Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Derb videói. Véleményt mondó topic. Kivánság lista:Mi legyen

Milyenek Derb videói? 17 felhasználó szavazott

1. 1. Milyenek Derb videói?

• Jeles
      5
    • 4
    • Közepes
      5
    • Gyenge
      0
    • Rossz
      0
    • Ne is beszéljünk róla!
      1

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Már megbocsáss Dzséjt de ezt úgy hívják klaszikus zene és az Utolsó szamuráj zenéje.Ezért érdekes a zenéje.De Köszi a kritikát.:-)

Nincs harag!

Hát nem tom, az uccsó szamurájról inkább nem alkotok véleményt... és ha ez a zenéje, akkor nem csodálom, hogy nem fogott meg ez sem. Mindegy, a Vissza a jövőbe viszont jöhet :rock:

Hozzászólás ideje:

Főtémára gondoltam, de Vissza a Jövőbe egész anyaga kiváló. Klipp készítésre szinte mindegyik alkalmas.

De én Indiana Jones zenére is sokkal jobb videókat tudok elképzelni, mint az Utolsó szamuráj zenére. Ezek a zenék már magukban "eladják" a videót.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Örömmel jelentem,hogy kész az új videó.Bár ez még nem a Vissza a jövőbe zenéjére.De egy jó kis számra. Megfontoltam.ÉS A következő természetesen az lesz.MAx jövőhéten elkészül.Az újat meg a hét végéik felrakom.

Viszont a főtémát nem találom csak a többit.Sajnos. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Örömmel jelentem,hogy kész az új videó.Bár ez még nem a Vissza a jövőbe zenéjére.De egy jó kis számra. Megfontoltam.ÉS A következő természetesen az lesz.MAx jövőhéten elkészül.Az újat meg a hét végéik felrakom.

Viszont a főtémát nem találom csak a többit.Sajnos. :)

Ody: Légyszives.Tudom,hogy sok dolgod van.De próbáld meg.Megnézni.Akár le is fitymálhatod.Csak nézd meg.Oké. És még egyszer bocs ha nyaggatlak vele.

Hozzászólás ideje:
Ody: Légyszives.Tudom,hogy sok dolgod van.De próbáld meg.Megnézni.Akár le is fitymálhatod.Csak nézd meg.Oké. És még egyszer bocs ha nyaggatlak vele.

Tegnap próbáltam leszedni, de már nincs fent...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Tegnap próbáltam leszedni, de már nincs fent...

Akkor meny a G-portálos oldalamra a Farscape-esre.És ott fenn van.Nem is kell leszedni.Betölt és megnézed.

A rosszabb minőségü.7 Mb-os van ott fenn.De a hangot nyomd fel majd.

A Menüben van.A Star wars klip cím alatt.Csak meny rá.

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megnéztem Derb!!! :) Jól sikerült, és szerintem a zene is illik hozzá. Gratulálok.

Komolyan megnészted?.Köszönöm szépen.Tényleg.Dzséjt szerintz ez nem igen illik hozzá.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem ez tetszett. Hangulatilag teljesen rendben van.

Viszont az újjal vannak problémáim.Az egyik megvan már.Azt péntekig fel is rakom csak a második legujabbal.Nem találom a zenét. A Dephes mode Enyoy thy silence számának az új feldolgozására gondoltam.De sokan ajánlották a Vissza a jövőbe Team zenéjét.De azt sehol sem találom.

Hozzászólás ideje:
De sokan ajánlották a Vissza a jövőbe Team zenéjét.De azt sehol sem találom.

Mi a zene pontos címe? Megpróbálok rákeresni, hátha megtalálom.

Hozzászólás ideje:
Melyikre gondolsz pontosan?Epizód(rész) melyik szám.

Nem kellett volna ezen görcsölni, hogy pont melyikre gondoltam.

Mondtam egy stílust témát, filmet, Te vagy a alkotó te döntöd el milyen zenére tudsz alkotni.

Vagy amit találtal akkor arra.

De feltettem a főtémát, aztán hajrá.

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...BB8550701E149AB

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem kellett volna ezen görcsölni, hogy pont melyikre gondoltam.

Mondtam egy stílust témát, filmet, Te vagy a alkotó te döntöd el milyen zenére tudsz alkotni.

Vagy amit találtal akkor arra.

De feltettem a főtémát, aztán hajrá.

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...BB8550701E149AB

Jajj.Köszi.Örök hála ezt kerestem.Az alkotásról.: Nem baj.Meert zenére sokkal könyebb alkotni.És ha közvélemény szerint ez legyn akkor ez lesz.Így is elhúztam egy hetet vele mert elkeztem egy másikat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Akkor most aztán hajrá! ;)

Azon leszek.Köszi. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És íme az újj. Ez még nem a Vissza a jövöbe zenéjére.Az is mindjrt kész van.Még e hétvégén megpróbálom feltenni.

Addig is aitt a másik . X-ray Dog zenéjére.Ez most 20MB.Nem nagyon jó aképe de jobb mint a 9mb-os nak.

Link:Itt.

Figyelem a link csak 1 hétig él.Jövőhéten ienkor már nem él.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem és ez jobban tetszik, mint az előző, zene terén is :)

Talán az elején kicsit vághattad volna dinamikusabbra, hogy jobban igazodjon a zenéhez, mint a közepétől, ahol nagyon jól passzolt a zenéhez. A vége viszont nem tetszett, ahogy Anakin mozdulat közben befagy, mintha filmaszakadás lenne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megnéztem és ez jobban tetszik, mint az előző, zene terén is :)

Talán az elején kicsit vághattad volna dinamikusabbra, hogy jobban igazodjon a zenéhez, mint a közepétől, ahol nagyon jól passzolt a zenéhez. A vége viszont nem tetszett, ahogy Anakin mozdulat közben befagy, mintha filmaszakadás lenne.

Ez a filmszakadásos dolog azért van mert akartam csinálni folytatást.Ugyan ezen előadotól.CSak előtte megcsinálom a Vissza ajövőbe klipet.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez a filmszakadásos dolog azért van mert akartam csinálni folytatást.Ugyan ezen előadotól.CSak előtte megcsinálom a Vissza ajövőbe klipet.

Sikerült össze raknom egy új videót.Hosszú idő után. A G-portálos Farscape oldalamon már megtekinthető.És hamarosan lesz majd olyan llink ahonnan lelehet szedni.

Elég ha anyit mondok Francia Rómeó és Julia. :) :)

Ez a 10Mb-os változat linkje.: Itt van.

A G-portálos oldalon a Menüben van egy olyan pont,hogy Star wars-os videóim. Abban van.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És íme az új videóm. http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...BCA77CD31F05761 szintén a farscape-es oldalamról elérhető és megnézhető,ha nem akarjátok leszedni a 40mb-os változatot a linkről.

Jó szórakozást. :) :)

Külön köszönet MissKarrde-nak a teljes sw saga filmekért amit oda adott.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
És íme az új videóm.  http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...BCA77CD31F05761  szintén a farscape-es oldalamról elérhető és megnézhető,ha nem akarjátok leszedni a 40mb-os változatot a linkről.

Jó szórakozást.  :(:hmm:

Egy kis segítséget kérnék tőletek barátaim.Mien zene illene egy olyan videóhoz ami Obi és anakin illetve a későbbi Ben Vader párbajt mutatnábe?

Csak azért mert az előzőeknek is egy kicsit furcsa lett a zenei választása..;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Depeche Mode - Nothing Impossible. :lol:

Megnézem.Köszi Ody.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megnézem.Köszi Ody.

Érdekes zeneszám tőluk.De tedszik.Már ki is gondoltam,hogy lesz. :lol:

Ha valaki megnézte azóta az elmult 2 videót.Azt megkérném ha lehet mondjon váleményt mert nagyban segíthet az új videó készítésében.

Hozzászólás ideje:

Nagyon szívesen :lol: Nemsokára leszedem a videót és írok róla.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nagyon szívesen  :lol: Nemsokára leszedem a videót és írok róla.

A legujabb mindgyárt felkerül ugyan oda a farscape-es oldalamra a többi közé.Ody által igényelt zenére.Kb 10 perc és fenn van.A nagyobb 30 mb-os is felkerül és leszedhető lesz.Annak a linkját 1 órán belül adom is.

És íme a link: http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...E36BED6581FE39E

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ismét elkészült egy klip.Es a kedvenc előadómtól a kedvencszámom.E miatt kedveltem meg a bandát. Jó szorakozást hozzá. A Videó megtekinthető a szokásos ( http://www.g-portal.hu/portal/farscape ) oldalon. Alinket nem sokára kiírom.

A link: http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...9075B4A1148DB56

Figyelem.Ez csak egy kezdési változat.Lesz belőle egy jobb amiben több vágás lesz.És lendületesebb is lesz majd.Ez csak egy változat.

Véleményt azért kérnék mindenkitől ha lehet. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Üdv.

Sikerült beszereznem a régebbi klipjeimet (külön köszönet Dzséjt-nek a legeslegrégebbiekért aki ezeket megőrizte. Köszönet érte.).

Ezek meglehet tekinteni a szokásos G-portálos oldalon.Folyamatosan teszem me fel a videókat.Kb:30 percenként 1 darab felmegy.

Így ha valaki szeretne nosztalgiázni az most megteheti. Mindenkinek Jó szorakozást. :D

tehát: http://www.g-portal.hu/portal/farscape

Menü->Saját Star wars-os videóim és ott lehet válogatni :D

Hozzászólás ideje:

Hűha. "Jobb későn mint soha" felkiáltással rávetettem magam a megadott linkre. WEgyelőre az Enigma, az Epica meg a Nightwish mozgóképes tetszik a legjobban:)

a mozgó Nightwishben 2:52-kor látható képsor a filmben hol van? Ennyire elkerülte volna a figyelmemet Grivi???

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.