Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
10 postot, ennyit kellett volna visszaolvasni, nem 600-at, még csak nem is egy oldalt, 10 hozzászólást (amik ráadásul pont erről szólnak, szóval voltaképpen elég lett volna a spoilerek előttig olvasni)! De nem haragszom :yes:

Örülök neki! :clap:

Amúgy azt észrevettem, hogy a TFU-ról van szó, de hogy az 1-ről vagy a 2-ről, azt már nem...:yes:

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

A wookieepedia szerint túlélte Starkiller. Még ez is húzós, de ha klón lesz a második részben, akkor én nem játszok vele. Valahogy már azt nem tudnám feldolgozni, meg értelmetlen lenne.

http://starwars.wikia.com/wiki/Galen_Marek

Az első bekezdés végén található a becses utalás.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Lassacskán... :hehe: Tiszta misztikum lett ez az egész. Azért kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztők miképpen vágják ki magukat a helyzetből, hogy ne legyen rókabőr szaga. :death: Bár egy kellőképpen felvezetett történetnek (ami azért nem is tömör) nagyon örülnék! Amúgy az első rész tetszett, egész jó játék volt a hibáin kívül (és most itt az xboxos verzióról beszélek).

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Szóval akkor Starkiller túlélte... Érdekes. A legfőbb kérdés, hogy hogyan? Mert tegyük hozzá, hogy ott feküdt holtan Vader és az Uralkodó lábainál, és azért kicsit furcsa, hogy a Sith két sötét nagyurának nem tűnt fel, hogy nem halt meg. Szerintem úgy történhetett, mint az Obsessionben, hogy Sith transzba mélyedt, és akkor test abszolút halottnak tűnik, ezért Obi-Wan és Anakin is egyaránt halottnak hitték Ventresst. Talán ezt a húzást vetette be Galen is. Bár, ha rajtam múlt volna, akkor a TFU2. nem folytatás lenne, hanem kiegészítés az első részhez. Vagy esetleg előzmény. Mert szerintem Galen története így volt kerek egész.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nemrég kezdtem el a KOTOR 1. részét, és egy problémám van vele. Épp most menekültem el a Leviatán-ról és miután kilövöm a sith-vadászokat, elszáll a játék(hibajelntéses cucc jelenik meg). Van valami ötletetek, hogy mi lehet ennek az oka? Nagyon örülnék neki, ha tudnátok segíteni, mert ez a játék a kedvencemmé vált és nem örülnék, ha most előről kéne kezdenem az egészet.

Hozzászólás ideje:
Kösz a tippet, akkor megpróbálom. A játék nagyon tetszik amúgy. A 2. rész milyen, hasonlít rá, vagy nagyon más?

Szinte teljesen ugyanaz, viszont vannak benne frankó újítások, mint például a befolyás szerzése a társaid felett, meg hasonlók...

Hozzászólás ideje:

egyetértek kis kósával, sztem is valami előzmény cucc lenne, mé mivel tudnák folytatni, eltelik húsz év és csatlakozik luke skywalker-hez? na az lenne az igazán szánalmas, bár annak tudnék örülni, ha túlélte volna, bár télleg baromi halottnak tűnt a játék végén, no de mindegy, a lucsarts majd megoldja valahogy, ha folytatás lesz, ha előzmény.

Hozzászólás ideje:

Végre befejeztem a Kotort! Szerencére végül nem kellett újra telepítenem, mert a probléma megoldódott magától. Nagyon bejött az RPG stílusa és főleg maga a történet. Meg van benne az igazi SW fíling, tele van váratlan fordulatokkal és a Tales of the Jedi képregényekre való utalások is nagyon jól illeszkednek bele. A karakterek is remekek, mindegyikük külön egyéniség( a kedvenceim: Canderous Ordo, Juhani, Calo Nord és Malak). Eddig nem sok SW játékkal játszottam, de ez lett a kedvencem közülük.

Hozzászólás ideje:

Call of Duty 4: Galactic Warfare béta

Ma végre sikerült hozzájutnom a mód béta változatához. Úgy voltam vele, hogy ha kipróbálom, nem veszíthetek vele sokat. Hát elvárásaimon felül teljesített. Nagyon jó munkát végzett a Black Monkeys! Hozza a Star Wars hangulatot... Ajánlom mindenkinek. Alig várom a teljes verziót!

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Call of Duty 4: Galactic Warfare béta

Ma végre sikerült hozzájutnom a mód béta változatához. Úgy voltam vele, hogy ha kipróbálom, nem veszíthetek vele sokat. Hát elvárásaimon felül teljesített. Nagyon jó munkát végzett a Black Monkeys! Hozza a Star Wars hangulatot... Ajánlom mindenkinek. Alig várom a teljes verziót!

OMG! Ez k'rva jó!!! Megvan a CoD6, de minek ha ehhez ilyen királyságok vannak :) (No nem mintha az rossz lenne)

Tudunk valami dátumfélét TOR-ról?

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
Végre befejeztem a Kotort! Szerencére végül nem kellett újra telepítenem, mert a probléma megoldódott magától. Nagyon bejött az RPG stílusa és főleg maga a történet. Meg van benne az igazi SW fíling, tele van váratlan fordulatokkal és a Tales of the Jedi képregényekre való utalások is nagyon jól illeszkednek bele. A karakterek is remekek, mindegyikük külön egyéniség( a kedvenceim: Canderous Ordo, Juhani, Calo Nord és Malak). Eddig nem sok SW játékkal játszottam, de ez lett a kedvencem közülük.

Nekem is nagyon nagy kedvencem. Első osztályú a sztori és a karakterek fantasztikusak. Karpyshyn mester jól kitalálta őket. Kár, hogy a Kotor 2-ben már nem vett részt.

Hozzászólás ideje:

Ma fejeztem be a Kotor II-t. Ez is nagyon tetszett, csak a végét egy kicsit összecsapottnak éreztem,

Spoiler:

semmi kitüntetési ceremónia, csak az Ebon Hawk elsuhan a messzeségbe...
De egyébként nagyon jól hozza az első rész hangulatát. Jó volt benne visszatérni Korribanra és Dantooinra is, látni mi lett belőlük mióta otthagytuk. A sztori itt is nagyon jó volt, szépen felépített, izgalmas történet. Remélem a TOR méltó folytatása lesz ennek a remek szériának, habár teljesen másfajta játékmenete is lesz.

Hozzászólás ideje:

Én most leginkább a Kotor II-nél a rajongói "mod" befejezését várom. Új bolygó több küldetés és párbeszéd :) Mindezt úgy, hogy semmi újat nem írnak hozzá, csak az eredeti fájlokat teszik elérhetővé a játékban :oops:

Hozzászólás ideje:
Én most leginkább a Kotor II-nél a rajongói "mod" befejezését várom. Új bolygó több küldetés és párbeszéd :) Mindezt úgy, hogy semmi újat nem írnak hozzá, csak az eredeti fájlokat teszik elérhetővé a játékban :D

Ez elég érdekesnek hangzik.

Hozzászólás ideje:
Én most leginkább a Kotor II-nél a rajongói "mod" befejezését várom. Új bolygó több küldetés és párbeszéd :) Mindezt úgy, hogy semmi újat nem írnak hozzá, csak az eredeti fájlokat teszik elérhetővé a játékban :)

Csak nem a sleheyroni történetszál? :o Még sosem láttam azt a bolygót, és mindig is érdekelt, hogy milyen a felszíne. Elvégre onnan származik Ziro is. Volt néhány zeneszám, amit eredetileg a Sleheyronhoz írtak, de a játékba végül nem kerültek bele.

Hozzászólás ideje:
Csak nem a sleheyroni történetszál? :) Még sosem láttam azt a bolygót, és mindig is érdekelt, hogy milyen a felszíne. Elvégre onnan származik Ziro is. Volt néhány zeneszám, amit eredetileg a Sleheyronhoz írtak, de a játékba végül nem kerültek bele.
Nem tudom pontosan, bár valószínű, de itt egy magyar összefoglaló róla:

kotormod.th.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát most csak az Empire at war-hoz fűzném,hogy bár a küldetések azok tényleg nem a legjobbak,de azért az előző SW.stratégiákhoz képest előrelépés(szerintem).A galaktikus hódítás pedig hosszú ideig le tud kötni minden SW.kedvelőt.A FOC. hát az nekem nem tetszik.Az hogy egy alvilági banda erősebb legyen a felkelésnél és a Birodalomnál az már nevetséges,de ajánlom ezt a modot,

http://empireatwar.filefront.com/file/GC_Maps_for_FoC;77639

ez az alap EAW.galaktikus Conquest térképei,és itt nincsenek Zannék,de megmarad a B-wing a 2.Halálcsillag,Thrawn...

Szóval így megmaradnak a kiegészítő újjításai,de csak a szokásos Empire-Rebel köntösben.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Mindegyik LEGO videogame-el játszottam, és nagyon szeretem mindegyiket(főleg mert mellette mániákus lego-gyűjtő is vagyok :P )
Dzséjt most lebuktál a másodreggel :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.