Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Derb videói. Véleményt mondó topic. Kivánság lista:Mi legyen

Milyenek Derb videói? 17 felhasználó szavazott

1. 1. Milyenek Derb videói?

• Jeles
      5
    • 4
    • Közepes
      5
    • Gyenge
      0
    • Rossz
      0
    • Ne is beszéljünk róla!
      1

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És hoppá.Kész is van. Kicsit unatkotam ma reggel. Nem külömböző filmekből mert az összeset nem tudtam még beszerezni.De kezdésnek jó lesz.

Kicsit több mint 9 perc és a legszebb és legjobb Nightwish számra készítettem.Legalább is szerintem az. 74 Mb. Kicsit nagy. :lol: A Windows Madia Player-en az 50%-os nézési képarányt javaslom. :-)

dargo.extra.hu/obi ghost.wmv

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Sajna nekem lassan lépnem kell gép elől, így ma nem tudom leszedni. Remélem, holnap le tudom.

Bisztosra veszem. :lol: Otlesz az még.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tisztelt barátaim.

Mára világossá vált (mondhatják vagy gondolhatják egyesek,hogy milyen gyorsan is jöttem rá),hogy a videóim iránti érdeklődés aláfagyott. Akik eddig megnézték azok nem nézik már. Ilettve akik nézik is csak olyanyira,mint a többiek. Egy videóvágásban konkurens ember akit nem kívánok névszerint megnevezni (aki továbbra is barátom marad ennek ellenére) 4 szeresen köröz le a szakmában. Illetve közelgő költözésünk (ami szombatra esedékes) internet elvesztés hiányában abba hagyom a klipvágói tevékenységemet.Eddig is szinte magamnak vágtam a videókat és ez néha tuhel néha pánattal jelezte magát nálam. Elhiszem,hogy unalmasak a videóim.Lerágottak,ismételek.Elhiszem és tudom. Mért nem tettem ellene semmit. Talán azért

mert magán életem gondjai közbeszóltak. ennek elnére a vágást gyakorlom mert szeretem csinálni.De itt sem máshol soha többé (aszthiszem jogosan mondhatom) nem teszem közzé a videókat. Az oldal tovább megy és ahogy tudom feltwezsem az uj klipeket.

Amenyiben ezt máshogy gondoljátok,hogy szeretnétek,hogy azért vágjam és közzé is tegyem azért szóljatok. Mert nem magamnak csináltam és csinálom a videókat hanem eddig is és most is nektek csináltam,hogy a nehéz nap után valami viccesel kicsit viditóbb vidámabb klipet lássatok.

Gondolkodást első segítve itt van (a talán az utolsó) uj klipem:

dargo.extra.hu/take on me sw.rm

Figyelem: RM formátum. A Windows madia player classik játsza le.

UI: Misskarrde ha megvan még az az Rm fájl ami Az utolsó csilagharcos c. filmhez csináltam klipet. Azt légyszives majd küld át MSN-en ha lehet.Én a gépemről már töröltem régen véletlenül.

Hozzászólás ideje:

Na RM. Hogy a nyűbe találtak ki téged azok a drága fejlesztők? :yeah:

Mindegy, csak akad itt valahol egy lejátszó. Asszem van a gépen egy.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na RM. Hogy a nyűbe találtak ki téged azok a drága fejlesztők? :)

Mindegy, csak akad itt valahol egy lejátszó. Asszem van a gépen egy.

azért csináltam RM-re mert az átlagos WMv fájlt amit a program 150 mb-ban ment el.Az Rm-et 2-3 Mb-ban :yeah: Tudom,hogy akép nem a legjobb.De fel lehet ismerni a képkockákat. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Helyesbítés,hogy érthetőbb legyen. :yeah:

"De itt sem máshol soha többé (aszthiszem jogosan mondhatom) nem teszem közzé a videókat. Az oldal tovább megy és ahogy tudom feltwezsem az uj klipeket."

Az a rövidített verzió volt. nem teszem közzé.De akit érdekel az ha ránéz időnként az oldarra találhat uj videókat mert gyakorlok.De "hivatalosan" nem teszem közzé a fórumokon a videókat linkekkel. Akit érdekel megnézi.de többi nem fogok fáradoni azért,hogy szólok,hogy van mert senki nem nézi.Akkro mia ló f... nak görcölök.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na költözés után ujra sokat neten. Azóta gyakoroltam 2 videó született. az egyikett egyenlőre csak linkről lehet leszedni oldalon nem található.

dargo.extra.hu/lando-csakjatsz.wmv

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát ittvan a második is. ez a kettő született a költözés óta. :-)

http://derb.extra.hu

Ui:Mostmár közvetlenül az oldalról is lelehet szedni a legfelső 2 az.

Hozzászólás ideje:
Hát ittvan a második is. ez a kettő született a költözés óta. :-)

http://derb.extra.hu

Ui:Mostmár közvetlenül az oldalról is lelehet szedni a legfelső 2 az.

Koma abba ne hagyd.Ez valami hihetelen jó videó(Go to go wonders).A zene tökéletesen illik rá.Amúgy is kedvelem a Nightwish-t.

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszenek, de a másodikra ráférne egy kis képi restaurálás. Persze lehet hogy annak is megvan az oka (talán a wmv formátum) hogy miért olyan amilyen.

De attól még nagyon jó és az első is. :?

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem is tetszenek, de a másodikra ráférne egy kis képi restaurálás. Persze lehet hogy annak is megvan az oka miért olyan amilyen.

De attól még nagyon jó és az első is. :?

Sajnos a kép azért ilyen mert ilyenben tudtam menten úgy,hogy ne legyen 6000 mb a mérete a videónak.

Hozzászólás ideje:

A Landosnak a zenéjével van bajom, de nem szeretem a Noxot, azért :P A vége megoldás marha jó, nagyon tetszik :D

A másik zenéje viszont nagyon bejön, szuper a zene, és még a kliphez is oké. A klip remek, nagyon jók ezek a forgatásos jelenetek benne, gratula :)

Hozzászólás ideje:
A Landosnak a zenéjével van bajom, de nem szeretem a Noxot, azért :) A vége megoldás marha jó, nagyon tetszik :D

A másik zenéje viszont nagyon bejön, szuper a zene, és még a kliphez is oké. A klip remek, nagyon jók ezek a forgatásos jelenetek benne, gratula :rock:

Nagyon jó a "gtowonders" és a Lando-s is! Bár számomra mindig furcsa más zenét hallani SW alatt, de ezek mégis üdítő kivételek voltak. :D

Grat!

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az én első klippem se Star Warsos.

Kedden be is raktam a Youtube-ról a zenébe, de aki akkor fenn volt még csak bele se nézett abba a topikba. Jó dolog az a "bejelentkezett felhasználók". Azután hogy beraktam ott lógtam rajta és addig frissítgettem amíg egyedül nem maradtam a fórumon úgyhogy ki is töröltem.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az én első klippem se Star Warsos.

Kedden be is raktam a Youtube-ról a zenébe, de aki akkor fenn volt még csak bele se nézett abba a topikba. Jó dolog az a "bejelentkezett felhasználók". Azután hogy beraktam ott lógtam rajta és addig frissítgettem amíg egyedül nem maradtam a fórumon úgyhogy ki is töröltem, vissza meg nem rakom.

Talán úgy vannak vele néhányan hogy érdekeset nem vagyok képes berakni.

Meikröl van szó?Én nem is tudtam róla,hogy csináltál.

Hozzászólás ideje:
Meikröl van szó?Én nem is tudtam róla,hogy csináltál.

Azt nem is lehetett tudni ha nem foglalkozott vele senki miután beraktam. Azt ugyan nemtom hogy te itt voltál-e akkor.

A hollóból csináltam a "The Cure" Burn című számára.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Azt nem is lehetett tudni ha nem foglalkozott vele senki miután beraktam. Azt ugyan nemtom hogy te itt voltál-e akkor.

A hollóból csináltam a "The Cure" Burn című számára.

A Holloból. az jóé azt szeretem. át tudod,valahogy küldeni?

Hozzászólás ideje:
A Holloból. az jóé azt szeretem. át tudod,valahogy küldeni?

Privátban átküldöm.

Amúgy tetszik az új klipped. Az ötödik elemet én is csípem. :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Privátban átküldöm.

Amúgy tetszik az új klipped. Az ötödik elemet én is csípem. :clap:

Privi üzenetben?? azt meg hogy? Linkelsz? :-S

Köszi.Én is. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Már átlinkeltem.

A zenét még nem hallotam. De nagyon tedszik. És a klip is szuper. Sok vágág remek zenére. :clap: Kifejezetten tedszik. Ez az első rész ugye? Régen láttam már a filmet. Csak a másodikat láttam dvd-n a boltokban. Na azt nem láttam az milyen? Te láttad már? És a hármat?

Hozzászólás ideje:

Köszi. :clap:

Ez az elsőből van, a másodikat és a harmadikat láttam de a harmadik egy kicsit jobban bejött. De az elsőt meg se közelítik.

Hozzászólás ideje:
OFF

Rog! Ne vegyél már mindent személyes sértésnek! Majd aki akar, az reagál a videódra. Lehet, hogy időbe telik, nem kell türelmetlenkedni.

ON

OFF

Engem nem a reakciók hiánya kavart fel mert azok már egyáltalán nem izgatnak, hanem az hogy ha valaki frissít akkor csak látja tán hogy valahol új komment van és bele se néz.

A külvilágbe benéztek, voltak a filmekben és a sorozatokban is de a zenében nem.

Lentebb írtam hogy figyeltem ki hová lép be.

ON

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.