lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A végső fénykard-párbajok viszont visszafogottra lettek keverve. Vagy inkább a környezeti hangok elnyomják a fénykard-hangokat. Szerintem a moziba is elnyomták a "környezeti hangok" a fénykardokat, merthát, az egy gigantikus nagy tér, ezzel is érzékeltetve van a fénykardcsata monumentalitása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A végső fénykard-párbajok viszont visszafogottra lettek keverve. Vagy inkább a környezeti hangok elnyomják a fénykard-hangokat. Szerintem meg közelíteni akarták a fénykardok hangját a 4-5-6 stílusához. Asszem volt is szó róla korábban. Egyszerűen kivették a zümmögésből a legmélyebb hangot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Viszont a magyar szinkron nem hangosabb mint a többi? Vagy ez csak nekem tűnik így? Ez nekem is feltűnt! De lehet, hogy csak érzéki csalódás. Egyébként jó a szinkron, de az eredetihez képest nagyon messze van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A végső fénykard-párbajok viszont visszafogottra lettek keverve. Vagy inkább a környezeti hangok elnyomják a fénykard-hangokat. Szerintem meg közelíteni akarták a fénykardok hangját a 4-5-6 stílusához. Asszem volt is szó róla korábban. Egyszerűen kivették a zümmögésből a legmélyebb hangot. Igen-igen, a fénykardok hangjai már olyanok, mint az ep4-5-6-ban. A különbség jól hallható az elején. Dooku kardja sokkal mélyebb tónusban zümmög, mint Obi-Wanéké, és más az összeérő kardok hangja ott is, meg a végső párbajban Obi-Wannak és Vadernek. A magyar szinkron szerintem hallkabb, mint az angol, legalábbis nekem úgy tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Most már nem is nagyon tudok mit írni a DVD-ről, hiszen már mindent leírtatok, amit akartam volna. Annyit azért megjegyzek, hogy a képminőségtől padlót fogtam, amikor megláttam a csillagrombolót... A hang állítólagosan rosszabb dinamikájáról nem tudok mit mondani, nem házimozin néztem. De talán a hétvégén sikerül ezt is beütemezni. A "Within A Minute" nagyon tetszik, talán a legjobb extra az első három részből. Az "Empire of Dreams"-szel nem tudom összehasonlítani, egész más kategória a kettő. Yoda tánca fenomenális, de a bakiparádét én is hiányolom. Ja, és a mustafari menü a kedvencem. Aztán az Utapau, és végül Coruscant. És szereztem a DVD-hez egy posztert is a MM-ból. Azaz kettőt. Meg egy trilógiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nekem a Coruscant Menü a kedvencem.Főleg azért mert az jön elő nekem a legritkábban.Mindig csak az Utapau-s... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Én minden SW-DVD-n a Coruscant-t látom a legtöbbet, talán ezért van már herótom tőle... Továbbá a Mustafar a kedvenc helyszíneim közé tartozik, az egész sagát tekintve is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. És szereztem a DVD-hez egy posztert is a MM-ból. Azaz kettőt. Meg egy trilógiát. Tényleg, találtám már helyet neki? Még nem volt olyan sokat a lemez a lejátszóban, hogy tudjam, melyik jön elő a leggyakrabban. A Mustafaros nagyon jó, az Utapaus kevésbé tetszik, de ez amiatt is lehet, hogy az előbbi helyszínt jobban kedvelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nekem a Coruscant Menü a kedvencem.Főleg azért mert az jön elő nekem a legritkábban.Mindig csak az Utapau-s... Érdekes, nekem is ez jön be alapból. Ezért szoktam előtte választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nekem most Utapau a kedvencem. Annak is a jelenetválasztása!!! Grivi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Érdekes, nekem is ez jön be alapból. Ezért szoktam előtte választani. Számítógépen nem tudom, hogy lehet választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Számítógépen nem tudom, hogy lehet választani. Gondolom ebben az esetben is számokkal lehet. Próbálgasd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Már próbáltam, de számottevő eredményt nem értem el. Lehet, hogy nem voltam elég kitartó. Mindenesetre addig eljutottam, hogy az összes DVD-n simán be tudom hozni a Coruscant-menüt, akármelyik is jött be eredetileg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Gépen simán lehet váltogatni a Title-k között, ha megtalálod melyik az a menü, akkor simán behozza a kívánt menüt, csak meg kell találni, melyik Title-hez tartozik. Régen csak így tudtam megnézni a bakikat, amíg nem jöttem rá a 1138-as trükkre. Én ellenben azt nem tudom asztali lejátszón, hogy kell választani. Nekem mindig a Coruscantos menü a leggyakoribb, az ep2 és ep1-nél is nekem is herótom van tőle. ep1 dvd-n a Tatooine a kedvencem. ep2 holtverseny Geonosis és Kamino. ep3 Utapau. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A Coruscant menüt én is unom. Sajnos Mustafarhoz még nem volt szerencsém, pedig nagyon kiváncsi vagyok rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nekem: EpI: Tatooin EpII: Kamino-Geonosis EpIII: Coruscant EpIV: Tatooin EpV: Dagobah EpVI: Tatooin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. 1 2 3 Ezekkel a nyomógombokkal lehet előcsalogatni a különféle menüket.Hogy melyik melyik azt nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Ezt már hallottam, de nekem még sosem sikerükt. Nem tudom mikor kell lenyomni, és azt sem tudom, hogy most ez amiatt jött, mert nyomkodtam a gombot, vagy, mert ezt sikerült kisorsolni. 1138-ra is rá kell érezni, mire valaki elő tudja hívni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nem tudom mikor kell lenyomni, és azt sem tudom, hogy most ez amiatt jött, mert nyomkodtam a gombot, vagy, mert ezt sikerült kisorsolni. Dettó... Én általában onnantól nyomogatom folyamatosan, hogy eltűnik a jogi szöveg az elejéről. A 1138-at hol kell előhívni asztali lejátszón? Mert szgépen a Title 10, Chapter 1 ha jól emlékszem. (Bár a korábbiakban nem ez volt.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. 12 3 Ezekkel a nyomógombokkal lehet előcsalogatni a különféle menüket.Hogy melyik melyik azt nem tudom. Köszi! Iszonyat jó a Mustafari menü! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A menüválasztáshoz akkor kell benyomni az 1, 2, 3 gombot, amikor a DVD másolás tilosságáról beszélnek. Az ep2-4-5-6 DVD-ken ilyenkor automatikusan átugroja ezt és azonnal indul a menü, az ep1-3-nál nem ugrik, ott végigmegy minden nyelven és csak akkor jön a menü. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. 1138: Audio menü -> THX logónak kell sárgán világítani. Beütöd 11 és OK, akkor a logó alja is sárga lesz(azt hiszem Lucasfilm felirat). Utána 3 OK 8 OK. De lejátszója válogatja. Van ahol 1-1-3-8 után mindig kell OK. van ahol 11-38. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nem tudom mikor kell lenyomni, és azt sem tudom, hogy most ez amiatt jött, mert nyomkodtam a gombot, vagy, mert ezt sikerült kisorsolni. Dettó... Én általában onnantól nyomogatom folyamatosan, hogy eltűnik a jogi szöveg az elejéről. A 1138-at hol kell előhívni asztali lejátszón? Mert szgépen a Title 10, Chapter 1 ha jól emlékszem. (Bár a korábbiakban nem ez volt.) Hát éppen a jogi szöveg alatt kell Az 1138-at a Language menüben kell előhívni az ep3-nál, méghozzá ott is úgy, hogy ráállsz a THX logóra és ott beütöd vagy 1-1-3-8 vagy 11-3-8 (lejátszó vállogatja). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Hehe szinte ugyanazt írtuk. 33 mondj egy napot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Kedd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Kedd Szencséd lesz kedden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Köszönöm az infókat, otthon majd kipróbálom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordMaul Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Voltan Tegnap a savoya-parki Auchan-ban, ott 4990 a DVD. Egyetlen szépséghibája, hogy nem volt...:) Belehúzok a keresgélésbe, a végén még lemaradok róla.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Belehúzok a keresgélésbe, a végén még lemaradok róla.... Azért ennek kicsi az esélye... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Egyetlen szépséghibája, hogy nem volt...:) Egy Auchan-ban nincs? Akkor nagyon jól fogy!! Ez jó hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.