Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: Clovis arca, amikor rájön, hogy nem kapja meg a lemezt. Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: Padmé és Anakin beszélgetése a rész végén a hajón. Az egy meghitt jelenet számomra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: Padmé és Anakin beszélgetése a rész végén a hajón. Az egy meghitt jelenet számomra.Valóban. Meglepő amit Anakin mond, hisz végig úgy tűnik, hogy nagyon féltékeny a Clovisra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: "Anakin árulása". Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kedvenc jelenet: "Clovis, beszélnünk kell." Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Az eheti szinkron zseniális lehetett volna, ha nem vétenek benne újabb idióta hibákat. Csongor Kata szerintem méltó Zsigmond Tamara helyére. Nem mondom azt, hogy rosszabb, mint az eredeti, csak egy kicsit szokatlan még, de szerintem tökéletesen passzol. Chi Cho esetében már bebizonyították az első évadban, hogy igenis tudnak egyszeri mellékszereplőknek zseniális hangot adni, és ez itt is megtörtént. Rush Clovis és Lott Dod is egyaránt telitalálat, bár az csak utólag esett le, hogy Lott Dod Hondo Ohnaka korábbi hangja. A magyar szinkronban is megvan az a bizonyos többes szám, amikor Clovis otthagyja Dodot és Poggle-t. Jut eszembe, Poggle... Tudtam, hogy hozzá fognak nyúlni a hangjához, csak nem értem, hogy miért. Egyetlen bosszantó hiba csúszott be az epizódba, és az az, hogy amikor Clovis megdicséri az ételt a vacsoránál, akkor a magyar verzióban valamiért egy droid szólal meg, ami abszurdum, mert milyen már, hogy a droid, aki nem is tud enni küldi elismerését a droidnak? Ez hogy-hogy nem esett le nekik? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Ezt most elmulasztottam, de majd leszedem. A magyar szinkronban is megvan az a bizonyos többes szám, amikor Clovis otthagyja Dodot és Poggle-t.Ez azért elég durva hiba! Ok, hogy nem tudhatja a szinkronrendező a korábbi összefüggéseket, de azt azért láthatta volna, hogy Poggle elbújt, így Padmé nem is láthatja. De az is lehet, hogy Padmé egyes számban gondolta, de Clovis meg többesben. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Egyetlen bosszantó hiba csúszott be az epizódba, és az az, hogy amikor Clovis megdicséri az ételt a vacsoránál, akkor a magyar verzióban valamiért egy droid szólal meg, ami abszurdum, mert milyen már, hogy a droid, aki nem is tud enni küldi elismerését a droidnak? Ez hogy-hogy nem esett le nekik? Ez még durvább. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Nagyon tetszett szinkronosan. Elég szemfülesek vagytok, ezeket a hibákat nem fedeztem volna fel egyedül. Ennek ellenére tetszett magyarul. Csondor Kata jól megállta a helyét. Bár az ő hangját mindig is nagyon szerettem. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Nagyon tetszett szinkronosan. Elég szemfülesek vagytok, ezeket a hibákat nem fedeztem volna fel egyedül. Ennek ellenére tetszett magyarul. Csondor Kata jól megállta a helyét. Bár az ő hangját mindig is nagyon szerettem. Kívülről fújom az egész geonosisi történetszálat, szóval nem volt nehéz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Ez azért elég durva hiba! Ok, hogy nem tudhatja a szinkronrendező a korábbi összefüggéseket, de azt azért láthatta volna, hogy Poggle elbújt, így Padmé nem is láthatja. De az is lehet, hogy Padmé egyes számban gondolta, de Clovis meg többesben. Nemrég megnéztem még egyszer a kérdéses jelenetet... Ez még talán elégséges magyarázat is lenne, csak Clovis a többes szám után hozzáteszi, hogy "uraim", ami menthetetlenné teszi a hiba kimagyarázását. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Érdekes volt Padmé új hangja, első hallásra meglehetősen szokatlan. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz. Sőt... sokszor olyan érzésem volt, hogy Csondor Kata jobban bele élte magát a szerepbe, mint Zsigmond Tamara. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Érdekes volt Padmé új hangja, első hallásra meglehetősen szokatlan. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz. Sőt... sokszor olyan érzésem volt, hogy Csondor Kata jobban bele élte magát a szerepbe, mint Zsigmond Tamara. Nekem meg az volt az érzésem, hogy Zsigmond Tamaráéra akarják alakítani a hangját. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Nekem meg az volt az érzésem, hogy Zsigmond Tamaráéra akarják alakítani a hangját. Lehet, hogy épp' az volt a cél. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Egy kérdés: a rész elején Wat Tambor ott van Dooku mellett. Vele Ryloth után mi lett? Elvileg megadta magát, nem? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Lesittelték és a Coruscantra került, ugyanarra a katonai bázisra, ahova Ahsoka is (Tambort és Poggle-t is lehet egy pillanatra látni a cellákat megfigyelő egyik kameraképen). Gondolom a kiszabadításukat egy későbbi TCW rész mesélte volna el, így viszont ez off-screen történt meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.