Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A végső fénykard-párbajok viszont visszafogottra lettek keverve. Vagy inkább a környezeti hangok elnyomják a fénykard-hangokat.

Szerintem a moziba is elnyomták a "környezeti hangok" a fénykardokat, merthát, az egy gigantikus nagy tér, ezzel is érzékeltetve van a fénykardcsata monumentalitása.

Hozzászólás ideje:
A végső fénykard-párbajok viszont visszafogottra lettek keverve. Vagy inkább a környezeti hangok elnyomják a fénykard-hangokat.

Szerintem meg közelíteni akarták a fénykardok hangját a 4-5-6 stílusához. Asszem volt is szó róla korábban. Egyszerűen kivették a zümmögésből a legmélyebb hangot.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem meg közelíteni akarták a fénykardok hangját a 4-5-6 stílusához. Asszem volt is szó róla korábban. Egyszerűen kivették a zümmögésből a legmélyebb hangot.

Igen-igen, a fénykardok hangjai már olyanok, mint az ep4-5-6-ban. A különbség jól hallható az elején. Dooku kardja sokkal mélyebb tónusban zümmög, mint Obi-Wanéké, és más az összeérő kardok hangja ott is, meg a végső párbajban Obi-Wannak és Vadernek.

A magyar szinkron szerintem hallkabb, mint az angol, legalábbis nekem úgy tűnt.

Hozzászólás ideje:

Most már nem is nagyon tudok mit írni a DVD-ről, hiszen már mindent leírtatok, amit akartam volna. Annyit azért megjegyzek, hogy a képminőségtől padlót fogtam, amikor megláttam a csillagrombolót... A hang állítólagosan rosszabb dinamikájáról nem tudok mit mondani, nem házimozin néztem. De talán a hétvégén sikerül ezt is beütemezni. :peace:

A "Within A Minute" nagyon tetszik, talán a legjobb extra az első három részből. Az "Empire of Dreams"-szel nem tudom összehasonlítani, egész más kategória a kettő. :D Yoda tánca fenomenális, de a bakiparádét én is hiányolom. Ja, és a mustafari menü a kedvencem. :? Aztán az Utapau, és végül Coruscant.

És szereztem a DVD-hez egy posztert is a MM-ból. Azaz kettőt. :D Meg egy trilógiát. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem a Coruscant Menü a kedvencem.Főleg azért mert az jön elő nekem a legritkábban.Mindig csak az Utapau-s...

Hozzászólás ideje:
És szereztem a DVD-hez egy posztert is a MM-ból. Azaz kettőt. :) Meg egy trilógiát. :)

Tényleg, találtám már helyet neki?

Még nem volt olyan sokat a lemez a lejátszóban, hogy tudjam, melyik jön elő a leggyakrabban. A Mustafaros nagyon jó, az Utapaus kevésbé tetszik, de ez amiatt is lehet, hogy az előbbi helyszínt jobban kedvelem.

Hozzászólás ideje:

Gépen simán lehet váltogatni a Title-k között, ha megtalálod melyik az a menü, akkor simán behozza a kívánt menüt, csak meg kell találni, melyik Title-hez tartozik. Régen csak így tudtam megnézni a bakikat, amíg nem jöttem rá a 1138-as trükkre.

Én ellenben azt nem tudom asztali lejátszón, hogy kell választani. Nekem mindig a Coruscantos menü a leggyakoribb, az ep2 és ep1-nél is nekem is herótom van tőle. :)

ep1 dvd-n a Tatooine a kedvencem. ep2 holtverseny Geonosis és Kamino.

ep3 Utapau.

Hozzászólás ideje:

1

2

3

Ezekkel a nyomógombokkal lehet előcsalogatni a különféle menüket.Hogy melyik melyik azt nem tudom.

Hozzászólás ideje:

Ezt már hallottam, de nekem még sosem sikerükt. Nem tudom mikor kell lenyomni, és azt sem tudom, hogy most ez amiatt jött, mert nyomkodtam a gombot, vagy, mert ezt sikerült kisorsolni.

1138-ra is rá kell érezni, mire valaki elő tudja hívni.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom mikor kell lenyomni, és azt sem tudom, hogy most ez amiatt jött, mert nyomkodtam a gombot, vagy, mert ezt sikerült kisorsolni.

Dettó... :) Én általában onnantól nyomogatom folyamatosan, hogy eltűnik a jogi szöveg az elejéről. :)

A 1138-at hol kell előhívni asztali lejátszón? Mert szgépen a Title 10, Chapter 1 ha jól emlékszem. (Bár a korábbiakban nem ez volt.)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A menüválasztáshoz akkor kell benyomni az 1, 2, 3 gombot, amikor a DVD másolás tilosságáról beszélnek. Az ep2-4-5-6 DVD-ken ilyenkor automatikusan átugroja ezt és azonnal indul a menü, az ep1-3-nál nem ugrik, ott végigmegy minden nyelven és csak akkor jön a menü.

Hozzászólás ideje:

1138:

Audio menü -> THX logónak kell sárgán világítani.

Beütöd 11 és OK, akkor a logó alja is sárga lesz(azt hiszem Lucasfilm felirat).

Utána 3 OK

8 OK.

De lejátszója válogatja. Van ahol 1-1-3-8 után mindig kell OK.

van ahol 11-38.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem tudom mikor kell lenyomni, és azt sem tudom, hogy most ez amiatt jött, mert nyomkodtam a gombot, vagy, mert ezt sikerült kisorsolni.

Dettó... :) Én általában onnantól nyomogatom folyamatosan, hogy eltűnik a jogi szöveg az elejéről. :o

A 1138-at hol kell előhívni asztali lejátszón? Mert szgépen a Title 10, Chapter 1 ha jól emlékszem. (Bár a korábbiakban nem ez volt.)

Hát éppen a jogi szöveg alatt kell :)

Az 1138-at a Language menüben kell előhívni az ep3-nál, méghozzá ott is úgy, hogy ráállsz a THX logóra és ott beütöd vagy 1-1-3-8 vagy 11-3-8 (lejátszó vállogatja).

Hozzászólás ideje:

Voltan Tegnap a savoya-parki Auchan-ban, ott 4990 a DVD. Egyetlen szépséghibája, hogy nem volt...:):)

Belehúzok a keresgélésbe, a végén még lemaradok róla....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.