Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már nincs, aki elmeneküljön, az enyémtől futkos mindenki(nek a hátán a hideg :D).

Amúgy én szoktam váltogatni, de csak ritkán, ergo nem stimmel a fenti beskatulyázás :D

Karrde: Már annyira hozzászoktam, hogy ez a kép a te avatarod, hogy tök megdöbbentem, mikor ma rádöbbentem, hogy ez Anakin. Azt hittem, hogy egy nő. :D Szelektív észlelés, ugyebár :D

Hozzászólás ideje:

Ez mindig így szokott történni. Sima poénkodásnak indul, aztán meg elvesztem a fejemet, és mindenkit megsértek, közben meg nem gondolom végig, hogy mi lenne, ha velem csinálnák ugyanezt. :D Ezért is van az, hogy akármilyen közösségbe kerülök be, vagy kiutálnak onnan, vagy pedig én hátrálok ki. Remélem, ez nem így lesz. Elnézést kérek, Ody, és Oldfighter.

Hozzászólás ideje:

Te most miről beszélsz kolmilan? :D

Ody csak hülyült szerintem. :D

Én amúgy meg hozzá vagyok szokva a cinkeléshez meg a cukkolásokhoz, mert naponta járok olyan társaságba ahol edződik az ember. :D

Hozzászólás ideje:
:D Van benne valami, tényleg :D

Nekem az Anakin vs. Obi-wanos avatarja amúgy jobban tetszett Karrdénak, de ez a mostani ez meg... már MAGA Karrde :D

Amíg nem kapja elő a fénykardját addig engem nem zavar. :P

De amúgy tényleg elégé nőies itt a figura. :D

Hozzászólás ideje:
Ez mindig így szokott történni. Sima poénkodásnak indul, aztán meg elvesztem a fejemet, és mindenkit megsértek, közben meg nem gondolom végig, hogy mi lenne, ha velem csinálnák ugyanezt. :D Ezért is van az, hogy akármilyen közösségbe kerülök be, vagy kiutálnak onnan, vagy pedig én hátrálok ki. Remélem, ez nem így lesz. Elnézést kérek, Ody, és Oldfighter.

Nem láttam a képet csak sejtem milyen lehetett. :D

Hozzászólás ideje:
Nem láttam a képet csak sejtem milyen lehetett. :D

Olyan amikor teljesen átlényegülsz a korsó sörtől. :D A Talponállókban még szimpatikusnak is mondanának. :D :D

Hozzászólás ideje:
Lejjebb, 14:04-kor kolmilan belinkelte a forrásanyagot. :D

Azt láttam. És? :D Ti Karrde-val nagyon együtt nyomjátok. Profilból mind a ketten, sms írás mind a ketten.... Ennyire nem kell egyformának lenni. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Azt láttam. És? :D Ti Karrde-val nagyon együtt nyomjátok. Profilból mind a ketten, sms írás mind a ketten.... Ennyire nem kell egyformának lenni. :P

Csak megjegyeztem, mert kicsit lejjebb írtad, hogy nem láttad az avatarodat amit kolmilan ebből a képből vágott ki. :D

De most mond azt, hogy nincs igazam. :D

Az messze nem SMS írás, hanem fényképfunkció keresés. :P

De amúgy együtt csinálni bármi is, csak kettesben lehet igazán. :P:D:P

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Azt láttam. És? :D

Nem tudom elküldeni, mert másik gépnél vagyok, de csak annyi, hogy beraktam egy négyzetbe, a frenkie által takart részt némileg kipótoltam, lasszóval körbevágtam, és a hátteret kitöltöttem a fórumos háttérszínnel(22;22;22).

Oldiehoz a forrásanyag a "DON próbál érteni a mobilhoz" képről lett nyerve.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Karrde: Már annyira hozzászoktam, hogy ez a kép a te avatarod, hogy tök megdöbbentem, mikor ma rádöbbentem, hogy ez Anakin. Azt hittem, hogy egy nő. :D Szelektív észlelés, ugyebár :)

Rám asszociáltál, tehát egy nőre :D Egyébként Zolié a kép, ő készítette ilyenre :)

Hozzászólás ideje:
Nekem az Anakin vs. Obi-wanos avatarja amúgy jobban tetszett Karrdénak, de ez a mostani ez meg... már MAGA Karrde :)

De jól emlékszel rá, szuper :) Nagyon szeretem azt a képet is egyébként, de ha már ez ennyire hozzám nőtt, nem cserélem le :D Még a végén nem ismernétek fel :P

De ez nagyon tetszik, amit írtál :D

Hozzászólás ideje:
Ugye, milyen kifejező most? :D Mindent elmond rólam.

kolmilan, túlzásba viszed az önmarcangolást :) Találj egy jó képet inkább... :)

Hozzászólás ideje:
Ugye, milyen kifejező most? :) Mindent elmond rólam.

Azt nem tudom, hogy mennyire kifejező, de pont olyan, mint az msn neved... :) A probléma csak annyi, hogy az utóbbi nem egyedi eset a partnerlistámon...

Hozzászólás ideje:

Engem abszolút nem érdekel az avatar.Ezért nem is cserélgetem.Most Johnny bácsi van, de így is marad.

Hozzászólás ideje:

Én a brekusz helyett a nyilazósat akartam betenni. Rájöttem, hogy, akkor még a fórumról is törölnétek és a talikon is 30 méter távolságból mernétek hozzám szólni.

Hozzászólás ideje:
Én a brekusz helyett a nyilazósat akartam betenni. Rájöttem, hogy, akkor még a fórumról is törölnétek és a talikon is 30 méter távolságból mernétek hozzám szólni.

Szittyamafflány. :)

Hozzászólás ideje:

Ugyan Orki! Az íj típusától függően 100-300 méterről... De inkább csak 300-ról... :)

Egyébként meg csak nem lehetsz olyan veszélyes! Úgy tudom, volt már, aki túlélte a veled való találkozást... :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.