SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hmmm. Ezt az interjút még nem olvastam, de pótolni fogom. Persze, majd a 30. évfordulóra bekerül. Csak győzzük kivárni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Szerintem majdnem biztos, hogy a későbbi kiadásokra gyúrnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Szerintem majdnem biztos, hogy a későbbi kiadásokra gyúrnak! Hát, szerintem elmehetnek a jó büdös ***ba....Csak azért nem csinálnak tökéletes lemezt, hogy megvegyük majd a következő kiadást.Nehogy már beérjük a mostanival.Ha akarták volna, a régi trilogia lemezeit is tökéletesítetthették volna, de ugye a marketing... Ody:Az aláírásodban azt a szöveget nem Anakin, hanem Palpi mondja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Obi1, ezen ne most akadj ki. Lucas mindig is ezt csinálta, és ezt is fogja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Ody:Az aláírásodban azt a szöveget nem Anakin, hanem Palpi mondja. Ezt nem Palpi mondja. Pontosabban átköltöttem a szövegét. Anakin ilyesmire gondolhat, amikor ledobja az öreget. (egyébként young fool-t mond eredetileg) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Ody:Az aláírásodban azt a szöveget nem Anakin, hanem Palpi mondja. Ezt nem Palpi mondja. Pontosabban átköltöttem a szövegét. Anakin ilyesmire gondolhat, amikor ledobja az öreget. (egyébként young fool-t mond eredetileg) Akkor bocs Azthittem hogy az old-ot véletlenül írtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Nem stimmelt az old nekem sem, de nem akartam kötözködni, mert nem tudtam, miért került oda az. Meg hogy ki mondja. Most már legalább tudom Még ha csak elmélet is, jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kokenypeter Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Sziasztok, Meglepődve olvasom az össznépi felháborodást, pedig csak az történt, amire számítottunk. Reménykedni persze lehet, de ez nem a csodák földje. Én is olvastam azokat a McCallum interjúkat, hogy visszatesznek jeleneteket a filmbe, mint egy hosszabb Kashyyyk-i ütközet, hosszabb Mustafar-i fénykardpárbaj, bővített jelenetek. Hát nem lesznek. Az én szívem is fáj érte, de ez van. És nem Lucast akarom védeni, de ne tegyetek úgy, mintha ő lenne az unicum azon a téren, hogy x+1 kiadást érjenek meg a filmjei. Ezt diktálja a rohadt üzlet, és mi nem tehetünk mást, mint jóképet vágni hozzá. Más is ezt csinálja. Most jött ki a Gladiátor újabb verziója, majd jön a Titanicé, a Szemtől szemben már itt van, és még sorolhatnám. A Gyűrűk Urát is ismeritek, ugye? Szóval a két év múlva esedékes 30-adik évfordulón talán többet kapunk majd. Én személy szerint a kicsinek is tudok örülni, a lázadás kezdetének jeleneteit nagyon fogom élvezni, és gyönyörűek a Dagobah-i képek is. Azt nagyon sajnálom, hogy olyan sceneket adnak mellettük, amelyek abszolút nem illenek a filmbe, már a végleges forgatókönyvben sincsenek benne. Ennek sok értelmét nem látom. Az más kérdés, hogy olyan hülye indokkal szúrják ki a szemünket az egy hónapos késésért, mint a szinkron. Ki veszi ezt be? Ezt már inkább tartom felháborítónak és szül mindenkiben ellenérzést. Elvileg ők a szolgáltatók, értünk vannak, belőlünk élnek, vagy nem? Mégis magasról tojnak a véleményünkre. Oké, kiadtam a mérgemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Az EPI, II -ben is volt bővített jelenet... Igen???????Mik voltak azok?Ezt nem is tudtam. Ep.1-ben bővitették a pod-race felvezetését és magát a versenyt illetve visszarakták a Coruscanti taxis jelenetet. Az ep.2-ben hosszabb lett a garázsos jelenet, ahol Anakin szint vall (Padmé itt azt mondja neki, hogy a harag emberi érzés, de Anakin szerint ő jedi és nem engedheti ezt meg magának... ez nem volt a mozi-változatban). Illetve vannak apró modositások: Padmé nem Ok-zik, hanem nyög mikor felkell a Geonosisi sivatagban, illetve az esküvőnél Anakin megfogja Padmé kezét a robotkarral stb. Köszi.Akkor csak ilyen jelentéktelen jeleneteket raktak vissza.Nem csoda, hogy nem vettem észre. Hát, az ep2-es garázs szerintem az eddigi egyik legfajsúlyosabb toldás a filmekhez. Gyakorlatilag amit Anakin itt mond ("Tudom, hogy jobb vagyok ennél), azt az ep6-ra csak a fia ismeri fel (Van még benne jó). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hát, az ep2-es garázs szerintem az eddigi egyik legfajsúlyosabb toldás a filmekhez. Gyakorlatilag amit Anakin itt mond ("Tudom, hogy jobb vagyok ennél), azt az ep6-ra csak a fia ismeri fel (Van még benne jó). És Padmé az epIII végén? Az más kategória? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hát, az ep2-es garázs szerintem az eddigi egyik legfajsúlyosabb toldás a filmekhez. Gyakorlatilag amit Anakin itt mond ("Tudom, hogy jobb vagyok ennél), azt az ep6-ra csak a fia ismeri fel (Van még benne jó). Épp az előbb raktam fel ezt a chaptert a klónokból. Akár hiszed akár nem, pont rád gondoltam ezzel kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Pár friss kép: felkelés 1. felkelés 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hát, az ep2-es garázs szerintem az eddigi egyik legfajsúlyosabb toldás a filmekhez. Gyakorlatilag amit Anakin itt mond ("Tudom, hogy jobb vagyok ennél), azt az ep6-ra csak a fia ismeri fel (Van még benne jó). És Padmé az epIII végén? Az más kategória? Nagyon igaz. Az ep3-at még szoknom kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Pár friss kép: felkelés 1. felkelés 2. Hm... nem tetszenek ezek a képek. Gagyinnak tűnnek az effektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. De legalább vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hát igen, ez vitathatatlanul pozitívum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hm... nem tetszenek ezek a képek. Gagyinnak tűnnek az effektek. Már bocs', de mi gagyi ezeken a képeken? Legalább amíg kijön a DVD, ne gagyizzunk. Egyébként meg sokkal jobb néhány EPI,II-es kivágott jelenet minőségénél. Mace és Obi beszélgetésének háttere az EPII kivágott jelenetei között. Az a gagyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Már bocs, de ha így érzem, akkor így érzem és talán megmondhatom, hogy hogy érzek. Nekem gagyinak tűnik (direkt írtam, hogy tűnik). És nem a teljes, mozgképes jelenetet kritizáltam, hanem csak a képeket, ez is oda van írva. Állóképen sok minden szutyokabb, mint mozgóképen. Ez állóban nem tetszik, mert plasztikusnak és élezttelennek hat, a szereplők meg mintha kilógnának a díszletből (pedig ez felépített díszlet), ráadásul az arcuk megnyúlott (ez valszeg a kép hibája) ami rátesz egy lapáttal az összahtásra. A kivágot jelenetek színvonala mindig a filmekben látott animációk színvonala alatt van. Igazad van, gagyi a Mace Obi beszélgetés háttere is az ep2-ben, sőt az ep1-ben néhány podos jelenet is elég gyatrára sikeredet (mikor forog Anakin az elszakadt madzag miatt, az gáz). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Valóban, ha tökéleteset vársz, akkor gagyi lesz. Ezt már most ki lehet jelenteni. Az a furcsa, hogy úgy írtad, mintha valami szuper minőségre számítanál... Megjegyzem nekem ezen a képen semmi gagyinak tűnő dolog nincs. Dehát engem nem is ez érdekel, hanem inkább a tartalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Pedig nem számítottam tökéletesre, sem egetrengetőre. Egyszerűen ezek a képek nekem a lentebb ecsetelt dolgok miatt nem tetszenek. De pl ott van az a kép, ami valszeg ennek a jelenetnek az eleje és kívülről látható az iroda épülete az tetszik, pedig gyanítom, nincs különbség a kettő effektezése között. Ezek egyszerűen nem jönnek be. Majd meglátom mozgóképen. (Azt viszont azért elvárnám, hogy olyan legyen a minőség, mint a filmben, és ez igaz minden kivágott jelenetre.) A tartalmi résszel nincs gondom, amit eddig tudok erről a jelenetről, azzal maximálisan meg vagyok elégedve és szerettem volna a filmben is viszontlátni. Attól azonban kicsit tartok, hogy szépen megkurtítják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Nekem a MAce Obi duma háttere sosem tűnt gagyinak. Az az egy jelenet ami én visszatennék a filmbe, de már, nem hisz az ep3ba bekerült egy hasonló szépségű jelenet, csak egy kicsit kékebb árnyalattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Nekem a MAce Obi duma háttere sosem tűnt gagyinak. Az az egy jelenet ami én visszatennék a filmbe, de már, nem hisz az ep3ba bekerült egy hasonló szépségű jelenet, csak egy kicsit kékebb árnyalattal. Pedig ott a coruscanti háttér eléggé fércmunka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Nekem a MAce Obi duma háttere sosem tűnt gagyinak. Az az egy jelenet ami én visszatennék a filmbe, de már, nem hisz az ep3ba bekerült egy hasonló szépségű jelenet, csak egy kicsit kékebb árnyalattal. Pedig ott a coruscanti háttér eléggé fércmunka. Nekem abban a jelenetben az épület belseje nemtetszik.Túl mű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Az ep.2 kivágott jelenetek között van egy-két nagyon borzalmas effekt. Pl. a külső snitt a Szenátusról, olyan mintha valami fan film lenne. Persze érthető, hisz minek feccöljenek bele sok milliót, mikor nem is kerülnek be a filmbe... egyébként több kritika is emlitette, hogy a Grivis kivágott jelenet egyes effektjei inkább az 'animatics"-ok szintjét ütik meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Hát nem lesz DVD előzetes??! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Hát nem lesz DVD előzetes??! Úgy látszik nem. Ráadásul még egy hónapot rá is kell húznunk. Biztos lesz majd a neten dvd.rip. Van köztetek aki letölti majd? Magam részéről nem érdekel, mert elrontja az igazi élményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Hát nem lesz DVD előzetes??! Úgy látszik nem. Ráadásul még egy hónapot rá is kell húznunk. Biztos lesz majd a neten dvd.rip. Van köztetek aki letölti majd? Magam részéről nem érdekel, mert elrontja az igazi élményt. Én erősen gondolkozok azon, hogy megrendelem amerikából novemberben.Ha más is rendel, akkor egybe meglehetne rendelni, így eloszlana a postaköltség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Itthon veszem meg. Mire ideér, majdnem december lesz. A hazai eladásokat támogatom amúgy is. A szinkron megléte is jó. Amúgy olyan nagy távolságból nem is jó rendelni. ELveszhet a csomag, összetörhet a lemez....nem beszélva arról ha ne adj isten hibás. Akkor hova fordulsz? A legfőbb érv pedig, hogy nincs rajta magyar felirat, és ráadásul 1-es régió kódú. Le se játszaná a DVD-m. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Az amazonon van pár kép a DVDről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Itthon veszem meg. Mire ideér, majdnem december lesz. A hazai eladásokat támogatom amúgy is. A szinkron megléte is jó. Amúgy olyan nagy távolságból nem is jó rendelni. ELveszhet a csomag, összetörhet a lemez....nem beszélva arról ha ne adj isten hibás. Akkor hova fordulsz? A legfőbb érv pedig, hogy nincs rajta magyar felirat, és ráadásul 1-es régió kódú. Le se játszaná a DVD-m. A szinkron pl nekem nemkell.Magyar felirat se kell, ott az angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.