Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Zééé

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Értem, hogy most a filmekre fognak koncentrálni, de ezt nem lehetne valahogy úgy, hogy közben nem építek le teljesen a sorozatos részt?

Mondjuk lehetne évente 1 animációs sorozat, 1 élőszereplős sorozat(évad), meg 1 film, szépen elosztva.

A DanielRPK track recordja egyébként nem annyira jó, szóval nem foglalkoznék vele sokat. A fenti tweet igazából csak összefoglalta azt, amit jelenleg is tudunk.

A Celebration-ön azért remélem rittyentenek valamit a sorozatos téren az Ahsokán kívül. Bár benne van, hogy az Andornak addigra még premierje se lesz, szóval a sorozatos részen az lesz a fő fókuszban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én teljesen megelégednék ha évi 1 film, egy élőszereplős sorozat és egy animációs tartalom érkezne (pluszba elvétve 1-2 animációs short, mint mondjuk a Tales széria).

Mondjuk én azért is húzom egy picit a szám, mert most már ott tartunk, hogy egy-egy sorozat folytatására (ha persze kap folytatást) kb. 3 évet kell várni (tudom, hogy közben bejöttek egyéb problémák is, mint mondjuk a sztrájkok, de akkor is).

A Celebration meg érdekes lesz, mert az Andor/Mandón kívül nem igen fognak mást mutatni, ha megint egy Lucasfilm Showcase nevű panellal kezdenek. Az Ahsoka kitudja mikor kezd el forogni, a másik 2026-os filmről se tudunk semmit még.

Az animációs részleg viszont érdekes lehet. Jövőre lesz 20 éves a Lucasfilm Animation. Reménykedek benne, hogyha addigra nem, akkor a Celebrationön lesz ennek is egy külön részlege, ahol a részleg jövőbeli terveiről lesz szó. :)

A hozzászólás linkje

Aki csak az SW miatt menne Japánba az most kétszer is meggondolja majd. Élőszereplős fronton semmi újdonság nem várható, film fronton se igazán. Ezek az új hírek nem vetítenek előre semmi izgalmasat. Persze Kennedy bedobhat majd valamit ami ott jól hangzik, aztán vagy nem készül el, vagy talán 2050-re mégis.

A hozzászólás linkje

Azért szerintem a Celebration nem csak betekintést nyújtott a jövőbeli dolgokba. Ezek mind részei voltak az elmúlt két évnek, de ezen túl a Celebrationre azért mentek el az emberek, mert szerették a Star Warst, legyen szó régi vagy új dolgokról. A legtöbb fan amúgy se jut be az ilyen panelekre és gondolom sokakat nem is igazán izgatja ez, elég ha ott lehetnek és beszélgethetnek más rajongókkal, vásárolhatnak termékeket, autogrammot szerezhetnek (persze, ha van rá keretük), meg egysmás. :)

A hozzászólás linkje

42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Aki csak az SW miatt menne Japánba az most kétszer is meggondolja majd. Élőszereplős fronton semmi újdonság nem várható, film fronton se igazán. Ezek az új hírek nem vetítenek előre semmi izgalmasat. Persze Kennedy bedobhat majd valamit ami ott jól hangzik, aztán vagy nem készül el, vagy talán 2050-re mégis.

Azért egy Celebration messze nem csak erről szól, ezt mind tanusíthatjuk, akik már voltunk. Éppenséggel pont fordítva van: a a bejelentésekért kár kimenni, hiszen nagy eséllyel be sem jutsz, és képernyő elől sokkal gyorsabban megtudsz mindent. Jó, nagy élmény épp abban teremben tartózkodni, ahol egy ilyen hírre mindenki lengeti a fénykardját, de ha nem jutsz be, akkor bőven kárpótol a rengeteg jelmezes, aki szimplán szembejön a folyosón, vagy a többi program, ami nem korlátozott beléptetős. Tavaly Londonban a legnagyobb élmény Hayden megjelenése volt, azt sosem fogom elfelejteni. Na ilyesmikért érdemes kimenni. 

A hozzászólás linkje

1 órával korábban, Bence1997 írta:

Azért szerintem a Celebration nem csak betekintést nyújtott a jövőbeli dolgokba. Ezek mind részei voltak az elmúlt két évnek, de ezen túl a Celebrationre azért mentek el az emberek, mert szerették a Star Warst, legyen szó régi vagy új dolgokról. A legtöbb fan amúgy se jut be az ilyen panelekre és gondolom sokakat nem is igazán izgatja ez, elég ha ott lehetnek és beszélgethetnek más rajongókkal, vásárolhatnak termékeket, autogrammot szerezhetnek (persze, ha van rá keretük), meg egysmás. :)

33 perccel korábban, Pildi írta:

Azért egy Celebration messze nem csak erről szól, ezt mind tanusíthatjuk, akik már voltunk. Éppenséggel pont fordítva van: a a bejelentésekért kár kimenni, hiszen nagy eséllyel be sem jutsz, és képernyő elől sokkal gyorsabban megtudsz mindent. Jó, nagy élmény épp abban teremben tartózkodni, ahol egy ilyen hírre mindenki lengeti a fénykardját, de ha nem jutsz be, akkor bőven kárpótol a rengeteg jelmezes, aki szimplán szembejön a folyosón, vagy a többi program, ami nem korlátozott beléptetős. Tavaly Londonban a legnagyobb élmény Hayden megjelenése volt, azt sosem fogom elfelejteni. Na ilyesmikért érdemes kimenni. 

A hangsúly Japánon és a távolságon van. Csak ezért lehet nem érdemes elmenni.

A hozzászólás linkje

5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Persze Kennedy bedobhat majd valamit ami ott jól hangzik, aztán vagy nem készül el, vagy talán 2050-re mégis.

Pont az jutott eszembe hogy tavaly Londonban  majd másfél éve jelentette be Kennedy a filmeket. Ha jól emlékszem 4-et. Volt még egy film amit Filoni rendez és a Mandoverzuomot zárja le és az nem a Mando és Grogu. Gyakorlatilag se a NJO-ről se a DOTJ-ről sem hallani szinte semmit azóta nagyon halovány információmorzsákon kivül. Nem lennék meglepve ha ezek a filmek sem készülnének el ahogy a Disney-érában már számtalan film közül egyik sem.

Ez az Acolyte törlés szeruintem sem vet jó fényt a jövőre. Persze ne legyen igazam.

• Dühítő 1
  • Szomorú 1
  • Tetszik 1
A hozzászólás linkje

1 órával korábban, Frenkie írta:

Pont az jutott eszembe hogy tavaly Londonban  majd másfél éve jelentette be Kennedy a filmeket. Ha jól emlékszem 4-et. Volt még egy film amit Filoni rendez és a Mandoverzuomot zárja le és az nem a Mando és Grogu. Gyakorlatilag se a NJO-ről se a DOTJ-ről sem hallani szinte semmit azóta nagyon halovány információmorzsákon kivül. Nem lennék meglepve ha ezek a filmek sem készülnének el ahogy a Disney-érában már számtalan film közül egyik sem.

Ez az Acolyte törlés szeruintem sem vet jó fényt a jövőre. Persze ne legyen igazam.

Dehogy 4-et, hanem 3-at.

- Filoni film

- Mangold film

- NJO film

A Mandó filmet villámcsapásként jelentették be idén januárban (az Ahsoka 2-vel egyetemben).

A Filoni filmről annyit, hogy Dave jelenleg az Ahsoka írásával van elfoglalva, az meg a jelek szerint úgy néz ki, hogy csak 2026-ban érkezik (nem lennék meglepve, ha a Mandós film után), a filmje meg annyiból áll most, hogy van egy nyitószöveg, ami Filoninak tetszik. A filmje leghamarabb 4 év múlva jön (és akkor elmondhatja, hogy egy 20 éves pályafutást koronáz meg a filmjével, mert bár 2005-ben kezdett el dolgozni a Lucasfilmnél, a TCW 2008-ban indult el) vagy a Mandalorian 10. évfordulójára időzítik a filmjét (2029).

A Mangold filmnek van egy írója (dolgozott az Andoron), ezen kívül nincs több infónk. Magold most fejezett be egy filmet, hogy mi a következő projektje, az jó kérdés. Volt szó, hogy a James Gunn felügyelete alatt épülgető új DC univerzum Swamp Thing filmjét rendezheti (érdeklődés volt is Mangold részéről - szerk.: közben most olvasom, hogy hivatalosan ő fogja rendezni), de hogy ez mennyire igaz, az jó kérdés. Meg ugye a másik, hogy az Indy 5 pénzügyileg bukás volt (384 millió jött össze, a büdzsé meg 300 volt vagy akörül), kérdés, hogy Iger erre mit lépett/mit lép.

A NJO film meg jelenlegi tudomásunk szerint még mindig nem rendelkezik forgatókönyvvel (Daisy legutóbbi interjújában közölte, hogy még mindig nem kapott kézhez olvasnivalót), pedig az írói sztrájk már október eleje óta nincsen (tehát lassan 1 éve). Persze lehet mondani, hogy ugyan, több, mint 2 évük van a premierig. Egyelőre nincs megerősítve, hogy ez a film a 2026 decemberi dátumot fogja elfoglalni. Lehet később fog debütálni.

A Mandó&Grogu film meg mint írtam villámként robbant be és hirtelen az első film lesz, ami 6 és fél év után a mozikba kerül. Hogy mennyire igaz az a pletyka, miszerint Iger keze van a dologban és Kennedy a Rey filmet szerette volna elsőként kiadni azt nem tudni.

Ezen kívül még tudunk a Lando filmről, amiről utoljára tavaly szeptemberben hallottunk egy podcast alkalmával, Donald tesója árulta el, hogy akkor filmként tekintettek a projektre. Azóta nincs update felőle.

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje

Illetve van a Shawn Levy filmje, ami nincs bejelentve hivatalosan, de ő maga már sokszor beszélt róla a sajtónak, így több, mint pletyka a létezése. Elvileg annak is van már forgatókönyv írója Jonathan Tropper személyében.

Egyébként nekem most az a megérzésem, hogy a Shawn Levy filmje fog befutni a 2026-os decemberi helyre

A hozzászólás linkje

19 perccel korábban, Bence1997 írta:

Hogy mennyire igaz az a pletyka, miszerint Iger keze van a dologban és Kennedy a Rey filmet szerette volna elsőként kiadni azt nem tudni.

Hát azaz év vicce lenne, ha a Rey film lenne a következő film.... az a film, aminek nincs forgatókönyve, vagyis lehet sose készül el. Így jobban belegondolva nem is tünik hihetetlennek, hogy egyszer csak feltünt Iger és jelezte: "gyerekek most valami egészen forradalmit húzunk. Berendelünk egy filmet, ami tényleg elkészül. Tudom, tudom, a Lucasfilmnél nem ez a szokás. De most kipróbáljuk ezt is"

A hozzászólás linkje

Egyszer remélem lesz valami doku erről az időszakról a cégnél, érdekelne hogy mitől van ez a nagy fejetlenség

11 perccel korábban, Bence1997 írta:

Tényleg, róla teljesen elfeledkeztem, pedig korábban azt tippeltem, hogy a Deadpool 3 sikere miatt a filmjét hivatalosan is bejelentik a D23-on. Hát nem ez történt. :lol:

Akkor ez 6 filmet jelent(het).

Ja meg ugye a Taika és RJ filmek is ott vannak, amelyek ugye sose lettek törölve hivatalosan :P csak a teljesség kedvéért :D

A hozzászólás linkje

10 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A Filoni filmről annyit, hogy Dave jelenleg az Ahsoka írásával van elfoglalva, az meg a jelek szerint úgy néz ki, hogy csak 2026-ban érkezik (nem lennék meglepve, ha a Mandós film után), a filmje meg annyiból áll most, hogy van egy nyitószöveg, ami Filoninak tetszik. A filmje leghamarabb 4 év múlva jön...

Erről lemaradtam, nem túl biztató! Nem az volt, hogy már forog?

A hozzászólás linkje

22 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Dehogy 4-et, hanem 3-at.

- Filoni film

- Mangold film

- NJO film

A Mandó filmet villámcsapásként jelentették be idén januárban (az Ahsoka 2-vel egyetemben).

A Filoni filmről annyit, hogy Dave jelenleg az Ahsoka írásával van elfoglalva, az meg a jelek szerint úgy néz ki, hogy csak 2026-ban érkezik (nem lennék meglepve, ha a Mandós film után), a filmje meg annyiból áll most, hogy van egy nyitószöveg, ami Filoninak tetszik. A filmje leghamarabb 4 év múlva jön (és akkor elmondhatja, hogy egy 20 éves pályafutást koronáz meg a filmjével, mert bár 2005-ben kezdett el dolgozni a Lucasfilmnél, a TCW 2008-ban indult el) vagy a Mandalorian 10. évfordulójára időzítik a filmjét (2029).

A Mangold filmnek van egy írója (dolgozott az Andoron), ezen kívül nincs több infónk. Magold most fejezett be egy filmet, hogy mi a következő projektje, az jó kérdés. Volt szó, hogy a James Gunn felügyelete alatt épülgető új DC univerzum Swamp Thing filmjét rendezheti (érdeklődés volt is Mangold részéről - szerk.: közben most olvasom, hogy hivatalosan ő fogja rendezni), de hogy ez mennyire igaz, az jó kérdés. Meg ugye a másik, hogy az Indy 5 pénzügyileg bukás volt (384 millió jött össze, a büdzsé meg 300 volt vagy akörül), kérdés, hogy Iger erre mit lépett/mit lép.

A NJO film meg jelenlegi tudomásunk szerint még mindig nem rendelkezik forgatókönyvvel (Daisy legutóbbi interjújában közölte, hogy még mindig nem kapott kézhez olvasnivalót), pedig az írói sztrájk már október eleje óta nincsen (tehát lassan 1 éve). Persze lehet mondani, hogy ugyan, több, mint 2 évük van a premierig. Egyelőre nincs megerősítve, hogy ez a film a 2026 decemberi dátumot fogja elfoglalni. Lehet később fog debütálni.

A Mandó&Grogu film meg mint írtam villámként robbant be és hirtelen az első film lesz, ami 6 és fél év után a mozikba kerül. Hogy mennyire igaz az a pletyka, miszerint Iger keze van a dologban és Kennedy a Rey filmet szerette volna elsőként kiadni azt nem tudni.

Ezen kívül még tudunk a Lando filmről, amiről utoljára tavaly szeptemberben hallottunk egy podcast alkalmával, Donald tesója árulta el, hogy akkor filmként tekintettek a projektre. Azóta nincs update felőle.

21 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Illetve van a Shawn Levy filmje, ami nincs bejelentve hivatalosan, de ő maga már sokszor beszélt róla a sajtónak, így több, mint pletyka a létezése. Elvileg annak is van már forgatókönyv írója Jonathan Tropper személyében.

Egyébként nekem most az a megérzésem, hogy a Shawn Levy filmje fog befutni a 2026-os decemberi helyre

Tehát akkor csak 4 film van, de lehet egyet akkor nem tavaly Londonban jelentettek be. Onnan emlékszem rá hogy mindig összekevertem a Mando és Grogut ami Favreu filmje  Filoni filmjével és ti kijavítottatok.

A fentiekből kinek rémlik a múlt megismétlése? Ugyanezek a körök futottak az összes bejelentett sw-filmnél. Se a Trónok Harcás csávók, se Kevin Feige, se Ryan Johnson projektje nem valósult meg. De nemhogy nem hanem el sem kezdődött egy forgatókönyv írása sem. Emlékszem volt a remény hogy Johnson majd forgatja az sw-trilógiáját ha leforgatja a Netflix-nek a Törbe ejtvét. Most nem ér rá. Aztán jött a második rész most meg a harmnadik. Sosem fog elkészülni.

Mit olvasunk most a készülő projektekről? Daisy filmjének még forgatókönyve sincs, Mangold meg forgat majd valamit, de aztán jön az SW. Értem én az optimizmust, de itt már nagyon annak kell lenni. Szerintem ezekből se lesz semmi.

A hozzászólás linkje

2024. 08. 21. - 23:45, Bomarr írta:

A Rogue Squadron se lett hivatalosan törölve :D Állitólag Jenkins idén azt mondta hogy dolgozik a forgatókönyvön :lol:

Jenkins lassan 4 éve dolgozik a filmjén ahogy Taika Waititi is. David Benioff és DB Weiss 6 éve. Rian Johnson 7 éve.

És a leggázabb hogy a rendezők se vallhatják be, hogy törölték a filmjeiket. Minden egyes kérdésre azt kell hazudniuk évek óta, hogy készül. Ez nekik is kellemetlen lehet. 

Ezekért a hazugságokért vajon kapnak pénzt? Vagy mivel vette rá őket a Disney?

A hozzászólás linkje

54 perccel korábban, ati írta:

David Benioff és DB Weiss 6 éve

Na-na. Egyrészt az a projekt hivatalosan is törölve lett, és maguk a készítők is csak arról beszéltek nem olyan rég, hogy mi lett volna, ha végül megcsinálják (az első Jediről szólt volna)

A hozzászólás linkje

6 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Na-na. Egyrészt az a projekt hivatalosan is törölve lett, és maguk a készítők is csak arról beszéltek nem olyan rég, hogy mi lett volna, ha végül megcsinálják (az első Jediről szólt volna)

Erről nem tudtam. Annyi projekt van már, hogy nem könnyű észben tartani melyikkel mi a helyzet.
De akkor többi még mindig készül hivatalosan és hazudniuk kell a rendezőknek.

A hozzászólás linkje

1 órával korábban, ati írta:

Erről nem tudtam. Annyi projekt van már, hogy nem könnyű észben tartani melyikkel mi a helyzet.
De akkor többi még mindig készül hivatalosan és hazudniuk kell a rendezőknek.

A bejelentett de el nem készült filmeknek saját szekciójuk is van.

https://swsaga.hu/forum/114-film-projektek/

A hozzászólás linkje

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

A bejelentett de el nem készült filmeknek saját szekciójuk is van.

https://swsaga.hu/forum/114-film-projektek/

Mondjuk itt azok is ott vannak, amik jelen állás szerint hivatalosan készülnek, szóval ebből még nem derül ki

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.