Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Valami amcsi sportrendezvényről hátramaradt pár érem, amit Lucas megkapott és a kellékes kezébe nyomta, hogy azt adja a színészeknek
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én már megettem az adagomat Rum-Kokos formájában. Nálam most kókuszkrémes van Ne mtudjuk milyen utat tett meg. Ez vajon honnan ismerős? Lejönnek a gyártósorról. A tatooine-i bérmunkás kifényesíti, minőségellenőrzi. Egek, ezen könnyesre nevettem magam, olyan jó
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Az a fura, hogy annyian leírtátok majdnem helyesen, de egy dolgon mindig elbuktok...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Tessék szépen elővenni a dévédét, és pontosan leírni... Messze van a lemez Pontosabbat nem tudok
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Tessék szépen elővenni a dévédét, és pontosan leírni... Statiszta bejön, párna kinyújt. Dodonna levesz párnáról, átnyújt Leianak. Leia vigyorogva kiengedi, Han nyakába tesz. Leia nevet, közben mögötte statiszta párna nyújt, Dodonna medál levesz. Dodonna medál Leia kezébe nyom, Leia Luke nyakába aggat medál. Medálok ott lógnak két hőspocok nyakán. Medál az ész.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Statiszta bejön, párna kinyújt. Dodonna levesz párnáról, átnyújt Leianak. Leia vigyorogva kiengedi, Han nyakába tesz. Leia nevet, közben mögötte statiszta párna nyújt, Dodonna medál levesz. Dodonna medál Leia kezébe nyom, Leia Luke nyakába aggat medál. Medálok ott lógnak két hőspocok nyakán. Medál az ész. Valami ilyesmire gondolnék, csak....
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Az a fura, hogy annyian leírtátok majdnem helyesen, de egy dolgon mindig elbuktok... Ha most kiderül, hogy a statiszta maga Lucas, szívbajt is kapok
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Lucas a bejáratban áll, zöld ruciban
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Egy tiszt párnán előrehozza és átadja egy másiknak. Dodonna a tiszt általtartott párnáról veszi el és adja Leiának, aki előbb Han, majd Luke nyakába akasztja.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Vagy maga Artu hozza be a medálokat a színre
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én már kifeküdtem Dzséjt monológjain Az igazság már nem is érdekel.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Valami ilyesmire gondolnék, csak.... Csak azért, hogy pontosan idézzek: Ennél pontosabb idézést már nem tudok adni (Én nem jövök rá, mire gondol, szóval indítványozom kolmilan rituális kivégzését. )
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én már kifeküdtem Dzséjt monológjain Az igazság már nem is érdekel. Annyira már engem sem, mikor ilyen jó szórakoztató megoldások születnek
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Vagy maga Artu hozza be a medálokat a színre Már bent vannak, egy tiszt tartja őket a háttérben a zászlók alatt.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Egy tiszt párnán előrehozza és átadja egy másiknak. Dodonna a tiszt általtartott párnáról veszi el és adja Leiának, aki előbb Han, majd Luke nyakába akasztja. Ez is teljesen jó lenne, két szó hibádzik csak...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Már bent vannak, egy tiszt tartja őket a háttérben a zászlók alatt. Honnan tudjuk, hogy tiszt? Lehet sima szerződéses lázadó is.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (Én nem jövök rá, mire gondol, szóval indítványozom kolmilan rituális kivégzését. ) Kár volt szólnom neked...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (Én nem jövök rá, mire gondol, szóval indítványozom kolmilan rituális kivégzését. ) Indítvány részemről elfogadva
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ez is teljesen jó lenne, két szó hibádzik csak... Aki látta a Die Hard 2-t, az most tudja, melyik két szó jutott eszembe
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Tessék jobban megnézni! Nem párna az, hanem...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én megnéztem a videót, de nem láttam rajta semmi mást, mint amit már a többiek leírtak párszor.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Annyira jó ez a ceremónia! A világ legjobbja a Star Wars. Amúgy négy kézen megy keresztül az a medál.
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Aki látta a Die Hard 2-t, az most tudja, melyik két szó jutott eszembe Nekem a "Tango és Cash"-ből jutott eszembe két szó.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Tessék jobban megnézni! Nem párna az, hanem... Dodona kikapja a doboztból, átadja Leianak, Leia Hanra aggatja, majd Dodonna újabbat kap ki a doboztból, azt meg Leia Luke nyakába aggatja.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Tessék jobban megnézni! Nem párna az, hanem... Takaró
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Egy tiszt párnán előrehozza és átadja egy másiknak. Dodonna a tiszt általtartott párnáról veszi el és adja Leiának, aki előbb Han, majd Luke nyakába akasztja. A két medált két külön tiszt hozza oda Dodonnának. Minden más stimmel.
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Az első érmet az első statisztától veszi át Dodonna, s nyújtja át Leiának, aki aztán Hannak, a második érmet viszont a másik statisztától, az így kerül Dodonna után Leiához, majd Luke nyakába.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. A 2:35-ös képarányon még a párna se látszik De tippelek, csak nem egy tálca az?
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nincs párna, az biztos.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Vagy simán kézben hozzák
Ajánlott hozzászólás