Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Kicsit ellentmondásosak a hírek. Most lesz PC-re az eredeti FU, vagy csak ez a Sithes kieg jön?
A Sith-es kieggel jön a TFU

A Sithes kieg csak 3 pálya ha jól tudom

Hozzászólás ideje:
A Sith-es kieggel jön a TFU

A Sithes kieg csak 3 pálya ha jól tudom

Szóval az alap is benne lesz? Mert máshol erről nem írnak.

Ha igen, akkor viszont érdekes, hogy alig egy év alatt "van az a gép" mely viszi a játékot. Ha jól tudom, ugye ez volt a kifogás, hogy miért is nem jelentetik meg PC-re. Érdekes. Én azt mondom, hogy van az a pénz melly révén allkalmassá lehet tenni az akkori számítógépekre is. Annyit most hírtelen nem ugrott azóta a számítógépes technológia. :D

Hozzászólás ideje:
Ha igen, akkor viszont érdekes, hogy alig egy év alatt "van az a gép" mely viszi a játékot. Ha jól tudom, ugye ez volt a kifogás, hogy miért is nem jelentetik meg PC-re.

Mindenki tudta már tavaly is, hogy simán elvitte volna egy PC (és nem egy hipercsúcskategóriás, mint ahogy a LucasArts állította) is, csak sz*rtak rá a fejesek (a poén, hogy még tavaly kihoztak egy összehasonlítást, melyben kiderült, hogy a TFU erőforrásigényét a Crysis utcahosszal megelőzi, viszont a Crysis csak PC-re jelent meg, mert nem volt olyan konzol, ami képes lett volna futtatni - ezért készült most el a CryEngine 3.0, ami már lehetővé teszi). Aztán pofára estek, mert tavaly elkezdett fellendülni a PC ipar, idén nagyon erős lett, és az előrejelzések szerint tovább fog javulni. Hopp, hülye indok elfelejt, és máris jöhet a TFU teljes pompájában PC-re. És igen, az Ultimate Sith Edition tartalmazza a The Force Unleashedet (minden eddig kiadott bónusszal) és a DLC-t is.

Hozzászólás ideje:
Hát nem csak a Crysis előzi meg. Mondhatni elég középszerű a grafika egy két magos procihoz képest.

Nem is a grafika, hanem a fizika az, ami ott erőforrás igényes (a motor nem csak a grafikát takarja :D ). Amúgy szerintem baromi szép grafikája van.

Hozzászólás ideje:
Nem is a grafika, hanem a fizika az, ami ott erőforrás igényes (a motor nem csak a grafikát takarja :D ). Amúgy szerintem baromi szép grafikája van.

Nem mondtam, hogy csúnya......de ha most összevetjük az ARMA II-vel... :D

Fizikában igazat adok, tényleg van benne pár pöpec dolog, de ettől még piszkosul átverték anno a népet.

Hozzászólás ideje:

A fizika meg az egymásra ható effektusok. Gondolok itt arra, hogyha felkapsz egy rohamosztagost, a kapálózik, megfogja a ládát és azt is húzza magával (ami a leghangulatosabb a játékban)

Hozzászólás ideje:

OFF

Kattintsatok a start menüre, aztán a futtatásra. Írjátok be, hogy "telnet" és okézzátok le. Utána nyomjatok egy "O" betűt, és egy entert. Aztán pedig hogy "towel.blinkenlights.nl", mégegyszer enter, és élvezzétek a műsort! :D

ON

Hozzászólás ideje:
OFF

Kattintsatok a start menüre, aztán a futtatásra. Írjátok be, hogy "telnet" és okézzátok le. Utána nyomjatok egy "O" betűt, és egy entert. Aztán pedig hogy "towel.blinkenlights.nl", mégegyszer enter, és élvezzétek a műsort! ;)

ON

Ez már volt valahol

Hozzászólás ideje:

A TFU November 3-án jelenik meg a 2 konzolra. Remélhetőleg Pc-n is akkor.

Lucasék nagyon értenek a dolgokhoz amúgy:

2004.09.21 - Battlefront és Klasszikus DVD kiadás

2005.10.31 - Battlefront 2 és ROTS DVD

2009.11.03 - TCW DVD és TFU :)

Hozzászólás ideje:
És az magas?
nem:

Dual Core processzorral (minimum Pentium D)

2 Gb memória

DirectX 10-es (esetleg DirectX 9-es) videókártya 512 Mb memóriával

18 GByte szabad hely a merevlemezen

minimum SP2-es Windows XP

Dual-layer DVD ROM

Hozzászólás ideje:

A gépem ilyen:

Operating System: Windows XP

CPU 2003 MHZ

RAM 512 MB

Direct X version 9.0c

Sound devices:NVIDIA®nForce™Audio

Display devices: RADEON 9200 SE FAMILY(Microsoft Corporation)1.4

Hard Drive 5412 MB.

Gondolom ezen nem fog menni. :)

Hozzászólás ideje:

Jó lenne, de szerintem hiú remény. Bár nagyon tudnék örülni egy mai grafikás Star Wars űrhajós szimulátornak, ami végigkalauzol minket a hat film nagy űrcsatáin, és olyan sztorival rendelkezik, mint az X-Wing Alliance. Kezdhetnénk egy újonc nabooi pilótával, aki mondjuk húsz éves a Kereskedelmi Szövetség inváziója során, aztán befejezhetnénk egy veterán pilótaként, aki az élvonalban harcol az Endor mellett a Birodalmi erők ellen. Közben meg részt vehetne a klónok háborújában is. Mindezt nyakon önteni kis Freespace-es RPG-zéssel, ahol kiszállva a hajóból fejleszthetnénk mondjuk saját járműveinket (Firespry, YT modellek, naboo jachtok, stb), és vállalhatunk el magánbulikat. Sőt, akár olyat is megjátszhatnának, hogy választhatunk, az adott konfliktusban melyik oldalra akarunk állni: Szeparatisták/Birodalom vagy Köztársaság/Lázadók, esetleg megmaradunk független vállalkozónak.

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon sok potenciált látok egy ilyen projectben :) Azt se bánnám, ha csillagrombolót, vagy felkelő cirkálót kéne irányítani a csata sűrűjében és teszem azt beugorhatunk a tüzelőállások egyikébe :D

Hozzászólás ideje:
Jó lenne, de szerintem hiú remény. Bár nagyon tudnék örülni egy mai grafikás Star Wars űrhajós szimulátornak, ami végigkalauzol minket a hat film nagy űrcsatáin, és olyan sztorival rendelkezik, mint az X-Wing Alliance. Kezdhetnénk egy újonc nabooi pilótával, aki mondjuk húsz éves a Kereskedelmi Szövetség inváziója során, aztán befejezhetnénk egy veterán pilótaként, aki az élvonalban harcol az Endor mellett a Birodalmi erők ellen. Közben meg részt vehetne a klónok háborújában is. Mindezt nyakon önteni kis Freespace-es RPG-zéssel, ahol kiszállva a hajóból fejleszthetnénk mondjuk saját járműveinket (Firespry, YT modellek, naboo jachtok, stb), és vállalhatunk el magánbulikat. Sőt, akár olyat is megjátszhatnának, hogy választhatunk, az adott konfliktusban melyik oldalra akarunk állni: Szeparatisták/Birodalom vagy Köztársaság/Lázadók, esetleg megmaradunk független vállalkozónak.

Látom van ötleted a projekthez bőven. :)

Hozzászólás ideje:

Haverom azt mondta, hogy mostani grafikával ki kéne adni újra a Star Wars 1987-es NES változatát vagy a Masters of Teras Kasi c. Playstation játékot. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.