Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Lucas éppen náthás volt amikor szinkronizálták Grivit, így jött az ötlet, hogy vegyék fel a köhögését. Jól tudja a haverod. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. hoppá! Köszi az infót! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. 2018. 01. 27. - 11:36, Ody Mandrell írta: Bennem az élt kb. 2 perccel ezelőttig, hogy Grievous baleset áldozata lett, ezért kellettek az implantátumok. Teljes nézet Ezt azért nem csodálom, mert nagyon sokáig ez volt az igazság. Ugye eleve ez az első háttérsztorija, amit a Lair of Grievous felrúgott, amikor kimondatták Grieovusszal, hogy ez fejlesztés és ő választotta. Akkoriban ugye volt is ebből rajongói balhé, itt is sokan ellene voltak a dolognak. De aztán az akkori EU fejesek összemixelték a kettőt, vagyis Grievous megsérült, majd utána saját magát fejlesztgette. De a Disney 2014-es EU törlése kivette a képletből a balesetet, és megmaradt önmagában a Lair of Grievous, mint az egyetlen forrás, ami a tábornok történetével foglalkozik, így onnantól kezdve Grievous maga választotta, hogy kiborggá válik, ebben nem játszott közre semmilyen baleset. A későbbi forráskönyvek is már erre építkeznek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Ezért jó, hogy valaki mindennel képben van. Erre nem is gondoltam. Persze az is igaz, hogy az utóbbi években szinte abszolúte nem foglalkoztam a tábornokkal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Szegény Grievous már a történelem homályába vész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Újra el fog jönni az ideje, én mondom. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Hozzászólás ideje: 2018. Január 27. Ezt én sem tudtam. A balesetes volt meg nekem is. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. (szerkesztve) Ha tudni szeretnéd hogy nézett ki Grievous tábornok, mielőtt Cyborg lett: Spoileres tartalom megtekintése Szerkesztve: 2019. Március 23. - Kenobi tábornok 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Gondolom ez a képregényben van ami nem rég jött ki. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. 2019. 03. 23. - 20:37, Ody Mandrell írta: Gondolom ez a képregényben van ami nem rég jött ki. Teljes nézet Igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. A TCW-ben mutatták milyen volt régen. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. (szerkesztve) 2019. 03. 24. - 6:41, Ody Mandrell írta: A TCW-ben mutatták milyen volt régen. Teljes nézet Ejha! Ez melyik részben volt? ______ Yoda mellett Grievous az, akiről szívesen olvasnék egy előzménysztorit. Bár A gonosz útvesztőjében megtudhatunk egyet s mást a múltjáról, de az önmagában nem sok. Szerintem van annyi lehetőség a karakterében, hogy megjelenjen róla egy, a kronológiai szempontból első hivatalos megjelenése (The Clone Wars x-edik része) előtt játszódó regény. Szerkesztve: 2019. Október 16. - caseyjones Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Lair of Grievous a címe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. (szerkesztve) 2022. 01. 19. - 21:12, Ody Mandrell írta: Grievous majdnem szétrobbant, azért lett kibernetikus. Teljes nézet Nem, ez a régi sztorija, ami a Lair of Grievous című TCW epizód óta nem kánon, Lucas akkor felülírta. Ezt már 14 éve el kellett volna felejteni. Grievous saját maga választotta, hogy kiborggá váljon, a "baleset" (ami valójában Dooku merénylete volt) már csak utána jött, amikor már jó pár kibernetikus fejlesztéssel el volt látva (valószínűleg ezért élte túl). Szerkesztve: 2022. Január 19. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Valami rémlik, mintha a TCW-ben is beszélt volna erről. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A mai Boba részben látott szakácsdroid egy az egyben a tüdőbajos tábornokra emlékeztetett. Szeretem az ilyen apró kikacsintásokat a prequel trilógia irányába. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 2022. 01. 19. - 21:46, Ody Mandrell írta: Valami rémlik, mintha a TCW-ben is beszélt volna erről. Teljes nézet 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 2018. 01. 27. - 13:04, Dzséjt írta: Ezt azért nem csodálom, mert nagyon sokáig ez volt az igazság. Ugye eleve ez az első háttérsztorija, amit a Lair of Grievous felrúgott, amikor kimondatták Grieovusszal, hogy ez fejlesztés és ő választotta. Akkoriban ugye volt is ebből rajongói balhé, itt is sokan ellene voltak a dolognak. De aztán az akkori EU fejesek összemixelték a kettőt, vagyis Grievous megsérült, majd utána saját magát fejlesztgette. De a Disney 2014-es EU törlése kivette a képletből a balesetet, és megmaradt önmagában a Lair of Grievous, mint az egyetlen forrás, ami a tábornok történetével foglalkozik, így onnantól kezdve Grievous maga választotta, hogy kiborggá válik, ebben nem játszott közre semmilyen baleset. A későbbi forráskönyvek is már erre építkeznek. Teljes nézet 4 éve itt leírtad, hogy mi a helyzet Grievous előéletével. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 2022. 01. 20. - 17:01, Nute Gunray írta: 4 éve itt leírtad, hogy mi a helyzet Grievous előéletével. Teljes nézet Néha nem árt az ismétlés. Viszont az elmúlt négy évben visszakerült a "baleset", igaz, most már a fejlesztés utánra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.