Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Lucas éppen náthás volt amikor szinkronizálták Grivit, így jött az ötlet, hogy vegyék fel a köhögését. Jól tudja a haverod. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. hoppá! Köszi az infót! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Bennem az élt kb. 2 perccel ezelőttig, hogy Grievous baleset áldozata lett, ezért kellettek az implantátumok. Ezt azért nem csodálom, mert nagyon sokáig ez volt az igazság. Ugye eleve ez az első háttérsztorija, amit a Lair of Grievous felrúgott, amikor kimondatták Grieovusszal, hogy ez fejlesztés és ő választotta. Akkoriban ugye volt is ebből rajongói balhé, itt is sokan ellene voltak a dolognak. De aztán az akkori EU fejesek összemixelték a kettőt, vagyis Grievous megsérült, majd utána saját magát fejlesztgette. De a Disney 2014-es EU törlése kivette a képletből a balesetet, és megmaradt önmagában a Lair of Grievous, mint az egyetlen forrás, ami a tábornok történetével foglalkozik, így onnantól kezdve Grievous maga választotta, hogy kiborggá válik, ebben nem játszott közre semmilyen baleset. A későbbi forráskönyvek is már erre építkeznek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Ezért jó, hogy valaki mindennel képben van. Erre nem is gondoltam. Persze az is igaz, hogy az utóbbi években szinte abszolúte nem foglalkoztam a tábornokkal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Szegény Grievous már a történelem homályába vész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Újra el fog jönni az ideje, én mondom. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Ezt én sem tudtam. A balesetes volt meg nekem is. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. (szerkesztve) Ha tudni szeretnéd hogy nézett ki Grievous tábornok, mielőtt Cyborg lett: Spoiler Szerkesztve: 2019. Március 23. - Kenobi tábornok 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Gondolom ez a képregényben van ami nem rég jött ki. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Gondolom ez a képregényben van ami nem rég jött ki. Igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. A TCW-ben mutatták milyen volt régen. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. (szerkesztve) 2019. 03. 24. - 7:41, Ody Mandrell írta: A TCW-ben mutatták milyen volt régen. Ejha! Ez melyik részben volt? ______ Yoda mellett Grievous az, akiről szívesen olvasnék egy előzménysztorit. Bár A gonosz útvesztőjében megtudhatunk egyet s mást a múltjáról, de az önmagában nem sok. Szerintem van annyi lehetőség a karakterében, hogy megjelenjen róla egy, a kronológiai szempontból első hivatalos megjelenése (The Clone Wars x-edik része) előtt játszódó regény. Szerkesztve: 2019. Október 16. - caseyjones Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Lair of Grievous a címe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. (szerkesztve) 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Grievous majdnem szétrobbant, azért lett kibernetikus. Nem, ez a régi sztorija, ami a Lair of Grievous című TCW epizód óta nem kánon, Lucas akkor felülírta. Ezt már 14 éve el kellett volna felejteni. Grievous saját maga választotta, hogy kiborggá váljon, a "baleset" (ami valójában Dooku merénylete volt) már csak utána jött, amikor már jó pár kibernetikus fejlesztéssel el volt látva (valószínűleg ezért élte túl). Szerkesztve: 2022. Január 19. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Valami rémlik, mintha a TCW-ben is beszélt volna erről. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A mai Boba részben látott szakácsdroid egy az egyben a tüdőbajos tábornokra emlékeztetett. Szeretem az ilyen apró kikacsintásokat a prequel trilógia irányába. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valami rémlik, mintha a TCW-ben is beszélt volna erről. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 2018. 01. 27. - 14:04, Dzséjt írta: Ezt azért nem csodálom, mert nagyon sokáig ez volt az igazság. Ugye eleve ez az első háttérsztorija, amit a Lair of Grievous felrúgott, amikor kimondatták Grieovusszal, hogy ez fejlesztés és ő választotta. Akkoriban ugye volt is ebből rajongói balhé, itt is sokan ellene voltak a dolognak. De aztán az akkori EU fejesek összemixelték a kettőt, vagyis Grievous megsérült, majd utána saját magát fejlesztgette. De a Disney 2014-es EU törlése kivette a képletből a balesetet, és megmaradt önmagában a Lair of Grievous, mint az egyetlen forrás, ami a tábornok történetével foglalkozik, így onnantól kezdve Grievous maga választotta, hogy kiborggá válik, ebben nem játszott közre semmilyen baleset. A későbbi forráskönyvek is már erre építkeznek. 4 éve itt leírtad, hogy mi a helyzet Grievous előéletével. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 3 perccel korábban, Nute Gunray írta: 4 éve itt leírtad, hogy mi a helyzet Grievous előéletével. Néha nem árt az ismétlés. Viszont az elmúlt négy évben visszakerült a "baleset", igaz, most már a fejlesztés utánra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.