Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Jubileumi swsaga kvízjáték! Mint tudjátok idén lesz öt éves a fórum, melyet egy kvízzel egybekötött nyereményjátékkal fogunk megünnepelni. A fődíj a The Clone Wars mozifilm 2DVD -s extra kiadása lesz.Remélem van még olyan köztetek akinek nincs meg ez a kiadás, és szívesen harcba szállna érte. A játék négy fordulós lesz, melynek időpontjai: Február 5. Február 12. Február 19. Február 26. A játék menetéről és szabályairól a Jubileumi topikban olvashattok majd, mindig az adott forduló előtt pár nappal. Remélhetőleg sikerül kialakítani egy olyan megmérettetést, ahol mindenki eséllyel pályázik a győzelemre. Sok sikert kívánok a játékhoz!
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megmondom őszintén, a nyeremény nem hozott lázba, mivel nekem is megvan, de a kvízen most is szívesen részt veszek. A játék öröméért.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Engem lázba hozna, de valószínűleg csak az első fordulón tudok részt venni a műszakbeosztásom miatt. (És sajnos a hétvégéim is bizonytalanok) (Azt már csak halkan merem mondani, hogy egyébként sem lenne nagy esélyem a nyerésre... )
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Én is csak a játék kedvéért indulok, ha egyáltalán olyan típusú lesz a kvíz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ody. Szóval csak rád ragadt az a DVD kiadás. De ílyen módszerekkel "megszabadulni" tőle...ejnye...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Nekem is eszembe jutott
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Oldie: Tényleg Furcsáltam is, hogy mire ez a nagy adakozó kedv, de nem esett le Mindenesetre nekem sincs rá szükségem, de játszok majd
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerintem meg szép dolog, hogy Ody felajánlott valamit. Aztán ha valaki olyan nyeri meg, akinek már megvan, még mindig örömet szerezhet vele valaki másnak. Egyébként ki találja ki a kérdéseket?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Senki se mondta, hogy nem szép dolog, csak marha jól jött ki, hogy kicsit cinkeljem vele
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Engem lázba hozna, de valószínűleg csak az első fordulón tudok részt venni a műszakbeosztásom miatt. (És sajnos a hétvégéim is bizonytalanok) (Azt már csak halkan merem mondani, hogy egyébként sem lenne nagy esélyem a nyerésre... ) Az nem biztos. Főleg, hogy a többieket annyira nem is mozgatja meg a nyeremény. Ody. Szóval csak rád ragadt az a DVD kiadás. De ílyen módszerekkel "megszabadulni" tőle...ejnye... Annyira nem is akartam eladni. Egyszer megkérdeztem, de annyi. Inkább így adok túl rajta, nemesebb tett. Egyébként tökéletes állapotban vannak a lemezek és a tok is, olyan ahogy megkaptam. Mindig vigyázok a dolgaimra, ez tükröződik ezen is. Szerintem meg szép dolog, hogy Ody felajánlott valamit. Aztán ha valaki olyan nyeri meg, akinek már megvan, még mindig örömet szerezhet vele valaki másnak. Köszi. Egyébként ki találja ki a kérdéseket?Szerinted ki?
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ody: Megérdemelsz egy kalaplengetést, amiért felajánlottad Bár lenne kalapok... Egyébiránt nekem is megvan a DVD, de a játékra mindenképpen megpróbálok majd időt szakítani, ettől függetlenül is!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ody, lehet, hogy ez a DVD így sem fog elhagyni téged Szerintem a hazánkban kiadásra került extra lemezes TCW minden példánya itt talált gazdára
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerinted ki? Azért annyira nem hülye kérdés, hiszen négy forduló lesz egymás után. Az minimum 30-40 kérdés, nem lesz könnyű kitalálni egyedül. Csak ezért gondoltam, hogy talán valakivel közösen csinálod.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Azért annyira nem hülye kérdés, hiszen négy forduló lesz egymás után. Az minimum 30-40 kérdés, nem lesz könnyű kitalálni egyedül. Csak ezért gondoltam, hogy talán valakivel közösen csinálod.Egyedül csinálom. A nyeremény pedig annak is jól jöhet akinek már megvan. Elajándékozhatja például olyan ismerősnek, akinek nincs meg.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Az nem biztos. Főleg, hogy a többieket annyira nem is mozgatja meg a nyeremény. Az attól függ, milyen kérdések lesznek.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Az attól függ, milyen kérdések lesznek. Sokrétű lesz, és ebben aztán minden benne van.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Ezek szerint egyedül erősítem azok táborát, akiknek még nincs meg az eredeti DVD és jól jönne egy ilyen extrákkal megspékelt kiadás. Egyébként jó ötlet a kvíz, szívesen részt vennék rajta. Egyelőre legalábbis úgy néz ki, ráérek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Ezek szerint egyedül erősítem azok táborát, akiknek még nincs meg az eredeti DVD és jól jönne egy ilyen extrákkal megspékelt kiadás. Egyébként jó ötlet a kvíz, szívesen részt vennék rajta. Egyelőre legalábbis úgy néz ki, ráérek... Úgy tudom oldinak sincs meg. szóval lesz vetélytársad.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. De lesz ám! Már csak likvidálnom kell azokat akiknek nálam gyorsabb netje van, illetve, akik okosabbak SW terén
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. De lesz ám! Már csak likvidálnom kell azokat akiknek nálam gyorsabb netje van, illetve, akik okosabbak SW terén Tehát mindenkit?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Tehát mindenkit? Nana, azé' még talán egy-két embört legyűrök tudás terén
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Ezek szerint egyedül erősítem azok táborát, akiknek még nincs meg az eredeti DVD és jól jönne egy ilyen extrákkal megspékelt kiadás. Nekem sincs meg eredetiben, de ha nagy csoda folytán nyernék, és második leszel, felajánlom szívesen (ha engedik a többiek ), mivel sajnos nem bánom, hogy nincs meg, szóval csak a játékért fogok játszani
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Nekem sincs meg eredetiben, de ha nagy csoda folytán nyernék, és második leszel, felajánlom szívesen (ha engedik a többiek ), mivel sajnos nem bánom, hogy nincs meg, szóval csak a játékért fogok játszani Igazán nagylelkű és önzetlen...ez Jedi-vonás. Mindenesetre akárhogy is alakul majd, azért köszi!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Pedig nem is vagyok Jedi-beállítottságú
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Ez jó lesz,nekekm sincs meg,de meg akartam szerezni,hát most itt a lehetőség.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Ez jó lesz,nekekm sincs meg,de meg akartam szerezni,hát most itt a lehetőség.Sok sikert.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Egyébként melyik évadból lesznek a kérdések? Vegyesen mindkettőből?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Egyébként melyik évadból lesznek a kérdések? Vegyesen mindkettőből?Csak a szisztémát fogom előre elárulni, semmi mást. Ezzel is nehezítem a játékot.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Ha jubileumi kvíz lesz, akkor biztos nem csak TCW-s kérdések várhatóak, hanem a teljes Star Wars a paletta.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Nekem is ez jutott eszembe Ha csak TCW, akkor valószínűleg nem játszom
Ajánlott hozzászólás