Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. A naplós Pablo azt mondta, hogy a vágást Anakin arcáról direkt távolították el digitálisan, ezért nincs a borítón. És ezt miért csinálták? Elég nagy divat a DVD-ben easter egg-eket elhelyezni, de a DVD boritón még senki sem helyezett el... talán ezaz első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. talán ezaz első Én inkább hibának nevezném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. talán ezaz első Én inkább hibának nevezném. De Pablo szerint szándékosan -digitálisan- vették le a sebhelyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. De Pablo szerint szándékosan -digitálisan- vették le a sebhelyet De miért???? Ki az a balfácán aki ezt easter eggnek nézi? Inkább majd ezért is fikázzák, hogy még egy rendes tokot sem tudnak megcsinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. De Pablo szerint szándékosan -digitálisan- vették le a sebhelyet De miért???? Ki az a balfácán aki ezt easter eggnek nézi? Inkább majd ezért is fikázzák, hogy még egy rendes tokot sem tudnak megcsinálni. Wow... akkor ezek szerint nem látszott, hogy ezt amolyan viccnek szántam (az easter egget), bár magam is belátom, hogy elég gyenge, és a nyelv-kinyujtó smiley-nál is kirakhattam volna valami egyértelmübbet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Wow... akkor ezek szerint nem látszott, hogy ezt amolyan viccnek szántam Reméltem, hogy csak annak szántad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Remélhetőleg a filmbe is visszateszik a bővített Anakin - Palpatine irodai beszélgetést (amikor kinevezik Tanácstagnak): http://www.starwars.com/episode-iii/explor...ap20050727.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Reméljük!!! Bár csak így lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Reméljük!!! Bár csak így lenne! Sok mással együtt.De szerintem csak hiú ábránd..... :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Lassan talán itt lenne az ideje konkrétumokat is közölni, kedves Lucasfilm. :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Lassan talán itt lenne az ideje konkrétumokat is közölni, kedves Lucasfilm. :63: Sztem hamarosan lesz.A IV-V-VI DVD megjelenéséig volt vagy 500 képünk, és vagy 10 videónk.Igaz, az a DVD sokkal nagyobb port kavart.Mindenki azzal foglalkozott abban az időben.Már csak 1 lehetőség van:Tibur55.He we only help!We need him! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Sajnos a prequel DVD-knél eddig is nagyon lassan ment az infó-csepegtetés. Mivel alig egy hete elárulták, hogy pontosan mikor adják ki és kb. milyen extrák lesznek igy most valoszinüleg egy jó darabig nem fognak újabb infó-morzsákkal elkápráztatni minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Sajnos a prequel DVD-knél eddig is nagyon lassan ment az infó-csepegtetés. Mivel alig egy hete elárulták, hogy pontosan mikor adják ki és kb. milyen extrák lesznek igy most valoszinüleg egy jó darabig nem fognak újabb infó-morzsákkal elkápráztatni minket. Gondolják,hagy egye a fene a jónépet,legalább így nagy az érdeklődés :mrgreen: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. "# Werkfilm (így készült) - Így készült a Star Wars III - A sith-ek bosszúja (kb. 90 p.) # Kisfilm - Anakin Skywalker - A kiválasztott (kb. 15 p.) # Kisfilm - A Star Wars III kaszkadőrei (kb. 15 p.) # Előzetes - # Tévészpot (televíziós előzetes) # Kimaradt jelenetek - Korábban soha be nem mutatott kimaradt jelenetek, kizárólag a DVD-kiadás számára végleges trükkökkel ellátva # Kisfilm - A film forgatása során a Starwars.com-on megjelent 15 rövid werkfilm # Egyéb - A Star Wars Battlefront II játék két játszható pályája (XBox)" Nekem kevésnek tűnik az extra lemez tartalma.Vagy ez nem a teljes lista? 15 werkfilm:Szemétség, hogy az utolsó hármat nem tették rá!Kifizetjük a lemezekért a majdnem 10ezer forintot, és ráse teszik a legjobb making of videókat.A HPről meg lementeni nemlehet. Battlefront II demo:Nemhiszem hogy sok embernek van Xbox játéka, inkább retehettek volna még egy kisfilmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Nekem kevésnek tűnik az extra lemez tartalma.Vagy ez nem a teljes lista? A teljes extra-listát még nem tették közzé, de nagyjából ezek lesznek. Kifizetjük a lemezekért a majdnem 10ezer forintot, és ráse teszik a legjobb making of videókat No, azért előreláthatóan nem 10ezer, hanem ötezer alatti lesz az a pénz, amit ki kell perkálni... de egyébként nagyon igaz. Fenéért nem rakják rá az összes werk-filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. 5ezer alatt?A baljós és a klónok még mindig 8ezer körül vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. 5ezer alatt?A baljós és a klónok még mindig 8ezer körül vannak. Aha... mert azokat még évekkel ezelött adták ki. Mára lejárt a joguk, igy nem lehet belőlük behozni az országba, igy a maradékot annyiért vesztegetik azok a boltok, akiknek még van a raktárukon, amennyiért nem szégyellik. Viszont az elmúlt durván egy évben óriási változások álltak be a magyar DVD piacon. Ma már 5000 Ft fölött szinte egyáltalán nem jönnek ki filmek. Még az extrákkal megpakolt digi-pakkos kiadványok sem. Nem véletlen, hogy az xpress.hu-n is 4690 Ft-ot irnak, mint lehetséges eladási ár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Szerintem már a Klónok DVD se nyolcezerbe került.... A ROTS 4690-es ára pedig kimondottan baráti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Nem azért de lesz most is VHS mert eddig nincs hír róla se kép!Ja és lehet ,hogy lesz valami extra rajta mint a AOTC-nél a kimaratt jelenetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Emiatt fölösleges aggodni... VHS 1000%, hogy lesz. Csak azért nincs róla hir, meg kép, mert nincs mit hirezni róla. Rárakják a VHS szalagra azt csókolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Emiatt fölösleges aggodni... VHS 1000%, hogy lesz. Csak azért nincs róla hir, meg kép, mert nincs mit hirezni róla. Rárakják a VHS szalagra azt csókolom Hát azért nem így van ez. Bisztos van VHS kiadásod nem?Azokon mindíg van valami plusz Werk,interjú,kimaratt jelenet,Stb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Apropó VHS. Én azt is megveszem, mert ez nálam már tradíció. Jó kis szinkronos, 4:3-as, gyári VHS kazetta. Egyszer majd sokat fognak érni ezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Apropó VHS. Én azt is megveszem, mert ez nálam már tradíció. Jó kis szinkronos, 4:3-as, gyári VHS kazetta. Egyszer majd sokat fognak érni ezek. Szerintem a Feliratos többet érhet majd.Keveset gyártanak blőle és kevesen veszik. Ídővel a maradékot bezúzzák és csak az marad amit megvettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. 15 werkfilm:Szemétség, hogy az utolsó hármat nem tették rá!Kifizetjük a lemezekért a majdnem 10ezer forintot, és ráse teszik a legjobb making of videókat.A HPről meg lementeni nemlehet. Én már azt is marhaságnak tartom, hogy 15 olyan, egyenként 5-7 perces werkfilmet tesznek rá, amik szinte alig mutatnak valamit, és már mindegyiket láttuk. Minek? Miért nem csinálnak másfél óra új extrát??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. 5ezer alatt?A baljós és a klónok még mindig 8ezer körül vannak. A Rockyban láttam az 1-2 díszdobozt 7800ft-ért.Az már reális ár.Viszont már nem lehet kapni mert lejárt a jogdíja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Szerintem a Feliratos többet érhet majd. De a DVD is feliratos és szélesvásznú lesz. Egy szinkronos, 4:3-as ROTS VHS szalag többet érhet szerintem... Majd az idő eldönti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Nálam is ugyanez a tradíció, szinkronos, Pan&Scan VHS és feliratos DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. ]Én már azt is marhaságnak tartom, hogy 15 olyan, egyenként 5-7 perces werkfilmet tesznek rá, amik szinte alig mutatnak valamit, és már mindegyiket láttuk. Minek? Azokat az előzeteseket elég kevesen látták. Mondhatni csak a rajongói mag. A legtöbb vevőnek az ujdonság lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. ]Én már azt is marhaságnak tartom, hogy 15 olyan, egyenként 5-7 perces werkfilmet tesznek rá, amik szinte alig mutatnak valamit, és már mindegyiket láttuk. Minek? Azokat az előzeteseket elég kevesen látták. Mondhatni csak a rajongói mag. A legtöbb vevőnek az ujdonság lesz. Már ha megnézik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. ]Én már azt is marhaságnak tartom, hogy 15 olyan, egyenként 5-7 perces werkfilmet tesznek rá, amik szinte alig mutatnak valamit, és már mindegyiket láttuk. Minek? Azokat az előzeteseket elég kevesen látták. Mondhatni csak a rajongói mag. A legtöbb vevőnek az ujdonság lesz. Már ha egyáltalán megnézi.Van olyan akinek teljesen közömbösek ezek az extrák.Igaz Ők "csak" nézők.Emlékszem,a TPM extra lemezének minden képkockáját,minden szavát szinte faltam.Ugyanúgy az AOTC-ét.Ezzel se lesz másképp,pedig amit csak lehetett azt leszedtem Én is a film előtt :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.