Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Az extráról. Abba is belenéztem már amit tőled kaptam, de annak még nem ültem neki. aztán "menet közben" befutott a karáácsony Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Az extráról.Gondoltam.Abba is belenéztem már amit tőled kaptam, de annak még nem ültem neki.Kár hogy nem tudtam ezt előre. Akkor nem foglalokoztam volna vele. Nem egy percig tartott azt megcsinálni. Ráadásul potyára. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Dehogy potyára! Egyáltalán nem potyaság, ha valami két példányban van meg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Nem tudtam hova írjam. Tavasszal leadják az RTL-en a SWIII-at, de hát már ideje volt 4 év után. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. (szerkesztve) Most lehet naív kérdést teszek fel, de árulják az Ep. III.-t szinkronnal szólóban? Meg szeretném venni eredetiben az extrák miatt, ráadásul ez a kedvenc SW filmem, így egy házilag barkácsolt kétnyelvű változattal már nem akarom beérni. Szerkesztve: 2009. Március 8. - Platschu Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Most lehet naív kérdést teszek fel, de árulják az Ep. III.-t szinkronnal szólóban? Meg szeretném venni eredetiben az extrák miatt, ráadásul ez a kedvenc SW filmem, így egy házilag barkácsolt kétnyelvű változattal már nem akarom beérni. Kiadták úgy anno. Nem tudom kapható-e még. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. A második megvan (angol szink + magyar felirat), míg az új triológia kiadástól berzenkedem, mert nekem az egész szinkronnal kellene... Így az SG után itt ráfanyalodtam a tákolt verziókra, ha erre kényszerít a Lucasarts. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Szimplán már nem lehet megvenni boltban, csak a decemberi kiadásban a trilógiát. Vaterán úgy látom nincs fent, de teszveszen van ha érdekel. Szinkron csak ezen van, a régi trilógián sincs magyar. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Vagy Vaterán. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.