Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Kellett már egy ilyen is, mert eddig mindegyik fejvadász űbertáp volt. Ez biztos a homokbuckáék között csövezett, amikor Greedo felkarolta. Mondjuk, amilyen a pártfogója... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Miért volt Panthora blokád alatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Miért volt Panthora blokád alatt? Zsarolás nyomatékaként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Miért volt Panthora blokád alatt?A bevezetőben azt említik, hogy halálos játszmába fogott Papanoida. Lott Dod a szenátusban pedig azt mondja, hogy a Pantoraiak nem fizették ki az adót. Tehát elvileg jogos a blokád. Persze mint tudjuk, a Ker. Szöv. szeret kamukálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Nem tudom, volt-e már róla szó, de valamit nem értettem... Amikor Ahsoka és Chuchi a konferenciateremben rejtőzködtek, akkor szó esett a két neimoidiai közt arról, hogy Che Amanwe ott van az ő hajójukon fogva tartva. De a végén akkor miért tett a kapitány szemrehányást Sib Canaynak, mintha semmit sem tudna az egészről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Ezt nekem is magyarázza meg valaki mert én se értettem!! A konferencia teremben teljesen nyíltan beszéltek az elrablás és fogvatartás tényéről...néztem is a végén, hogy mi az a nagy értetlenkedés a nemoidiai kapitány részérő! Én is kérem a választ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. No ez nekem is feltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Nekem egyből az jött le, hogy megjátssza a csodálkozást. Tudott ő végig a foglyokról, de nem akarta elvinni a balhét, ezért úgy tett, mintha Sib Cannay a háta mögött cselekedett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Nekem egyből az jött le, hogy megjátssza a csodálkozást. Tudott ő végig a foglyokról, de nem akarta elvinni a balhét, ezért úgy tett, mintha Sib Cannay a háta mögött cselekedett volna. És Canay lett volna olyan önfeláldozó, hogy elvigye a balhét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Nekem egyből az jött le, hogy megjátssza a csodálkozást. Tudott ő végig a foglyokról, de nem akarta elvinni a balhét, ezért úgy tett, mintha Sib Cannay a háta mögött cselekedett volna. Én is így gondoltam, ezért nekem ez fel sem tűnt különösebben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. És Canay lett volna olyan önfeláldozó, hogy elvigye a balhét? Nem, de Chuchi, mint azt mondta is, valószínűleg tanúskodott a kapitány oldalán, így Canay-nek nem sok esélye volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Nekem egyből az jött le, hogy megjátssza a csodálkozást. Tudott ő végig a foglyokról, de nem akarta elvinni a balhét, ezért úgy tett, mintha Sib Cannay a háta mögött cselekedett volna.Pontosan. A kapitány nem tudta, hogy Ahsokáék kihallgatták a beszélgetésüket, így tettette a meglepettet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hm... nekem ezek a Neimodiaiak olyan egyformák. Én azt hittem, hogy a hajó kapitánya Lott Dod volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Hm... nekem ezek a Neimodiaiak olyan egyformák. Én azt hittem, hogy a hajó kapitánya Lott Dod volt. A hangjuk teljesen más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Kedvenc jelenet: Ahsoka és Chuchi "akciója" a Neimoidiai anyahajó tárgyalójában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Most néztem újra a Hostage Crisist, és láttam, hogy Chuchi a túszok között is szerepel. Talán ez is közelebb hozta őt Amidalához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Most néztem újra a Hostage Crisist, és láttam, hogy Chuchi a túszok között is szerepel. Talán ez is közelebb hozta őt Amidalához.Biztosan. Egyébként egy testületben dolgoztak, gondolom napi kapcsolatban is álltak egymással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Felkerült a full epizód guide! Megjegyzésként annyit, hogy az 1647 -es szám nem évet takar sztem, hanem a törvény számát (?). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megjegyzésként annyit, hogy az 1647 -es szám nem évet takar sztem, hanem a törvény számát (?). Én is így gondoltam, de az sw.com episode guide-ja másról tanúskodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Én is így gondoltam, de az sw.com episode guide-ja másról tanúskodik.Ezt gondolná az ember, de akkor tévedett. 1647? Na ezt fejtse meg valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Mondjuk érdekes lenne megtudni, hogy milyen dátumot is használnak, de azt hiszem ilyenre nem fog sor kerülni. Szóval a Yavin előtt.....az nem fog egyszer se elhangzani ha hivatkoznak valamire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Én is így gondoltam, de az sw.com episode guide-ja másról tanúskodik. A fordításnál én is bajban voltam, mivel először én is évnek fordítottam volna, de mivel a SW-os időszámításba nem tudtam beleilleszteni, azt hittem ez úgy Treaty of 1647, mint a Delegation of 2000. (tehát 1647 személy/rendszer által aláírt szerződés) De ezek szerint tévedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Mondjuk érdekes lenne megtudni, hogy milyen dátumot is használnak, de azt hiszem ilyenre nem fog sor kerülni. Szóval a Yavin előtt.....az nem fog egyszer se elhangzani ha hivatkoznak valamire az eddigi időszámításba nem lehet beilleszteni? Ebben nem vagyok otthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. az eddigi időszámításba nem lehet beilleszteni? Ebben nem vagyok otthon.A köznyelv szerint használt YE féle időszámításba mindenféleképp lehetne neki időpontot adni, mint bármi más eseménynek ami történik. Node magába a sztoriban, hogy lehet egy dátumra hivatkozni azt nem tudom. Hacsak nem egységesítik mondjuk Coruscanti idő szerint. De ott is kéne egy viszonyítási időpontot megadni, hogy a néző be tudja határolni az új információkat. Húzós egy dolog ez kissé, annyi szent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. az eddigi időszámításba nem lehet beilleszteni? Ebben nem vagyok otthon. Sajnos a Star Wars univerzumon belül még senki sem dolgozott ki naptárat (időszámítás van, megvan, hány nap egy év, hány óra egy nap, hány hónap egy év, stb, de hogy hanyadik év vagy milyen nap van, az nincs). Ahogy Oldi írta, van a köznyelvi yavini csata előtt X évvel és a yavin csata után X évvel. De ez ugye magába az univerzumba nem illeszthető be. Szóval könnyen lehet, hogy most hangzott el az első, valahányadik évre vonatkozó utalás. Ami egy nagy piros pontot jelent a TCW-nek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. EpII, Palpatine: "I won't let this republic, that has stood for a tousand of years, be split in two." Szóval a köztársaság minimum ezer éve fennáll. Összevetve ezt ezzel a dátummal, azt mondanám, hogy 1647 a köztársaság 1647. éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Már ha a Köztársaság megalakulásától számítják az időt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Csak egy tipp volt az ezres nagyságrend miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Már ha a Köztársaság megalakulásától számítják az időt.Az egy elég jó kiindulópont lenne. Kellően jelentős is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Az egy elég jó kiindulópont lenne. Kellően jelentős is. Igen, pláne ha mondjuk még a Sithek legyőzésével is egybeesik. Bár azt hiszem, ha ezt így kijelentenék a TCW-ben, sok EU rajongó a kardjába döntené Lucast Sokan már azon kibuktak, hogy a Köztársaság csak ezer éves és azóta nem vívott nyílt háborút. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.