Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Az első évad végére megérkezett Cad Bane, az űber-táp fejvadász. Felvetődik a kérdés, hogy honnan és ki kaparta elő ezt a fickót? Ha ennyire jó merre bújkált eddig? Én valahogy nem hiszem, hogy Zirro bérelte volna fel a börtönből. Inkább Dooku keze lehet a dologban. Szerintetek mennyi szerep jut neki a második évadban, amit túl fog-e élni egyáltalán? Nagyon sok kérdőjel és spekuláció lehet vele kapcsolatban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerintem lehet, hogy olyan népszerű lesz a karakter, hogy még az élőszereplős TV sorozatba bekerül. A 2. évadban remélem többször találkozunk majd vele, nemcsak az elején. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. (szerkesztve) Szerintem lehet, hogy olyan népszerű lesz a karakter, hogy még az élőszereplős TV sorozatba bekerül.A 2. évadban remélem többször találkozunk majd vele, nemcsak az elején. Szerintem végig benne lesz. Szerkesztve: 2009. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerintem végig benne lesz. Jó lenne. És még az EU-nak is új táptalajt adott a karakter. Lehetne róla valami regény is. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Ő a következő részben bukkan fel? Jó karakternek néz ki a kép alapján, várom a következő részt Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Igen a következőben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Cad Bane nálam egy szinten van Aurra Singgel. Aurráról, EU-ból tudjuk, hogy a klasszikus trilógia idején párszor feltűnik Jabba udvarában. Bane új figura a saga életében, de merem remélni még jó sokszor viszontlátjuk őt. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Remélem a második évadban is ugyanabban a csapatban lesz akikkel megtámadta a szenátust és nem mint magányos farkas Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. (szerkesztve) Remélem a második évadban is ugyanabban a csapatban lesz akikkel megtámadta a szenátust és nem mint magányos farkas Hát, sajnos nem. A "Hunting The Hunters" webképregény elején van róla szó, hogy feloszlatja a csapatot. Pedig a cuki kis Robonino-t szívesen láttam volna még a továbbiakban. De Cad Bane ettől függetlenül továbbra sem lesz egyedül. Amint láthattuk abban a kémvideóban, Bane a CIS szolgálatába állt, és jócskán körül volt véve néhány rohamdroiddal. Szerkesztve: 2009. Június 29. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Remélem a második évadban kap majd háttértörténetet a fickó. Az is érdekelne, hogy kis és miért hozta be a képbe a fejvadászt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Remélem a második évadban kap majd háttértörténetet a fickó. Az is érdekelne, hogy kis és miért hozta be a képbe a fejvadászt. Szerintem ezúttal nem az a helyzet, mint Jango Fettnél, akit ugyebár Dooku hozta képbe. Bár Jangót nem igazán kellett, mert ugyebár a Galaxis legismertebb fejvadásza volt, és egyben a legtehetségesebb is. Itt jön a képbe Cad Bane, aki a második legjobb a listában, csak ő kevésbé volt olyan ismert. Nem hozta őt senki képbe, ő maga döntött úgy, hogy képbe kerül. A második évadban természetesen elengedhetetlennek tartom, hogy több dolog is kiderüljön róla. A CIS persze felfigyelt erre az akcióra... Olyannyira, hogy... Spoiler: ...hogy maga Darth Sidious az, aki a megbízója lesz, ami azért nagy szó. Így tehát lett egy újabb ütősképes fejvadászuk a seregben Durge mellett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ahsoka után Bane lesz a következő olyan szereplő akinek érdekes vége lehet majd a TCW -ben. Vajon túléli a sorozatot, ezzel adva további táptalajt a későbbi EU-s szereplésének, vagy meghal? Mit gondoltok? Szerintem ha Ahsoka túléli Bane -nek pusztulnia kell. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ahsoka után Bane lesz a következő olyan szereplő akinek érdekes vége lehet majd a TCW -ben. Vajon túléli a sorozatot, ezzel adva további táptalajt a későbbi EU-s szereplésének, vagy meghal? Mit gondoltok? Szerintem ha Ahsoka túléli Bane -nek pusztulnia kell. Szerintem mindketten el fognak pusztulni. A trailer alapján úgy tűnik, mintha egymás nemeziszei lennének. Szerintem Bane el fogja intézni Ahsokát, Anakin pedig Bane-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) Szerintem mindketten el fognak pusztulni. A trailer alapján úgy tűnik, mintha egymás nemeziszei lennének. Szerintem Bane el fogja intézni Ahsokát, Anakin pedig Bane-t. Ez nem is rossz ötlet. Bár Bane karakterében az is kérdéses, hogy meddig húzza. Ebben az évadban elhalálozik vagy még átviszik a harmadik évadra? Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Baneből simán kinézem, hogy túléli, mármint egyedi karakter mivoltából. Nagyjából az lehet majd a helyzet vele, mint Boba Fettel a Jedi visszatérben, illetve az az utáni EU-s regényegben róla szoló történetekben. " Bobbyt bármikor vissza lehet hozni az életbe" Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ez nem is rossz ötlet. Bár Bane karakterében az is kérdéses, hogy meddig húzza. Ebben az évadban elhalálozik vagy még átviszik a harmadik évadra? Vigyék csak át szépen a harmadikra, sőt a negyedikre is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerintem Bane azért lett behozva, hogy ne mindig Dooku-Grievous-Ventress hármasa szerepeljen. Csakhogy egy idő után Bane is túl sokat lesz képernyőn (ergo uncsi lesz), úgyhogy én nem hinném, hogy egy évadnál többet kapna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerintem Bane azért lett behozva, hogy ne mindig Dooku-Grievous-Ventress hármasa szerepeljen. Csakhogy egy idő után Bane is túl sokat lesz képernyőn (ergo uncsi lesz), úgyhogy én nem hinném, hogy egy évadnál többet kapna. Szerintem is kizárt. A harmadik évad megint más szált fog feszegetni. Szerintem az évad végén meghal vagy eltűnik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Én nem vagyok nagy ismerője a több évados sorozatoknak, de teljesen logikus, hogy amit hosszabb szériának terveznek, abban időnként változtatni kell a dolgokat, hogy tudjon újat nyújtani. Can Bane jó figura, és egy új ízt hozott az SW univerzumba, de biztos nem kerül a főbb és ezért állandó karaketerek szintjére, akik hol közelről, hol távolból, de nagyjából minden epizód szereplői maradnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerintem már a 2. évadban sem fog sok részben feltűnni. Három, max öt, de az már nagyon sok lenne. Nem tűnik olyan karakternek, aki fél évadon keresztül kiaknázható lenne, inkább Ventress-hez hasonlóan olyan "néha feltűnik" fickó. De szvsz ebben az évadban még semmiképpen sem fog eltűnni, sőt, erős a gyanúm, hogy még néhány évadig fel-feltűnik majd. Túlságosan cool lett a karaktere, amit a sorozatokban szeretnek kihasználni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Én is hajlok arra, hogy nem fog eltűnni a másodok évaddal, hanem előveszik még, mivel népszerű karakter. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerintem már a 2. évadban sem fog sok részben feltűnni. Három, max öt, de az már nagyon sok lenne. Nem tűnik olyan karakternek, aki fél évadon keresztül kiaknázható lenne, inkább Ventress-hez hasonlóan olyan "néha feltűnik" fickó. De szvsz ebben az évadban még semmiképpen sem fog eltűnni, sőt, erős a gyanúm, hogy még néhány évadig fel-feltűnik majd. Túlságosan cool lett a karaktere, amit a sorozatokban szeretnek kihasználni. Néhány évadig? Lehet, hogy csak három lesz. A sűrűbb feltűnése meg elég valószínű, mert az évad alcíme is a fejvadászokra fókuszál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Nagyon eltűnt... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Nagyon eltűnt...Még előkerülhet. 7 részről még semmit sem tudunk. Grievous is eltünt az első évadban, bár ő vissza sem tért. :laugh: Viszont ha már vele és a bandájával reklámozták a 2. évadot, akkor csak előveszik még, főleg, hogy se Bossk, se Suki, se a kalapos csávó sem szerepelt még. Szerintem a Mandalore trilógia után visszatér(nek) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Még előkerülhet. 7 részről még semmit sem tudunk. Grievous is eltünt az első évadban, bár ő vissza sem tért. :laugh: Viszont ha már vele és a bandájával reklámozták a 2. évadot, akkor csak előveszik még, főleg, hogy se Bossk, se Suki, se a kalapos csávó sem szerepelt még. Szerintem a Mandalore trilógia után visszatér(nek) Van egy ilyen gyanúm. A 15 rész sztorija pont nekik való. Válasz
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Ennek a szereplőnek az angol hangja,nagyon jellegzetes Amúgy már fénykardal harcol,gyerekeket rabol ez a Bane már mindent csinál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Ennek a szereplőnek az angol hangja,nagyon jellegzetes Amúgy már fénykardal harcol,gyerekeket rabol ez a Bane már mindent csinál Fénykardal kb. suhintott kettőt és annyi. Ehhez az eszközhöz kókler. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. A leírásban van egy érdekesség! Kit találja meg mi az? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Arra gondolsz, hogy a Birodalom alkalmazta? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Így van. Ergo túléli a TCW -t. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.