Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

31 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A semmiből jön ez a film, de azt várom, hogy egy nagy sztorit építsenek az TROS után. Ennek lehet első lépése Levy filmje. 

Igen nekem is hasonló az élményem vele, de pont emiatt várom, hogy mi sül ki belőle, egyelőre egy nagyon izgalmas projektnek érzem, pedig szinte semmit nem tudunk még róla. De valamiért a fejlesztése gyorsabban halad, mint a többi, meglátjuk. Remélem valamit azért mondanak róla a Celebrationön, bár így hogy nincs külön Lucasfilm showcase panel kitudja. De ha tényleg ezt kezdik forgatni idén ősszel, akkor illene valamit mondani róla a Celebrationön.

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, DanCarver írta:

De ha tényleg ezt kezdik forgatni idén ősszel, akkor illene valamit mondani róla a Celebrationön.

Én is így gondolom. Legalább valami apróbb infót csepegtethetnének. Ámbár az is lehet, hogy tanulva a múlt hangzatos szólamaiból, ezúttal majd csak akkor állnak elő vele konkrétabban ha már forgatják. 

Hozzászólás ideje:

Annyi hír jött ki a Levy filmről, hogy meglepne, ha nem mondanának valamit róla. Szerintem a záróceremónia lehet egy opció, de ha hamarabb akarják bejelenteni, akkor akár az élő adás keretében a színpadon Kennedyék bejelentik a filmet.

Animációs sorozat téren szerintem is biztos az új széria, mondjuk én reménykedek még egy másik sorozat bejelentésében, de ez nagyon optimista a részemről.

Ezen kívül nyilván könyvek-képregények-videójáték tekintetében adottak a bejelentések.

Amire piszkosul kíváncsi vagyok az a következő élőszereplős sorozat. Gondolom Iger azért szeretne évi 1 sorozatot a streaming platformjukra, jelen állás szerint pedig annyi biztos, hogy jövőre jön egy Ahsoka és egyelőre ennyi. Remélem a 2027-es sorozatot bejelentik, ennyit eltudok még képzelni.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Kathleen Kennedy az alábbi videóban elárulta, hogy sok projekten dolgoznak, amiket a Celebration-ön fognak bejelenteni. :)

Két éve ugyanez volt. Kennedy a színpadon. Ott néztük Lononban élőben. Bejött Mangold bejelentették hogy az első Jedikről csinál filmet. Bejött Daisy Ridley, bejelentették hogy jön a New Jedi Order éra. új film Rey-el. Két év alatt egyik projektből sem lett semmi, még egy forgatókönyv sincs. Természetesen semmi nem lesz ezekből, úgy ahogy Rian trilógiájából se, ahogy a Trónok harcás srácok filmjéből se ,ahogy Taika filmjéból se.

Totálisan  hitelzelenek ezek a bejelentések mert soha egyetlen film sem valósúlt meg az elmúlt nyolc évben amit bejelentettek.

Hozzászólás ideje:

Hát igen, töj jó, hogy sok még be sem jelentett projekten dolgoznak, de én is inkább annak örülnék, ha ezek bejelentgetése helyett a már bejelentett projektekről kapnánk valami kézzelfoghatót. Mert eddig átok verte filmek azok, amiket a Celebrationön jelentettek be, egyikből sem lett semmi, de amit csak úgy fogvégről odavetettek, mint a The Mandalorian and Gorgu, az valahogy készül. Sőt, már trailer volt belőle, pedig a forgatást épp csak elkezdték akkor. Meg lehet ilyen lesz ez az agyonpletykált Lewy-film is, amit még be sem jelentettek, de már azon sem lepődnék meg, ha mire odajutnak, készen lenne. :evil:

Hozzászólás ideje:

Ezért irtam, hogy túlnyomórészt. Ráadásul a Rangers meg a Lando is egy elég komoly bejelentés-cunamiban lett bejelentve. Ha most is az lenne, hogy egy rakás sorozatot bejelentenek és aztán abból pont kettő nem készül el hát fátylat rá. Azt hiszem ezzel kibékülnénk. De aligha ez lesz. Valszeg max egy vagy kettő élőszereplős sorozat lesz bejelentve. Úgyhogy Rangers ide meg Lando oda, azért ha valami belesz jelentve a sorozat fronton, nagyon nem kell izgulni, hogy tényleg elkészül-e.

Hozzászólás ideje:

Közben meg Tony Gilroy úgy tudja, hogy a Lucasfilm egy "horror projekten" dolgozik.

Persze lehet itt az Ahsoka 2. évadára gondolt, ha ott tényleg behozzák Abelothot és tudjuk, hogy Thrawn az első évad végén a Dathomiron kötött ki, hát egyik se családbarát tartalom. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Az Andor megmutatta, hogy van helye az ilyen stílusú tartalmaknak az SW univerzumban. De horror? Ha az Ahsokára célzott akkor ok, az a zombi szint amit abban láttunk még belefér, de nagyon ne menjenek el ebbe az irányba. :) 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Attól függ milyen horror. A szörnyes horror nem áll távol az SW-től. Már a New Hope dianogás jelenete is a korabeli horrorokat idézte. A Bad Batch-nek is volt horrorokat idéző részei. Például a Zillos rész eleje meglepően horrorisztikus.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.