Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jeff Sneider ezeket osztotta meg Kennedyvel és utódjával kapcsolatban:

- Kennedy produceri munkákat fog végezni a későbbiekben bemutatott filmekhez.

- Dave Filoni a kiszemelt, a favorit, de senki se gondolja, hogy egyedül kéne végezze a munkáját.

- Favreau és Feige nem érdeklődnek a poszt iránt.

- Ram Bergman (Rian Johnson filmjein dolgozott) a legképzettebb producer lehet a feladatra, ugyanakkor Jeff szerint Carrie Beck lehet a befutó Filoni mellé, ha a kalapos barátunk rábólint.

- Lynwen Brennan várhatóan nem áll versenyben.

- Kennedy lemondása tömeges elbocsátásokhoz vezethet az ILM-nél, mivel ő akadályozta meg, hogy ezek megtörténjenek.

- Kathy még nem közölte a munkatársakkal, hogy távozik.

- Kathy eredetileg 2024-ben akart lemondani, hogy egy mesterséges intelligenciára összpontosító produkciós cégre koncentrálhasson, de amikor nem tudott finanszírozást szerezni, újrakötötte a szerződését.

- Bob Iger és Alan Bergman várhatóan nem vesz fel másik „legacy producert”. Vagyis olyasvalakit, aki ugyanolyan befolyásos és elismert, mint Kathleen Kennedy.

- Kathy saját produkciós céget alapíthat, amikor távozik. A lehetséges partnerek között szerepel a produkciós partnere és férje, Frank Marshall, Steven Spielberg és David Fincher.

Hozzászólás ideje:

Na igen, ezen én is meglepődtem. A kollégák biztos, hogy tudják már, sőt mindenki tudhatja már a Lucasfilmen belül. Hiszen Kennedy már tavaly lemondott volna.

A fenti hírcsokor egyik legérdekesebbje azt volt számomra, hogy szóba hozta Ram Bergmant. Ha ő lenne a befutó, akkor jöhet Rian? Hamár végzett a Knives Out trilógiájával. :P

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Bence1997 írta:

szóba hozta Ram Bergmant.

Ezen én is meglepődtem, de kellemesen! Kennedy amúgy is le volt nyűgözve a munkamoráljától és attól, ahogy a rendelkezésre álló pénzt felhasználták a TLJ elkészítéséhez. 

Hozzászólás ideje:

https://deadline.com/2025/02/kathleen-kennedy-clarifies-lucasfilm-exit-star-wars-future-1236304421/

Kennedy marad, nem megy sehová ő maga cáfolta. De gondolkodnak az utódláson.

Producerként mindenképpen folytatja a filmeket. Mando és Grogu után Shawn Levy filmje jön 5-6 évvel a Skywalker kora utáni sztori szal abban felbukkanhat Rey is kb váltva a New Jedi Order filmet.

Mangold írja a filmjét, Taika is írja egy másik társíróval. Simon Kinberg trilógia is igaz, az lesz az új saga majd a jövőben.

Minden megy a maga útján, az egész csak hírverés volt a sajtóban.

Kennedy ekkora interjút utoljára a 2023-as Celebrationön adott.

• Nagyon tetszik 3
  • Köszönöm 2
  • Tetszik 1
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Kicsit bővebben pár topik:

Azt is írja, hogy Simon majd júniusban fog leadni valamit a számukra.

A Shawn Levy filmről továbbá még azt mondta, hogy csupa új karakterekről fog szólni, de lehetséges, hogy pár karakter a folytatástrilógiából felbukkan. És már másfél éve együtt dolgoznak.

És továbbá azt is mondta, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló projektek közül 3-4 fog megvalósulni (gondolom itt azokat érti, amiket még nem jelentettek be).

Taikától már látta az első felvonást és tetszett neki, de jelenleg várja a többit.

Szerkesztve: - Bence1997

@DanCarver ebből jó cikket tudsz írni. :D 

Amúgy én most fáradtam bele abba a kérdésbe, hogy mi is lesz meg mikor. 

Egyébként csak az én figyelmem kerülte el, vagy tényleg egy árva szót nem szólt a New Jedi Order filmről? 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

DEADLINE: Rengeteg spekulatív jelentést olvastunk arról, hogy távozol, és hogy óriási a hajtóvadászat a következő ember után, aki átveszi a Lucasfilmet. Mi az igazság?  

KATHLEEN KENNEDY: Az igazság az, és ezt hangosan és világosan ki akarom mondani: nem vonulok vissza. Soha nem fogok visszavonulni a filmkészítéstől. Filmeket fogok készíteni életem végéig. Ez az első és legfontosabb dolog, amit el kell mondanom: nem vonulok vissza.  

Ami a Lucasfilmet illeti, már jó ideje beszélgetek erről Bobbal és Alannel, hogy milyen lehet majd az utódlás. Fantasztikus csapatunk van itt, és teljes mértékben szándékunkban áll néhány hónapon vagy akár egy éven belül bejelentést tenni. Teljes egyetértésben vagyunk arról, hogy ez hogyan fog kinézni, és én folytatom a munkát. Jelenleg a Mandalorian-filmen dolgozok és utána Shawn Levy filmjét is én fogom felügyelni. 

Tehát továbbra is a Lucasfilmnél maradok, és Bobbal és Alannel közösen nagyon átgondoltan dolgozunk azon, hogy ki lép majd a helyemre. Ez már folyamatban van, és a bejelentést akkor tesszük majd meg, amikor megfelelőnek látjuk.

Annyira azért nem csak a szokásos hírverés volt ez azért, tényleg keresik az utódját, és ő maga mondja, hogy pár hónapon vagy egy éven belül várható bejelentés, hogy ki veszi át a helyét. Viszont maradni fog a Lucasfilmnél.

"There is always a bit of truth in Legends" :)

25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyébként csak az én figyelmem kerülte el, vagy tényleg egy árva szót nem szólt a New Jedi Order filmről? 

Írunk erről a Rebón természetesen, de ezt most nem én hozom.
Nem csak te, minket is fáraszt. Annyiból jó most ez a Kennedy inti, hogy végre tiszta vizet önt a pohárba, több mint egy éve a sötétben tapogatózunk. Persze azért terel és csúsztat itt ott ismét.

Igen a New Jedi Ordert szándékosan nem említik, szerintem okkal. Az a film erősen ellett halasztva.

5 perccel korábban, Yoda József írta:

DEADLINE: Rengeteg spekulatív jelentést olvastunk arról, hogy távozol, és hogy óriási a hajtóvadászat a következő ember után, aki átveszi a Lucasfilmet. Mi az igazság?  

KATHLEEN KENNEDY: Az igazság az, és ezt hangosan és világosan ki akarom mondani: nem vonulok vissza. Soha nem fogok visszavonulni a filmkészítéstől. Filmeket fogok készíteni életem végéig. Ez az első és legfontosabb dolog, amit el kell mondanom: nem vonulok vissza.  

Ami a Lucasfilmet illeti, már jó ideje beszélgetek erről Bobbal és Alannel, hogy milyen lehet majd az utódlás. Fantasztikus csapatunk van itt, és teljes mértékben szándékunkban áll néhány hónapon vagy akár egy éven belül bejelentést tenni. Teljes egyetértésben vagyunk arról, hogy ez hogyan fog kinézni, és én folytatom a munkát. Jelenleg a Mandalorian-filmen dolgozok és utána Shawn Levy filmjét is én fogom felügyelni. 

Tehát továbbra is a Lucasfilmnél maradok, és Bobbal és Alannel közösen nagyon átgondoltan dolgozunk azon, hogy ki lép majd a helyemre. Ez már folyamatban van, és a bejelentést akkor tesszük majd meg, amikor megfelelőnek látjuk.

Annyira azért nem csak a szokásos hírverés volt ez azért, tényleg keresik az utódját, és ő maga mondja, hogy pár hónapon vagy egy éven belül várható bejelentés, hogy ki veszi át a helyét. Viszont maradni fog a Lucasfilmnél.

"There is always a bit of truth in Legends" :)

Meglátjuk, egyelőre minden marad ahogy volt.

Szerkesztve: - DanCarver
Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Tényleg nem említette. De én úgy emlékszem, hogy Daisy egy korábbi interjúban megemlítette Sharmeent, vagyis a film jön, csak majd a Levy film után.

Amúgy örülök, hogy arról is beszélt, amiről eddig még nem (Levy, Simon), Taika viszont abszolút meglepő volt a számomra. Már azt hittem, hogy a projektjének annyi. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

Kicsit bővebben pár topik:

Azt is írja, hogy Simon majd júniusban fog leadni valamit a számukra.

A Shawn Levy filmről továbbá még azt mondta, hogy csupa új karakterekről fog szólni, de lehetséges, hogy pár karakter a folytatástrilógiából felbukkan. És már másfél éve együtt dolgoznak.

És továbbá azt is mondta, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló projektek közül 3-4 fog megvalósulni (gondolom itt azokat érti, amiket még nem jelentettek be).

Taikától már látta az első felvonást és tetszett neki, de jelenleg várja a többit.

Engem a Levy film most nagyon elkezdett érdekelni. Ez valami nagyon új és különleges lehet. Én Ryan Goslingot nagyon szeretem és ebben ugyanúgy jöhet Rey meg a többi karakter is a sequelsből. Levy egy ügyes iparos, ha kap egy jó scriptet ő leforgatja olyannak, amilyennek kérik tőle. A Disney meg most szeret vele együtt dolgozni a tavalyi Deadpool és Rozsomák siker után. Levy időben lefogja szállítani ezt a filmet szerintem.

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az optimista énem azt mondja, hogy ezt a Lucasfilm kivágathatta az interjúból, azért nincs benne, mert hátha a Celebrationön akarnak nagyobb bejelentést tenni.

A pesszimista énem meg azt, hogy nincs mit mondani róla, mert nem áll még úgy a projekt

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Az optimista énem azt mondja, hogy ezt a Lucasfilm kivágathatta az interjúból, azért nincs benne, mert hátha a Celebrationön akarnak nagyobb bejelentést tenni.

A pesszimista énem meg azt, hogy nincs mit mondani róla, mert nem áll még úgy a projekt

Utóbbira szavazok.

Még mindig írják a forgatókönyvet. Ennyi a jelenlegi infónk róla. Én egyelőre nem várnék a filmről olyan nagy bejelentést, de ha én is optimista vagyok, maximum egy Boyega/Isaac bejelentést tudok elképzelni, de még ezzel se lennénk annyival előrébb, max mostmár nem csak Daisyt, hanem Boyegát/Isaacet is kérdeznék a filmről. :P

10 perccel korábban, DanCarver írta:

Engem a Levy film most nagyon elkezdett érdekelni. Ez valami nagyon új és különleges lehet. Én Ryan Goslingot nagyon szeretem és ebben ugyanúgy jöhet Rey meg a többi karakter is a sequelsből. Levy egy ügyes iparos, ha kap egy jó scriptet ő leforgatja olyannak, amilyennek kérik tőle. A Disney meg most szeret vele együtt dolgozni a tavalyi Deadpool és Rozsomák siker után. Levy időben lefogja szállítani ezt a filmet szerintem.

Nekem a D&R film egynek elment, a zenék és a harcjelenetek voltak számomra kiemelkedőek. Itt még nem tudom mit gondoljak erről. Ahogy Gosling is kérdőjel a számomra.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, DanCarver írta:

Goslingról ha jól láttam nem esett szó, rá se kérdezett a riporter. Egyelőre nagy adag sóval kezelném. Nekem kicsit hasonló ahhoz, amikor DiCapriot pletykálták az EPII-es Anakinnak.

6 perccel korábban, Yoda József írta:

Remélem az optimista énednek lesz igaza. :) Lehet, hogy ezek a projektek mind összefüggenek? Az lenne ideális, mint volt az MCU esetén korábban.

Hozzászólás ideje:

Miért ne függhetnének össze? Ha a Lewy-film 5-6 évvel játszódik az ep9 után, abban tökéletesen meg lehet alapozni olyan dolgokat, amik aztán kiteljesedhetnek a 9-10 évvel később játszódó Rey-filmben. Ami meg alapja lehet a Kinberg-trilógiának, ami gondolom szintén ep9 utáni lehet, ha már új Sagában gondolkodnak.

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Ha jól értem, akkor 5 film lesz az Exegol után, 2 film van jelenleg betervezve A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közé - Mando filmek. És ott a Dawn of the Jedi film egyedüliként a távolabbi korokból.

Plusz Taika Waititi filmje, amely totál kérdőjel micsoda.

2025. 02. 28. - 8:44, Ody Mandrell írta:

Végül @Rixon írta meg Kennedy interjúját. :D

https://rebo.hu/2025/02/28/kathleen-kennedy-tiszta-vizet-ontott-a-poharba-visszavonulasaval-kapcsolatban/

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Ha jól értem, akkor 5 film lesz az Exegol után, 2 film van jelenleg betervezve A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közé - Mando filmek. És ott a Dawn of the Jedi film egyedüliként a távolabbi korokból.

Kicsit elmélkedtünk milyen irányt vehetne fel az ep9 utáni új filmek, ha már hivatalosan 5 készül ide.

https://rebo.hu/2025/03/01/a-star-wars-uj-iranya/

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Akkor ez alapján nem nagyon várható The Old Republi tartalom, ha jól sejtem....

Szerintem lesz, különben miért szerepelt az éra logója a lassan két éve történt Celebrationön. A kérdés csak az, hogy mikor. Lehet tényleg Mangold filmje lesz az egésznek a kiindulópontja és onnan fogják felépíteni az egészet. Bár én azt is eltudom képzelni, hogy a TOR éra egyfajta 22-es csapdája: rengeteg karakter és történet került ki ebből a korszakból, amiket a rajongók egy bizonyos százaléka még a mai napig is imád. Ha a Lucasfilm elkezdi ezt az érát boncolgatni, remélhetőleg nem a két szék közé fognak esni, magyarán, ha eltérnek az ottani történetektől, akkor jön a rajongók részéről a fikázás, mert miért tette azt a Lucasfilm, amit, viszont ha kiszolgálják a rajongók ezen szeletét és adaptálják a történeteket, akkor meg jön az a kritika feléjük, hogy kreativitás nulla. Ugyanakkor remélem, hogy nem lesz probléma az éra elmesélésekor.

2 órával ezelőtt, DanCarver írta:

Kicsit elmélkedtünk milyen irányt vehetne fel az ep9 utáni új filmek, ha már hivatalosan 5 készül ide.

https://rebo.hu/2025/03/01/a-star-wars-uj-iranya/

Jó kis írás lett. Én elsősorban arra leszek kíváncsi a jövőt illetően, hogy milyen fenyegetéssel (esetleg fenyegetésekkel) kell szembenéznie az új éra hőseinek. Mégiscsak a Csillagok Háborújáról beszélünk, kell valami konfliktus. A bűnbandák/kalózok vonal a kezdeti időszakban szerintem megfelelő lehet, de remélem valami izgalmasabb ellenlábas is felüti a fejét a későbbiekben.

Hozzászólás ideje:
48 perccel korábban, Bence1997 írta:

Szerintem lesz, különben miért szerepelt az éra logója a lassan két éve történt Celebrationön. A kérdés csak az, hogy mikor. Lehet tényleg Mangold filmje lesz az egésznek a kiindulópontja és onnan fogják felépíteni az egészet.

Azóta az Akolitus megbukott, és könnyen lehet, hogy a Dawn of the Jedi filmtől teszik függővé a Régi Köztársaságot is. Legalábbis mozgóképben. Ha a Jedik hajnala film rosszul teljesít, akkor akár mondhatják azt is: nincs igény mozgóképes Régi Köztársaságra, Jedik hajnalára, Köztársaság Fénykorára, vagy bármilyen múltban játszódó filmre, sorozatra. Ebben az esetben odaadhatják az egészet a regény és képregényíróknak.

2025. 03. 01. - 21:31, Ody Mandrell írta:

@DanCarver ezt Kádas Pista írta? 

Igen ő írta. Ő a Jedi visszatér utáni Legendák szakértő nálunk. :D

2025. 03. 01. - 23:28, Darth Revan9 írta:

Azóta az Akolitus megbukott, és könnyen lehet, hogy a Dawn of the Jedi filmtől teszik függővé a Régi Köztársaságot is. Legalábbis mozgóképben. Ha a Jedik hajnala film rosszul teljesít, akkor akár mondhatják azt is: nincs igény mozgóképes Régi Köztársaságra, Jedik hajnalára, Köztársaság Fénykorára, vagy bármilyen múltban játszódó filmre, sorozatra. Ebben az esetben odaadhatják az egészet a regény és képregényíróknak.

Én szinte biztos vagyok ebben, hogy az Old Rep a kánonban most a Mangold filmtől függ. Az a kiindulópont, ha az siker lesz onnan léphetnek tovább majd az Old Rep felé. A legjobban egy sorozattal lehetne felépíteni, de úgy mint a Mando és ne úgy, mint Az akolitus. Meglátjuk, de a Lucasfilm nem nagyon erőlködik az Old Rep felé most, tudják mekkora elvárások vannak ott rajongói részről. Még Lucas is kifejezetten mellőzte, sőt direkt félkészen, hibásan kiadatta a Kotor 2-t, nehogy elvegye a figyelmet A Sith-ek bosszúja elől. A Kotor, Old Reppel a legnehezebb, hogy abban semmilyen ismert karakterhez nem lehet igazodni mozifilmes szinten. Persze népszerű a fanok között Revan meg Malgus, de a széles közönségnek ők csak egyszerű sithek. Míg a Skywalker kora utáni érában szépen behozzák Reyt, meg a többieket, akikhez az átlagmozinéző is tud kötődni, nem beszélve a Mandoverzumról. Mangold és társa Beau Willimon most nagyon jól fel kell építsék az érát, jó karaktereket, konfliktust írni, különben ezt nem fogják szeretni, ahogy a többség nem szerette Az akolitust sem. Idén a Köztársaság Fénykora kiadási projekt is véget ér ugye, egyelőre nem látszik hogy lenne hasonló léptékű könyves, képregényes projekt. Kíváncsi leszek merre mozdulnak. De mozis téren most egyértelműen a Mandoverzum és az Ep9 utáni éra dominál. Old Rep majd meglátjuk.

Szerkesztve: - DanCarver
Hozzászólás ideje:
On 3/3/2025 at 12:32 PM , Darth Revan9 said:

Lehetséges, hogy Régi Köztársaságot odaadják majd a könyves, képregényes íróknak, hogy jöhessenek Köztársaság Fénykora kaliberű történetek.

Mangold filmjéig szerintem kizárt. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.