Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. 18 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Eddig még nincs helyes válasz. Még csak meg sem közelítettétek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. 254 éves. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nincs megnevezve hány éves A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Á basszus beleestem a saját csapdámba. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. 254 éves. Ha most tényleg nem tudod, agyonvágunk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Phobosé a pont. Az ep1-ből nem derül ki se az, hány éves a mi Ody Mandrellünk, se az, hogy hány éves a filmbeli Ody Mandrell Phobos, válassz! Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ha most tényleg nem tudod, agyonvágunk Nem tudjuk hány éves. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerinted? Kulisszák mögött A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Á basszus beleestem a saját csapdámba. Pedig azt hittem, hogy ha más nem is, te nem esel bele R2 után A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Kulisszák mögött Mi a címe az első és mi a címe az utolsó Star Wars témájú videó játéknak, ami megjelent? Melyik évben jelentek meg? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Első: Star Wars: Jedi Arena Utolsó: Star Wars: The Force Unleashed II A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: Jedi Arena (1983) Star Wars: The Force Unleashed II (2010) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Első: Star Wars: Jedi Arena 1983 Utolsó: Star Wars: The Force Unleashed II 2010 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. force uleashed 2. Tavaly. Az elsőt nem tudom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Super Star Wars SNES 1992 Force unleashed II 2010 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: The Empire Strikes Back, LEGO Star Wars III: The Clone Wars A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. (szerkesztve) Téves válasz, Dzséjt, tudjuk: 25 éves. 1974 augusztusában született. Az EpI pedig 1999-es ugyebár. Ajj, sztornó. Félreolvastam a kérdést. Szerkesztve: 2011. Február 4. - Donát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Téves válasz, Dzséjt, tudjuk: 25 éves. 1974 augusztusában született. Az EpI pedig 1999-es ugyebár. Ajj, sztornó. Félreolvastam a kérdést. És ez elhangzott az ep1-ben? A helyes válasz mindkét része elhangzott már, csak nem egy posztban. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: Jedi Arena (1983) Lego Star Wars III: The Clone Wars (2011) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: The Empire Strikes Back, Star Wars: The Force Unleashed II A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: The Empire Strikes Back, Star Wars: The Force Unleashed II Ez már majdnem elfogadható, de mi van még ott a kérdésben, ami innen hiányzik? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: The Empire Strikes Back 1982 Star Wars: The Force Unleashed II 2010 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars: The Empire Stikes Back (1982) Lego Star Wars III: The Clone Wars (2011) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Danityué a pont! A The Empire Strikes Back 1982-ben jelent meg, mint az első Star Wars témájú videó játék, míg a The Force Unleashed jelenleg az utolsó, 2010-ben látott napvilágot. Ezzel véget ért a kvíz. Gratulálok minden résztvevőnek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ha nem számoltam el, akkor ez a végeredmény: Ody: 5,5p Sky és Phobos: 5p-5p Danityu: 2p Pildi 1,5p MissKarrde és Oldfighter: 1p-1p Frenkie: 0,5p A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Dzséjt, ez remek volt, szinte nem is éreztem az idő múlását. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mi???? Én nyertem???? Ezt nem hiszem el. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mi???? Én nyertem???? Ezt nem hiszem el. Nana ezt meg én nem hiszem el. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás