Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Ez a film, televan ilyenekkel.Pl az Utapaun az a kis csákó leesik az állatról... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Arra gondolsz, amelyik akkor látszik, amikor Obi kilovagol az istállóból a Bogával? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Jaja... ez nekem is feltünt. És erről mindig az ep.4 SE jut az eszembe, amikor a jawa leesik a ronto hátáról Mos Eisley-ban Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Nekemis!Sztem ezt direkt így akarták, hogy ezzelis összekössék a két trilogiát.Ez bizony ILMes poén. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Arra gondolsz, amelyik akkor látszik, amikor Obi kilovagol az istállóból a Bogával? jaja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Az is érdekes, amikor megérkezik Obi Utapaura, Boga már ott nyerít a háttérben Egyből felfigyelt Obira... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. És itt vannak! A mustafari őslakosok! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. És itt vannak! A mustafari őslakosok! Jut eszembe... az első trailerben látható mustafari pók izék bennemaradtak a filmben? Mert nekem nem tűnt fel... Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. És itt vannak! A mustafari őslakosok! Hát őket, csak sokadik nézés után sikerült kiböknőm. Azóta nagyon sasolom a háttereket, akkora "mélységük" van... A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam... Még mindig sodor az előtérben történés... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Jut eszembe... az első trailerben látható mustafari pók izék bennemaradtak a filmben? Mert nekem nem tűnt fel... Donát. Igen, benne vannak. Amikor előszür látjuk Mustafart, ők is akkor tünnek fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam...Még mindig sodor az előtérben történés... Amikor Anakin menetel a klónok élén a templomba, akkor mutatják felülről, és abban a snittben látható két sáv, ami elvezet a templom bejáratától. Az egyik jobbra visz, a másik balra. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. A nyilakat, amik állítólag Anakinnak mutatják, hogy más út is van, még mindig nem vettem észre...valahol olvastam... Még mindig sodor az előtérben történés... Amikor Anakin menetel a klónok élén a templomba, akkor mutatják felülről, és abban a snittben látható két sáv, ami elvezet a templom bejáratától. Az egyik jobbra visz, a másik balra. Ja azt láttam. Csak én nyilakat kerestem...ebből is látszik mit ér ha valaki fórumozík..csak jól összezavarja az elmét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Ja azt láttam. Csak én nyilakat kerestem...ebből is látszik mit ér ha valaki fórumozík..csak jól összezavarja az elmét Segítünk kifésülni. Szimbolikákban gondolkodj, de szerintem tudod Te. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Aha! Megsasolom őket Donát. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Én mikor legelőszőr megláttam a mustafari őslakosokat, azt hiszem egy VD szkennen, akkor egyből az ANH-ból az az alak ugrott be, aki beköpte Soloékat a birodalmiaknak Mos Eisleyban. Tudom, hogy annak nem Mustafari a faja, de mégis, nagyon hasonlítanak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Én mikor legelőszőr megláttam a mustafari őslakosokat, azt hiszem egy VD szkennen, akkor egyből az ANH-ból az az alak ugrott be, aki beköpte Soloékat a birodalmiaknak Mos Eisleyban. Tudom, hogy annak nem Mustafari a faja, de mégis, nagyon hasonlítanak. Érdekes, hogy én is gondoltam erre. Egyébként amikor Anakin megérkezik a mustafari leszállópályára, annyira beleolvadnak a háttérbe, hogy alig lehet észrevenni őket. Én is csak sokadik megnézésre vettem észre, hogy ott valami mocorog. 8) Remélem a DVD-n jobban átjön majd, hogy ott lények állnak és nem tárgyakat látunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Az imdb-n 7.9-ről 8.0-ra emelkedett a film átlaga. Ez elég érdekes, mert ott nem igen szokott emelkedni egy film átlaga, inkább csökken. A ROTS meghódította a többséget. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Reménykedtem benne, hogy nem fog csökkenni az átlaga, de az emelkedés egy remek hír :41: Ha rendesen képes volnék eligazodni az imdb-n, én is szavaznék rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Ha rendesen képes volnék eligazodni az imdb-n, én is szavaznék rá. Pedig egyszerű... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Annak, aki nálam jobban tud angolul. Nem hordok a zsebemben szótárt, pedig úgy "csak" fél nap alatt eligazodnék Igaz, van a neten is, de nekem így macerás. Sok az ismeretlen szakszó a honlapon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Celebration: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Észrevettétek már, Hogy Natalie alig szerepel a promóciós anyagokban? Pl. az extra DVD-n nem emlékszem egy megjelenésére sem. Vajon mi lehet a háttérben? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. (szerkesztve) Celebration: Aranyos kép, jól néz ki Grivi is meg a klónkák is:) Szerkesztve: 2006. Június 3. - Darth Krande Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. (szerkesztve) Aranyos kép, jól néz ki Grivi is meg a klónkák is:) Gyorsan észrevetted ezt a képet. Szerkesztve: 2006. Június 3. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szeintem az az oka, hogy Anakint és az átállását akarták a középpontban láttatni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szerintem is! Nem véletlen a kampány szine vörös volt. Könyvön, játékcsomagoláson ott volt mindenhol Vader maszkja. Erre koncentráltak. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Gyorsan észrevetted ezt a képet. :lol A topikot... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Bocsi, ha rossz helyre írok, csak elgondolkoztam valamin: Amikor Palpi bácsi kiadja a 66-os rendeletett és végeznek a klónok a jedikkel, akkor visszamennek írtani Szepara Pista droidokat ? Vagy mit csinálnak? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudok rájönni , merthát akkor már mind a két oldal az ő kezébe van, és miért akarná, hogy több droid/klón haljon meg? A Klónok jók lesznek még rohamosztagosnak, a droidokat meg elviszi a telepre és kap egy kis pénzt értük Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Bocsi, ha rossz helyre írok, csak elgondolkoztam valamin: Amikor Palpi bácsi kiadja a 66-os rendeletett és végeznek a klónok a jedikkel, akkor visszamennek írtani Szepara Pista droidokat ? Vagy mit csinálnak? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudok rájönni , merthát akkor már mind a két oldal az ő kezébe van, és miért akarná, hogy több droid/klón haljon meg? A Klónok jók lesznek még rohamosztagosnak, a droidokat meg elviszi a telepre és kap egy kis pénzt értük Gondolom addig harcolnak, amíg ki nem adja Vader a parancsot, hogy a droidokat állítsák le. Sidioust nme hinném, hogy érdekli pár ezer katona élete. A látszat fontosabb. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerintem addigra már Grivi is meghalt meg a szepik is inkább ellappangtak, úgyhogy nem volt nagy koordináltság. Mégiscsak droidok! Grivit anno pont azért kellett felrobbantani, hogy legyen ész. Úgyhogy csak nem volt olyan nagyon nehéz dolguk! Bár az is igaz, hogy Jedik nélkül biztos hamar rájöttek hogy enyhén szólva nehezebb... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.