Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ody, t'od, szeressük egymást Se shoti, se gázosítás.... Szeresd őket ha annyira akarod. A nethuszár buta gyerekeknél nincs rosszabb a földön. Tűzzel vassal irtani őket!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Még jó hogy itt vagyok lelkiismeretednek Persze csak addig amíg nem ad nekem valaki egy jó vastag kötözőzsineget meg egy kád sósavat. De jól megmártogatnám őket
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szeresd őket ha annyira akarod. A nethuszár buta gyerekeknél nincs rosszabb a földön. Tűzzel vassal irtani őket! Frenkie reakciója szerintem egyértelmű lesz!
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Az Indexnek nem csak a fórumozóival van baja, szerintem.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Bevallom, kicsit meglepett az index első címverziója, és a hír bevezető mondata. A kommentelőkön nem akadok fenn, olvastam már épp elég nethuszárt, hogy tudjam, mire számítsak. Ritka, ha nem ilyen stílusúak a hozzászólások. És ha már itt tartunk, szeretném megköszönni egyrészt a gratulációkat, másrészt Bomarrnak és Dzséjtnek a pontosításokat. (Azért az "index retardáltjai együttvéve" szép lett... ) Ennek eredményeképp az Index korrigálta az anyagot. Erről jut eszembe, valahol olyan címmel jelent meg a hír, hogy "Világrekorder lehet a magyar Star Wars-rajongó", ami szintén nem egészen fedi a tényállást... Ami a rendezvényt illeti, úgy néz ki, ott leszek. A dk.com-on lesz online közvetítés, meg ott lesz az angol sajtó (főleg hétfőn, a zárónapon).
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Zoli! Remélem majd beszámolsz a történtekről (esetleg képekkel illusztrálva).
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. (szerkesztve) Remek, hogy ott leszel, így beszámoló is lesz - reméljük. Mégiscsak másabb a személyes élményt olvasni, mint egy cikket, vagy megnézni akár egy pár snittes videót. Szerkesztve: 2010. Október 19. - Pildi
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. A dk.com-on lesz online közvetítés, meg ott lesz az angol sajtó (főleg hétfőn, a zárónapon).No, akkor majd ezt meglessük
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Fantasztikusan fel tudnak készülni ezek a gagyi híroldalak.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Add át üdvözletem Nagy-Britanniának
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Lesz majd személyes beszámoló, ha visszatértem, és lesznek fotók is.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Nos, holnap hajnalban indulok. Addig is jó fórumozást!
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Nos, holnap hajnalban indulok. Addig is jó fórumozást!Jó utat, biztos utat, benzinkutat.Majd rákukkantok a webcam-ra
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Nos, holnap hajnalban indulok. Addig is jó fórumozást!Jó utat, és biztos izgulsz már. Egyedül mész egyébként?
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. (szerkesztve) Jó utat, és biztos izgulsz már. Egyedül mész egyébként? Jó utat, aztán csempéssz már haza nekem egy-két lego kockát Szerkesztve: 2010. Október 22. - Lok Durd
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Nekeeem iiis! Jó utat, Zoli!
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Itt nézhető az építés. Nem kapkodják el, az biztos http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Itt nézhető az építés. Nem kapkodják el, az biztos http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/ Zolit nem látom egyelőre.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Itt nézhető az építés. Nem kapkodják el, az biztos http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/ Na, alakulgat... mindenesetre valóban nem vernek le semmit a kapkodástól
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Tényleg nem kapkodják el, de lehet, hogy ebédszünet van, és később többen lesznek Vagy este
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Egész sokat megcsináltak két óra hossza alatt. Az apróbb részleteknél biztosan ennél is lassabban fog haladni. Mondjuk valahogy nagyobbnak képzeltem el, de lehet, hogy a kép csalós.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Egész sokat megcsináltak két óra hossza alatt. Az apróbb részleteknél biztosan ennél is lassabban fog haladni. Mondjuk valahogy nagyobbnak képzeltem el, de lehet, hogy a kép csalós.Biztos, hogy csalóka!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Az. Mire valaki végigmegy a kép mentén, az jó pár másodperc, szóval nem 2 méter.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Mondjuk a fekete legok elhelyezésével túl nagy gond nincsen
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Mondjuk a fekete legok elhelyezésével túl nagy gond nincsen Elhiszem, hogy szerettél volna segíteni a kirakásban, de nem kellett volna ennyire leinnod magad, hogy tönkretedd a kamerát. Milliónyi ember nem tudja így most nézni a közvetítést. Szégyeld magad
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Fenébe, kb. két órája kinyomtam, szórakozott a gépem, és újra kellett indítanom, most meg nem megy. Eh... majd holnap folyt.köv.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Én meg még nem is láttam, hogyan legoznak a nagyok
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Úgy tűnik, pár ember is ki fogja rakni időben a képet, haladgatnak végül is.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Egyelőre több raknivaló van, mint amennyit leraktak már.... HAJRÁ ZOLI HÚZZATOK BELE!
Ajánlott hozzászólás