Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Ebben is van valami. :39: Sőt...sok igazság van benne! Össze lehet hozni a CW-s Grivit a filmben látottal. "Activate ray shields" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Szerintem az egész CW-t és Filmet össze lehet hozni, sőt, ezért is csinálták, hogy összehozza. OFF EU-kba is azokat szeretem amik teljesen beleillenek a filmekbe, az tetszik, a többi nem azokkal nem is szoktam foglalkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Darth Krande mondta egyszer, hogy Grievous azért maradt olyan csúnyán alul Obi ellen, mert Obi a legjobb volt. Az aki padawan korában Sitheket aprít, és még a kiválasztotatt is padlóra küldi túlzott megizzadás nélkül, az ellen egy nem Jedi nem sokat tehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 13. Már akkor igaza volt Darth Krandénak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Lokatelli: "Azt hiszem az ep2 alatt 867." De ez honnan jött? Mert ha ez így van, akkor a hatodik részben *számol* 891 éves volt, nem 900... tehát kerekít:) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Lokatelli: "Azt hiszem az ep2 alatt 867." De ez honnan jött? Mert ha ez így van, akkor a hatodik részben *számol* 891 éves volt, nem 900... tehát kerekít:) Donát. Persze a filmben nem hangzik el hány éves, de az egyik tv-spotban igen. Azt hiszem a the best Action Hero címűben van(amelyik olyan pókemberes) egy villamás. De mintha valamelyik régi trilógiás könyv(Talán képes enciklopédia) is írta volna, hogy mennyi idő a birodalom alatt és ha jól emlékszem stimmelt az ep2es tv-spotnál írt korral. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. De én csak a szinkronra emlékszem fejből ott azt mondja, hogy "800 esztendeje tanítom a Jediket..." Lehet, hogy az eredeti angolban 900-at mond, más szövegkörnyezetbe, szóval lehet, hogy nem is kerekít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. De én csak a szinkronra emlékszem fejből ott azt mondja, hogy "800 esztendeje tanítom a Jediket..."Lehet, hogy az eredeti angolban 900-at mond, más szövegkörnyezetbe, szóval lehet, hogy nem is kerekít. Ha megéred a 900 éves kort, te se leszel jobb bőrben! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. De én csak a szinkronra emlékszem fejből ott azt mondja, hogy "800 esztendeje tanítom a Jediket..."Lehet, hogy az eredeti angolban 900-at mond, más szövegkörnyezetbe, szóval lehet, hogy nem is kerekít. Ha megéred a 900 éves kort, te se leszel jobb bőrben! Donát Igaz. Akkor viszont azt a 893-at már felfelé kerekíti. 7 év az már semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. További off topic hozzászólásokat törölni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. További off topic hozzászólásokat törölni fogok. Vettem értettem Szóval, visszatérve a párbajokra... ha egy szóval kellene jellemeznünk egy-egy párbajt, akkor: Darth Maul - Qui-Gonn, Obi-wan: pörgős Dooku - Obi-wan és Anakin: egyenlőtlen Dooku - Yoda: Ugra-bugra Dooku-Anakin&Obi-wan: bosszú Obi-wan - Grievous: ERŐtlen Windu - Sidious: KÖZügy Sidious - Yoda: döntetlen Anakin - Obi-wan: Testvérharc Szerintem:) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Yoda ez ep2ben aotc nél 874, ismétlem: 874 éves, ezt írja a spot is !!!!! Szóval, ep3: 877 éves..... Elvileg, az ANH (javitsatok ki ha tévednék) a ROTS után 20 évvel játszódik.... Szal ANH: Yoda 897 éves... ANH-ROTJ között 3 év van, Szóval Yoda 900 éves.... Mondjátok meg ha nincs igazam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Yoda ez ep2ben aotc nél 874, ismétlem:874 éves, ezt írja a spot is !!!!! Szóval, ep3: 877 éves..... Elvileg, az ANH (javitsatok ki ha tévednék) a ROTS után 20 évvel játszódik.... Szal ANH: Yoda 897 éves... ANH-ROTJ között 3 év van, Szóval Yoda 900 éves.... Mondjátok meg ha nincs igazam.. Tökéletesen igazad van.De szerintem a hozzászólásod törölve lesz. :57: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Yoda ez ep2ben aotc nél 874, ismétlem:874 éves, ezt írja a spot is !!!!! Szóval, ep3: 877 éves..... Elvileg, az ANH (javitsatok ki ha tévednék) a ROTS után 20 évvel játszódik.... Szal ANH: Yoda 897 éves... ANH-ROTJ között 3 év van, Szóval Yoda 900 éves.... Mondjátok meg ha nincs igazam.. OFF NAGYON - (bocsi ODY) Utcsó ehhez: Az EpIII és EpIV között 18 év telik el, nem húsz :wink: Donát. ON NAGYON ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. OFF 19 év. 32 év ep1-ep4; 10 év ep1-ep2; 3 év ep2-ep3. Az ep2-nél használt spotot meg én nem venném figyelembe, amikor még az ep3 cselekménye nem dőlt el, köztük az sem, hogy három év tellik el a két rész között. (bocsi Ody) ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Obi-Wan vs.Anakin, mert már hány éve szeretnénk látni !!!! De a többi is remek, nagyon jó dolgokat írtatok róluk. Azokat is nagyon szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 29. Akit esetleg érdekel a Dooku-s párbaj Jk3-ba átültett verziója http://galaxis.starwars.hu/modules.php?nam...le=files&lid=23 innen töltheti Star Wars - Episode III: Jedi Revenge címmel Ha valaki megnézte írhatna véleményt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Akit esetleg érdekel a Dooku-s párbaj Jk3-ba átültett verziója http://galaxis.starwars.hu/modules.php?nam...le=files&lid=23 innen töltheti Star Wars - Episode III: Jedi Revenge címmel Ha valaki megnézte írhatna véleményt Itt nem látok Dooku-s videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Itt nem látok Dooku-s videót. Episode III: Jedi Revenge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Itt nem látok Dooku-s videót. Episode III: Jedi Revenge Ja hogy ilyen inkognítóba van. Egyébként nekem túl nagy a mérete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Letöltöttem és szerintem egész jó. Mintha rémlene, hogy anno lett volna egy Mustafar-os harc is, ugyanezzel az engine-el... na annál egyértelmüen jobb. Viszont az engine hibája okán, ahogy látom szinte lehetetlenség jól megkoreografálni a fénykard-párbajokat... de amit lehetett az ki lett belőle hozva :41: Mennyi időbe telt egyébként megcsinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
StarKiller Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Jah, azt Andrew csinálta, lényegesen nagyobb reklámja volt, sw.hu hírei közé is felkerült mivel elég újszerű volt azért emlékezhetsz rá. (Darth Krande volt Padme szinkron hangja) Azt hiszem kb 3*2 óra volt a felvételek készítése, mivel hát a "színészek" a serveren nem mindig úgy cselekedtek ahogy én kértem. A vágás már lényegesen hamarabb meglett Tehát úgy összességében 4-5 nap alatt kész lett Amúgy ez már elég régi 2-3 hónapos múvi azóta nem is csináltam Itt van még 2 ha esetleg bejött: http://www.pcgamemods.com/mod/13258.html - Jedi Templomi mészárszék http://www.pcgamemods.com/mod/12531.html - Darth Vader mustafari küldetése http://www.pcgamemods.com/mod/14323.html - S íme 1 bakiparádé a soha el nem készült Grievous vs Obi-Wan múvi-ból csak hogy lásd nem olyan kőnnyű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Jé.... egész a költözés úta nem tűnt nekem fel h itt szavazni kell? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Jé.... egész a költözés úta nem tűnt nekem fel h itt szavazni kell? Bezony. Itt is az aranyfénykard győztes áll az első helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Bezony. Itt is az aranyfénykard győztes áll az első helyen. Ilyen kis mezőnykéből.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Ilyen kis mezőnykéből.... A goldsword-on is csak hat jelölt volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. 2 Kezet egy kézért. Mert megduplázódott az ereje. inkbb amit Dooku mond: "Twice the pride, double the fall" Még jó hogy fél fejet senki nem vesztett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Jé.... egész a költözés úta nem tűnt nekem fel h itt szavazni kell? Durva, de nekem sem... Azért felháborodok kicsit a jelölteken, mert elég satnya a választék. Én pl kapásból olyanra gondoltam, ami itt sincs. Most durcás leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Mivel epIII-as a topik, logikus, hogy az epIII-as párbajokra lehet szavazni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Oops Nem szótam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.