Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. http://www.youtube.com/watch?v=3dNAnsBVBiQ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. További kis videók. http://www.starwars.com/watch/detours_clip_4.html http://www.starwars.com/watch/detours_clip_5.html http://www.starwars.com/watch/detours_clip_6.html Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Borzalmas ez az animációs stílus. Egyelőre eléggé szkeptikus vagyok ezzel a sorozattal szemben, de majd meglátjuk. Válasz
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Ezek alapján számomra jónak tűnik, animáció terén egyébknét is ott a TCW, azzal megelégszem. Ha sikerül hozniuk a vidikben látott szintet, egy szavam se lesz rá, de sajnos ilyenkor sosem a átlagos jelenetek közül szoktak válogatni. Minden esetre: mit árthat még egy kis Star Wars? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Itt engem is a humor faktor fog értékelni, nem az animáción van a hangsúly szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Zachari Levi is a stáblistán. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. A klipek alapján nálam eddig bejövős. Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy a humor bőven elfér a messzi-messzi galaxisban. Épp elég dráma és tragédia történik főhőseinkkel, felesleges mindent szigorú, sötét szemüvegen keresztül nézni. A CW-ban is tetszik, hogy a droidok folyamatosan szolgáltatják a poénokat a csetlő-botló jeleneteikkel. A Robot Chickenen meg néha visítva röhögtem. Jöhetne már ez is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Az első teljesen igazán optimista megnyilvánulás a sorozattal kapcsolatban. Én még nem tudom mit várjak tőle. Elég kérdéses a sorsa, mert ugye a Disney itt is bekavarhat. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Az első teljesen igazán optimista megnyilvánulás a sorozattal kapcsolatban. Én még nem tudom mit várjak tőle. Elég kérdéses a sorsa, mert ugye a Disney itt is bekavarhat. Én is várom a Detourst, hééé. Poénnak jó, ha van olyan színvonalas, mint a Robot Chicken, simán vevő vagyok rá. De ha választanom kellene közte és a TCW hatodik évada között, szerintem egyértelmű lenne a válaszom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hát nemtom... nekem az alábbi részletek még nem voltak átütőek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hát nemtom... nekem az alábbi részletek még nem voltak átütőek. Valószínűleg még így is a legjobb poénjaikat lőtték el. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Most olvasom, hogy Leland Chee külön canon szintet szentelt a Detoursnak, D-Canon címen. Ami valamilyen szinten az N-Canonnal lehet rokon értelmű. Csak nem tudom, hogy minek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Azt hittem a D-Canont a Disney filmeknek tartogatják majd. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Azt hittem a D-Canont a Disney filmeknek tartogatják majd. Nem lenne hülyeség, ami azt illeti. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. De ugye ez nem jelenti azt, hogy valamilyen szinten az EU része lesz? Mert úgy tudom, csak az n-canon nem tartozik bele az EU-ba. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) De ugye ez nem jelenti azt, hogy valamilyen szinten az EU része lesz? Mert úgy tudom, csak az n-canon nem tartozik bele az EU-ba. Fogalmam sincs, de ha engem kérdezel, szerintem nem. Egyelőre semmit nem tudunk erről a státuszról, csak azt, hogy a Detours beletartozik. Ráadásul az egész egy a filmekkel és a TCW-vel is teljesen összeegyeztethetetlen komédia, így én értelemszerűen az N-Canonba sorolnám, mégis kapott egy külön szintet. A Wookieepedián az N-Canon alá írták, mondhatnám, hogy ez jelent valamit, de még nem tudni. (Egyik jelenetben például Han Solo ugyanolyan korú, mint amilyennek megismertük, míg Leia egy tinilány... Habár... Amúgy is 10 év van köztük, na mindegy. >.<) Biztos vagyok benne, hogy olyan értelemben, ahogy gondolod, nem képezi az EU részét. Csak gondolom Leland Chee valahogy különbséget akart tenni az N-Canon és a Detours között. Szerk.: De egyébként szerintem nem jó a topik alcíme. Nem is az EPVI. után játszódik. Szerkesztve: 2013. Március 10. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 20. A minap nyilatkozta Seth Green, hogy 39 elkészült epizódjuk van... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 20. A minap nyilatkozta Seth Green, hogy 39 elkészült epizódjuk van... A Disney meg valamilyen oknál fogva nem hajlandó kiadni, hát... Ők tudják. Szerintem nincs annál veszteségesebb, hogy elkészítenek egy teljes évadot és azután nem adják ki... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 21. Engem őszintén szólva hidegen hagy ez a sorozat. Inkább a Rebels, az újabb könyvek, képregények és az új filmek érdekelnének. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 21. Engem érdekelt volna ez a sorozat is, bár más várakozással álltam neki ennek, mint a Rebelsnek. Egyébként van még valami esély rá, hogy lesz ebből valami, vagy végképp eltörölték? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. A készítők nyilatkozták a minap, hogy "adásba" fog kerülni a sorozat. Eddig 30 -nál is több rész készült el. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Ha minden igaz, lesz valami a sorozatból. 30 rész megjelenését ígérik májusra, digitális formában. Seth Green állítása szerint, már 39 résszel elkészültek, viszont ebből 9 még nem áll készen a megjelenésre. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Pedig bíztam benne hogy soha nem fog megjelenni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Ismét felreppent a hír, hogy megkapjuk valamilyen formában. https://www.starwarsnewsnet.com/2018/06/lucasfilm-files-trademarks-for-shelved-star-wars-detours-series.html 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Jaj, de minek? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Kíváncsi lennék rá. A Robot Chicken bejött, talán ez is jó lett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Persze, nincs bajom azzal, ha mégis megjelenik, ha már elkészítették (most már azon se kell parázni, hogy valamilyen szintű canon-besorolást kapna, mint sok-sok évvel ezelőtt), de emlékszem, annak idején engem a kis előzetes videócskák nem nyűgöztek le. A Robot Chicken egy mestermű, nem hiszem, hogy annak színvonalát a Detours hozni tudja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. A készítők ugyanazok, ezért reménykedek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Tényleg minek? Nekem se nagyon kell. Inkább készítsék el A Klónok Háborúja befejezetlen történetszálait, és adják ki őket szép lassan, DVD-én. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. (szerkesztve) Ezek már évek óta kész vannak, anyagi invesztálásba nem kerül. Szerkesztve: 2018. Június 17. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.