Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB EPIZÓD 3x14 Witches of the Mist 164 Tarolnak az éjnővérek! Legjobb párbaj....Savage ahogy húzza Katuunko-t....Maul feje az üveggömbben. Talán a sorozat legjobb és leghatásosabb epizódja. Méltán lett első. Megszorongatni csak az ARC Troopers tudta, de ő is 12 ponttal maradt el mögötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jól csinálja... azt meg kell hagyni Ettem egy kis gulyás levest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Helyes! Nagyon helyes! Számomra ilyesmi egy tökéletes epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megérdemelten nyert, bár én nem neki adtam az első helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megszorongatni csak az ARC Troopers tudta, de ő is 12 ponttal maradt el mögötte. Ó! Ennyire lemaradt az Overlords? Na mindegy, nagy gratula érte, valóban kiváló epizód, remek momentumokkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ó! Ennyire lemaradt az Overlords? Na mindegy, nagy gratula érte, valóban kiváló epizód, remek momentumokkal Az Overlords az ötödik lett csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Anno azt mondtam, hogy a Witches of the Mist lett a legjobb rész nálam, de a pontozásnál rájöttem, hogy a Nightsisters sokkal nagyobb hatást tett rám. Opress nekem nem annyira jött be, úgyhogy ezért sem tetszett annyira mint az Éjnővérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam ez a rész egy 3as, de azért szép volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Hát ennyi lett volna fiúk és lányok. Dzséjt és Oldie meg majd kap az arcára. A résztvevőknek és érdeklődőknek pedig köszönöm, hogy feldobtátok a hangulatot. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egy kicsit sajnálom hogy a Fellegvár győzelem nélkül maradt de még így sem volt rossz díjátadó. 8 győztest eltaláltam ami majdnem 50%-os teljesítmény. Jöhet a 4. évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egy kicsit sajnálom hogy a Fellegvár győzelem nélkül maradt de még így sem volt rossz díjátadó. 8 győztest eltaláltam ami majdnem 50%-os teljesítmény. Jöhet a 4. évad Én is sajnálom, hogy nem nyert semmit. Nekem is kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mi köszönjük, hogy levezetted! Remek hangulat volt, mint tavalyelőtt is. És örülök, hogy a 2. kedvenc éjnővér trilógia tarolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hát ennyi lett volna fiúk és lányok. Dzséjt és Oldie meg majd kap az arcára. A résztvevőknek és érdeklődőknek pedig köszönöm, hogy feldobtátok a hangulatot. Köszönjük a lebonyolítást. Én is észrevettem Dzséjt és Oldie hiányát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bizony, remek díjátadó volt. Most viszont megyek és beugrok egy kád vízbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mi köszönjük, hogy levezetted! Remek hangulat volt, mint tavalyelőtt is. És örülök, hogy a 2. kedvenc éjnővér trilógia tarolt. Szívesen. Melyik az első számú kedvenced? Kamino? Köszönjük a lebonyolítást. Én is észrevettem Dzséjt és Oldie hiányát. Dzséjt biztos iszik, oldie meg valami gladiátoros sz*rt néz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jó kis műsor volt, köszönet érte. A legjobb Jedi, -főszereplő és -epizód kategóriák győzteseinek örülök leginkább. Kíváncsian várom a holnapi teljes listát. Kár, hogy nem tudtam itt lenni az elejétől fogva, gondolom akkor is jól szórakoztatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jó kis műsor volt, köszönet érte. A legjobb Jedi, -főszereplő és -epizód kategóriák győzteseinek örülök leginkább. Kíváncsian várom a holnapi teljes listát. Kár, hogy nem tudtam itt lenni az elejétől fogva, gondolom akkor is jól szórakoztatok. Jó volt az elejétől a végéig. Jövőre folyt. köv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszönjük e kellemes esti programot, nagyon jól éreztem magam Igaz a végén már alig láttam el a monitorig, kevés alvás megbosszulja magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszönjük e kellemes esti programot, nagyon jól éreztem magam Igaz a végén már alig láttam el a monitorig, kevés alvás megbosszulja magát Örülök, hogy itt voltál. Az álmossággal nekem is gondjaim vannak már, szóval húzok is szunyálni. Holnap visszatérünk és kielemezzük a dolgokat. Mindenkinek jó éjt és szép álmokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszi az egészet Ody, nagyon jó hangulatú kis eredményhírdetés volt, sok-sok meglepetéssel számomra Jövőre ugyanekkor, ugyanitt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Köszi az egészet Ody, nagyon jó hangulatú kis eredményhírdetés volt, sok-sok meglepetéssel számomra Jövőre ugyanekkor, ugyanitt Köszi neked is a közreműködést, és a sok szavazót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szívesen. Melyik az első számú kedvenced? Kamino? Dzséjt biztos iszik, oldie meg valami gladiátoros sz*rt néz. A jelöltek közül igen. De azt leszámítva asszem a 10-es talán, ahol Padmé és Ashoka magánakciózik, és a dereguláció a téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És most így, az évad végére a Mortis trilógia is közelebb áll a szívemhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Fenébe, nem értem haza, csak esti busszal tudtam eljönni Győrből. Dzséjt biztos iszik Sajnos most családi ügyek tartottak távol... Na majd holnap elolvasom, miről maradtam le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Na bepótoltam a kb 10 lapnyi olvasnivalót! Kicsit olyan volt mintha fentmaradtam volna veletek. Várom a teljes listát, de győztesek alapján kb 50%-os a "sikerem". Bevallom kicsit a szélsőségek (pl.:Convor, 99, Liam Neeson, Ventress gépe stb.) és az elfogultság (pl.:Obi-wan) vezérelt a jelölteknél és a szavazásnál is. Ezért kaptak tőlem ilyenek is komoly pontokat. A nagy győztes Ahsoka az én szememben nem tud olyan naggyá lenni, mert még mindig szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. (Nem tudom befogadni, hogy Anakinnak padawanja van.) De kétségkívűl jó részeket kapott a "kisanyám"(- szinkronos Aurra Sing után szabadon ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. És most így, az évad végére a Mortis trilógia is közelebb áll a szívemhez. Ezt örömmel olvasom. Erre még majd visszatérünk. A nagy győztes Ahsoka az én szememben nem tud olyan naggyá lenni, mert még mindig szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. (Nem tudom befogadni, hogy Anakinnak padawanja van.) Nekem mára már természetessé vált Ahsoka jelenléte Anakin mellett. Egyébként talán a karakter két nagy győzelme tekinthető meglepetésnek, egyébként szerintem azok a jelöltek nyertek, akiket várni lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ LAAT/i csatahajó 152 BARC robogó 150 MSP80 Pteroptor lebegő pod 143 Éjnővér robogó 141 Hutt mocsársikló 138 Jedi ugrórobogó 116 LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator osztályú csillagromboló 180 ARC-170 csillagvadász 167 Ginivex osztályú csillagvadász 154 Eta osztályú komp 140 Droid Tri-vadász 116 Pantorai cirkáló 83 LEGJOBB SZÖRNY Gargoyle 166 Sárkánykígyó 160 Convor 150 Griffin 133 Anooba 116 Aiwha 115 LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Talzin anya 153(10) Even Piell 153(6) Osi Sobeck 120 N. Papanoida elnök 111 Ziro Desilijic Tiure 110 LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Sam Witwer (Fiú) 156 Clancy Brown (Savage Opress) 150 Barbara Goodson (Talzin anya) 147 Corey Burton (Dooku/Papanoida/Halsey/Ky Narec/Ziro/Chata Hyoki/Bane) 141 Ashley Eckstein (Ahsoka Tano/K2-B4) 135 Nika Futterman (Asajj Ventress/Sy Snootles/Gardulla/Chi Eekway Papanoida/TC-70) 111 LEGJOBB KLÓNKATONA Rex százados (CC-7567) 169 Echo (CT-21-0408) 149 Fives (CT-27-5555) 143 99 142 Keeli százados 124 Hevy (CT-782) 113 LEGJOBB FEJVADÁSZ Cad Bane 207 Aurra Sing 193 Bric 136 Greedo 119 El-Les 98 Chata Hyoki 87 LEGJOBB CSATA Kamino felszíni védelme (3x02 ARC Troopers) 188 Kimenekítés a Fellegvárból (3x20 Citadel Rescue) 164 Ryloth elvesztése (3x03 Supply Lines) 145 Sullusti csata (3x12 Nightsisters) 131 Devaroni csata (3x13 Monster) 111 Feluciai csata (3x21 Padawan Lost) 101 LEGJOBB PÁRBAJ Savage Opress vs Dooku gróf vs Asajj Ventress (3x14 Witches of the Mist) 209 Dooku gróf vs Asajj Ventress & Karis & Naa’leth (3x12 Nightsisters) 160 Cad Bane & TODO vs Obi-Wan Kenobi & Quinlan Vos (3x09 Hunt for Ziro) 142 Savage Opress vs Anakin Skywalker & Obi-Wan Kenobi (3x14 Witches of the Mist) 123(2) Asajj Ventress vs Obi-Wan Kenobi & Anakin Skywalker (3x12 Nightsisters) 123(1) Asajj Ventress vs Anakin Skywalker (3x02 Arc Trooper) 83 LEGJOBB BOLYGÓ Mortis 166 Lola Sayu 156(9) Dathomir 156(7) Wasskah 138 Raxus 116 Nal Hutta 108 LEGJOBB JEDI Ahsoka Tano 163(14) Obi-Wan Kenobi 163(9) Quinlan Vos 136(7) Plo Koon 136(1) Ima-Gun Di 129 Even Piell 113 LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Quinlan Vos 158 Chewbacca 146 99 139 Talzin anya 137 Tarkin kapitány 136 Cad Bane 124 LEGJOBB ZENE 3x15 Overlords 158 3x17 Ghosts of Mortis 155 3x16 Altar of Mortis 149 3x14 Witches of the Mist 139 3x22 Wookie Hunt 130 3x02 ARC Troopers 109 LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Ahsoka Tano 163 Obi-Wan Kenobi 149 Savage Opress 148 Anakin Skywalker 142 Asajj Ventress 126 Dooku gróf (Darth Tyranus) 112 LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL Éjnővérek trilógia (Nightsisters-Monster-Witches of the Mist) 180 Mortis trilógia (Overlords-Altar of Mortis-Ghosts of Mortis) 152 Ahsoka duológia (Padawan Lost-Wookiee Hunt) 144 Fellegvár trilógia (The Citadel-Counterattack-Citadel Rescue) 140 Kamino duológia (Clone Cadets-ARC Troopers) 135 Ziro trilógia (Assassin-Evil Plans-Hunt for Ziro) 89 LEGJOBB EPIZÓD 3x14 Witches of the Mist 164 3x02 ARC Troopers 152 3x12 Nightsisters 142 3x22 Wookie Hunt 129 3x15 Overlords 128 3x20 Citadel Rescue 125 A számokat figyelembe véve elmondható, hogy az Éjjnővérek és a Mortis trilógia volt ak edvenc a harmadik évadban. Rengeteg jelölés és győzelem fűződik a történeteikhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Teljes lista mikor lesz? és hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Teljes lista mikor lesz? és hol? Aha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Sajnálom, hogy lemaradtam róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.