NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Lehet, hogy rövidtávon képesek elviselni a lávát pajzs nélkül is. Ha léteznek fénykard-álló ötvözetek, akkor a láva álló változat sem tűnik olyan nagy abszurdumnak. Ez se elképzelhetetlen. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Nem volt rossz a szinkron. Tiin átlagos hangot kapott, Tarkiné viszont továbbra sem a legjobb. Hogy nehogy meglegyen az egységesség, Gallia természetesen más hangot kapott. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Hozzászólás ideje: 2011. Június 9. Nálunk volt ma gyerekzsivaly meg minden, de jól hallottam, hogy Sobeck így mindhárom részben más hanggal volt? Amúgy jó volt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Nálunk volt ma gyerekzsivaly meg minden, de jól hallottam, hogy Sobeck így mindhárom részben más hanggal volt? Amúgy jó volt. Jól hallottad. Nem értem, hogy miért jó az, hogy minden részben más hang bizonyos szereplőknek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Június 12. Hozzászólás ideje: 2011. Június 12. Lehet, hogy nekem van botfülem, de szerintem tök ugyanaz volt a három szinkronhang. Vagy ha mégsem, akkor is nagyon hasonlítottak egymásra. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. (szerkesztve) Észrevettem egy kisebb hibát: amikor a csapat felszállt a mentőhajóra, Ahsoka fénykardja kék volt! Uploaded with ImageShack.us Szerkesztve: 2011. Július 12. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Észrevettem egy kisebb hibát: amikor a csapat felszállt a mentőhajóra, Ahsoka fénykardja kék volt! Szerintem zöld. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Szerintem is zöld. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Szerintem is zöld. Nem'tom, nekem kékes árnyalatúnak tűnik. Nem olyan kék, mint Anakiné, vagy Obi-Wané, de nem is az a smaragdzöld, mint egyébként. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Szerintem is kicsit kékes de lehet csak a távolság miatt. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Szerintem is kicsit kékes de lehet csak a távolság miatt. Szerintem meg épp csak kicsit zöldes Nem igazán értem, hogy a távolság hogy játszhat közre ebben. Passz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Szerintem meg épp csak kicsit zöldes Nem igazán értem, hogy a távolság hogy játszhat közre ebben. Passz. Hát úgy értem hogy távolabbról mutatják az egész harcot és lehet azért láttad kéknek. De ha Anakin kardjával hasonlítod össze akkor egyértelműen látszik hogy zöld, kicsit kékes árnyalattal. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hát úgy értem hogy távolabbról mutatják az egész harcot és lehet azért láttad kéknek. De ha Anakin kardjával hasonlítod össze akkor egyértelműen látszik hogy zöld, kicsit kékes árnyalattal. Talán pontosabb ciánkéknek nevezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. A fénykard alakján nem akad fenn senki? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Akkor Anakinén is fentakadhatnánk Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. (szerkesztve) Akkor Anakinén is fentakadhatnánk Nem, Anakin fénykardja ugyanolyannak tűnik mint máskor, nekem csak az tűnt fel, hogy Ahsoka fénykardja mintha más színű lenne, mint lennie kellene. Az hogy más árnyalatú zöld, vagy kék, végülis mindegy, a lényeg, az, hogy más Szerkesztve: 2011. Július 12. - Werebazs Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Nem, Anakin fénykardja ugyanolyannak tűnik mint máskor, nekem csak az tűnt fel, hogy Ahsoka fénykardja mintha más színű lenne, mint lennie kellene. Az hogy más árnyalatú zöld, vagy kék, végülis mindegy, a lényeg, az, hogy más Én is kékeszöldnek mondanám, de ez legyen a legnagyobb gondunk egy TCW résszel. Egyébként az Ep2-ben Ki-Adi fénykardja is átvált pár pillanatra kékről zöldre, amikor felugrik a löveghajóra. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Én is kékeszöldnek mondanám, de ez legyen a legnagyobb gondunk egy TCW résszel. Úgy legyen! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Nagyon egyben volt ez az egész Citadel Trilógia! Tarkin eleve egy jó erős piros pont a részekben, de az sem mellékes, hogy a szál valódi veszteségekkel zárul. Echo és Piell egyaránt szívfájdító módon távoznak, még ha utóbbi eddig nem is szerepelt. A B1-es baki eddig fel sem tűnt... jellemző, mennyire szoktam elmélyedni a részletekben. Az ilyen baki pl. egyáltalán nem zavar és nem akadok le rajta (csak ellensúlyozásként hozom fel az Aurra singes story után). Érdekesek voltak a lávából kimászó rákdroidok is. Kicsit a kimentés és az űrcsata túl gyorsan zajlott le, de valahogy csak meg kellett menekülniük a végén. Tetszett, hogy megalapoztak a tanács és a főkancellár vitájának is. Egyedül talán még azt változtattam volna meg, hogy én ezzel zártam volna az évadot, de ennek végül is nagy jelentősége nincs. Mivel számomra EZ az igazi klón háború feeling, nálam ez a szál legyűri az Éjnővér és a Mortis trilógiát is ebben az évadban. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nem emlékszem pontosan, de mintha ebben a részben halt volna meg Even Piell Jedi-mester. (Ha tévedek, megkérnék egy moderátort, hogy legyen oly kedves áthelyezni a hozzászólásom a megfelelő topikba!) Én úgy meglepődtem, ahogyan a TCW során még soha. Sőt, egyszerre voltam felháborodott és meglepett, amiért Piellt ki kellett nyiffantani. De aztán jobban átgondoltam az egészet, és végül beláttam, hogy nem volt ez egyáltalán buta húzás a készítők részéről, hiszen, ha jobban belegondolok, Piellt nem láthatjuk a Sith-ek bosszújában egy jelenetben sem, és még a 66-os parancs elvégzése közben sem mutatják őt. Szóval, eleinte elég ellentmondásosnak véltem az ő halálát, de aztán rádöbbentem, hogy semmi ellentmondásos nincs benne. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Azért annyi ellentmondás volt, hogy Piell a Coruscant Nights I: Jedi Twilight könyv szerint a Coruscanton halt meg a 66-os parancs után 3 hónappal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Az nem volt kánon. A TCW sok EU-s dolgot felülírt. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Akkoriban kánon volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Az nem egy EU regény? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Az EU is kánon volt. Tudod, akkoriban ez a szintezés volt a menő. C-level, G-level, stb. Even Piell 66-os parancs utáni halála C kánon volt, míg a T kánonon lévő TCW felül nem írta. Onnantól már nem volt kánon, ment szépen az N szintre. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Ok így már világos. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.