztül kiaknázható lenne, inkább Ventress-hez hasonlóan olyan "néha feltűnik" fickó. De szvsz ebben az évadban még semmiképpen sem fog eltűnni, sőt, erős a gyanúm, hogy még néhány évadig fel-feltűnik majd. Túlságosan cool lett a karaktere, amit a sorozatokban szeretnek kihasználni. Néhány évadig? Lehet, hogy csak három lesz. A sűrűbb feltűnése meg elég valószínű, mert az évad alcíme is a fejvadászokra fókuszál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Nagyon eltűnt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Nagyon eltűnt...Még előkerülhet. 7 részről még semmit sem tudunk. Grievous is eltünt az első évadban, bár ő vissza sem tért. :laugh: Viszont ha már vele és a bandájával reklámozták a 2. évadot, akkor csak előveszik még, főleg, hogy se Bossk, se Suki, se a kalapos csávó sem szerepelt még. Szerintem a Mandalore trilógia után visszatér(nek) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Még előkerülhet. 7 részről még semmit sem tudunk. Grievous is eltünt az első évadban, bár ő vissza sem tért. :laugh: Viszont ha már vele és a bandájával reklámozták a 2. évadot, akkor csak előveszik még, főleg, hogy se Bossk, se Suki, se a kalapos csávó sem szerepelt még. Szerintem a Mandalore trilógia után visszatér(nek) Van egy ilyen gyanúm. A 15 rész sztorija pont nekik való. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cax Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ennek a szereplőnek az angol hangja,nagyon jellegzetes Amúgy már fénykardal harcol,gyerekeket rabol ez a Bane már mindent csinál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Ennek a szereplőnek az angol hangja,nagyon jellegzetes Amúgy már fénykardal harcol,gyerekeket rabol ez a Bane már mindent csinál Fénykardal kb. suhintott kettőt és annyi. Ehhez az eszközhöz kókler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 A leírásban van egy érdekesség! Kit találja meg mi az? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Arra gondolsz, hogy a Birodalom alkalmazta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 14, 2012 Author Share Posted June 14, 2012 Így van. Ergo túléli a TCW -t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts