Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. A hétfői eredménye nagy leszereplés. A BO elsőségtől mostmár elbucsuzhat, de ha igy folytatja, akkor a dobogotól is. Ha Amerikán kivül csak kicsit hozna többet, mint a Sithek még akkor is nyernénk... reméljük a legjobbakat Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. A probléma az, hogy nemzetközi téren szinte mindenhol jobban teljesít, mint az előző rész, ami 540M-t szedett össze az USA-n kívül. Nagyon valószínűtlen, hogy ezt ne szárnyalja túl a HP4. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. A probléma az, hogy nemzetközi téren szinte mindenhol jobban teljesít, mint az előző rész, ami 540M-t szedett össze az USA-n kívül. Nagyon valószínűtlen, hogy ezt ne szárnyalja túl a HP4. Persze igy nézve egy kissebb csoda kéne, hogy ne verje meg az ep.3-at, de azért reménykedjünk :63: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Kedden mégkevesebbet hozott. $2,145,227, -12.1%, -76.2%. Kíváncsi vagyok a folytatásra... Úgy látszik csak nemzetközi téren ellenfele a ROTS-nak. Az amcsiknál soha nem volt olyan népszerű a HP, mint máshol. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 30. A Harry Potter az angolok nagy kedvence, szóval Angliában nagyon sokat hoz.Amerikában a Star Wars meg a Spiderman a favorite. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Mivel múlt héten több iskolában szünet volt odaát, a múlt héthez viszonyított 70% körüli csökkenéseket nem igazán tekinthetjük mérvadónak. Pedig igazán tetszene egy 70%-os csökkenés a hétvégén. Úgy számolom, hogy a Narnia nyitásáig kb. 235M-ig jut el a film. Ez egész tűrhető lenne... a mi szempontunkból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Plok azért azt neked is érezned kell, hogy ezek a két milliós napok elég gyengék. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Igy van. Szünet ide vagy oda a Sithek itt már 274 milliónál tartottak egy hetes szünet nélkül is. A HP pedig 205-nél jár és nagyon belassult. Jó ez Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Persze, egyetértünk. Csak látnám már, hogy a világ többi táján is hasonlóan alakul a kép! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Persze, egyetértünk. Csak látnám már, hogy a világ többi táján is hasonlóan alakul a kép! A világ többi táját nem ismerem, ellenben az amcsi bevétel megint csökkent. $1,947,313, -9.2%, -86.2% Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Hozzászólás ideje: 2005. December 1. Aztabetyárját! Most néztem a hardwired.hu-n lévő 9 perces Narnia megatrailert, iszonyatosan jóóó! Az előzetes második felében pedig az a csodálatos zene a Dűne gyermekeiből, egész egyszerűen katartikus. Ha rajtam múlik, akkor ez a film leveri a HP-t :-) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Ez nem lenne gond, csak maradjon a HP és az epIII között Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Aztabetyárját! Most néztem a hardwired.hu-n lévő 9 perces Narnia megatrailert, iszonyatosan jóóó! Az előzetes második felében pedig az a csodálatos zene a Dűne gyermekeiből, egész egyszerűen katartikus. Ha rajtam múlik, akkor ez a film leveri a HP-t :-) Hát minőségben valoszinüleg leveri... mivel sajnos egészen megbizható emberektől hallottam, hogy az új Potter rém gyenge lett Pedig én birtam az eddigi Pottereket... na persze végső értékeléssel kivárom a filmet. :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 2. Hozzászólás ideje: 2005. December 2. HP csütörtökön. $1.844.460, -5.3%, -85.1% :water: Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 3. Hozzászólás ideje: 2005. December 3. HP4 a pénteki becslések szerint: 5,185M A nagy fűbeharapás... Be fog jönni a tippem: Mire a Narnia nyit, a HP4 még nem lesz túl a 235M-n sem, utána pedig már nem remélhet sokat. Kár, hogy pont a ROTS fogott ki egy földrengést Japánban... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 4. Hozzászólás ideje: 2005. December 4. Most már lehet a Narniára és a Kongra koncentrálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 4. Hozzászólás ideje: 2005. December 4. Be fog jönni a tippem: Mire a Narnia nyit, a HP4 még nem lesz túl a 235M-n sem Ahogy látom, azon azért túl lesz. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 4. Hozzászólás ideje: 2005. December 4. Ahogy látom, azon azért túl lesz. Na, majd meglátjuk. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hát én kicsit megijedtem, mert valaki azt mondta hogy a HP megelőzte az első hétvégi bevételével a ROTSt. De hála istennek, ez nem következett be, sőt...A King K-nak nagy lesz a bevétele, de szerintem gyér lesz a film. A látványvilággal semmi gond nem lesz. De miért kellett dínókkal meg szörnyekkel feltúrbózni? De legalább nem a jelenben játszódik...Narnia Pedig teljes GYU koppintás lesz, persze gyengébb kiadásban. Egyszer érdemes lesz megnézni, de nem lesz nagy durranás. (Szerintem :!: ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Én is ezekben bízom kudarmubat. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Én is ezekben bízom kudarmubat. :twisted: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Ezen a hétvégén is több mint 60%-ot esett a bevétele. Ellenben a vilég többi részén nagyon megy a szekere. Pl. a németeknél két hét alatt majdnem annyit hozott, mint az EPIII összesen! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Hát igen de azt is vegyük bele hogy sokkal több moziban mutatták be. És az sem elhanyagolható hogy vagy 40 millával több az előállítási költsége. És tényleg lecsökkent már a felére. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 5. A dínók már az első King Kong változatban(1933) is voltak .Csak a késöbbi(1976) verzióból kihagyták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Hozzászólás ideje: 2005. December 6. HP4 az USA-ban, hétfőn. $1,139,298 ; -53.3%. Ha így fog zuhanni, még a 250 millió se lesz meg neki. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Hozzászólás ideje: 2005. December 7. A 250M biztosan meglesz, viszont nem lesz meg péntekig a 235M. :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Hozzászólás ideje: 2005. December 7. A 250M biztosan meglesz, viszont nem lesz meg péntekig a 235M. :wink: Gondolhattam volna, hogy téged a becslésed helyessége érdekel. Jövő hét végén jössz wallatosékhoz? Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Gondolhattam volna, hogy téged a becslésed helyessége érdekel. Jövő hét végén jössz wallatosékhoz? Mivel még nem kaptam meghívást, nem merem biztosra ígérni. Egyébként mi lesz? Csak nem SW-maraton? Persze, hogy a becslésem helyessége érdekel! Mert ha bejön, még van esély egy 2005-ös Star Wars WW-elsőségre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Csak nem SW-maraton? Persze, hogy a becslésem helyessége érdekel! Mert ha bejön, még van esély egy 2005-ös Star Wars WW-elsőségre. "Csak" EPIII nézés lesz. A WW nagyon húzós még mindig. Narnia és Kong ugyebár....na és a HP veszély sem múlt el. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. A HP veszély önmagában is nagyon húzós. Pillanatnyilag valószínűbbnek tűnik, hogy át kell adni neki a koronát, mint hogy nem. :x Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.