Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzséjthez hasonlóan én is csak évad-előzeteseket nézek (oké, plusz a 100-dik részes elözetes) és én is csak annyira emlékszek a legutóbbiból, hogy nagyon tetszett. Ez szerintem nem is feltétlenül a feledékenységről szól: ilyen pillanatokra felvillanó képeket egyszerűen nehéz hosszútávon elraktározni egyetlen nézés után.

Egyébként meg ha történetesen Dzséjt a trailer minden egyes tizedmásodpercére emlékszik akkor is nyugodtan beírhatta volna ugyanezt ugyanezekkel a szavakkal. Moderátorként az egyik feladata, hogy jelezze ha valaki szembemegy a lefektetett szabályokkal.

Hozzászólás ideje:

Általában véve nagyon ritkán nézek trailereket, szóval nálam fixen spoiler lett volna. Ahogy lentebb elhangzott, Dzséjt moderátorként is eljár, amikor szóvá teszi a spoilerezést, így duplán is jogosak az ilyen észrevételek, és ha ez folyamatosan megy, nem csoda, ha kicsit erélyesebben szólja meg.

Nem mellékesen, én is az avatarok alapján nézem a hozzászólókat :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jó ez a klónsereg-bojkott logó Ody!

Csak nem egyetértesz a mozgalommal?

Meg is van:

Te állsz a háttérben az új történetszálban! :evil:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

A TFN fórumáról "csórtam". :P Egyébként az Ahsoka szál kapcsán nem éppen jó színben tűnnek fel most előttem. :D

Csak parancsot teljesítenek..Nem kérték ők magukat a háborúba.. ;)

Hozzászólás ideje:

Megtetszett ez a kalóz szemfedő. Most ő a "gonosz". :D

Engedd meg, hogy megjegyezzem (talán vagyunk már ilyen viszonyban), hogy a jelenlegi választásod szerintem elég gáz..remélem nem lesz hosszú életű! :P

Hozzászólás ideje:

Üdv hercegnő. :) Ez a Rancor nem iszik sokat. Egyébként a Te avatarod ütősebb. Bár nem csodálom, amikor egy avatar készítő mester van a háttérben. :D

44 ezer hsz..kemény.

off:

Ja igen, és bemutatom Princessleia-t.

Sajnos neki is érvágás volt Werebazs/Filoni vitatott spolilere, így nem azzal az elánnal vág bele a fórumba, mint ahogy a Catch of the Jedi felspanolta.

De Ahsokáról biztos lesz pár gondolata, esetleg mobilról gyerekaltatás közben...

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Üdv hercegnő. :) Ez a Rancor nem iszik sokat. Egyébként a Te avatarod ütősebb. Bár nem csodálom, amikor egy avatar készítő mester van a háttérben. :D

Üdv. Nem a lenti hozzászólással akartam debütálni,de Csoli mester elkészítve az avataromat nem lépett ki,így a rancoros-sörözős hozzászólás az övé.Talán a következő résszel kapcsolatban villantok valamit,bár a fórumot olvasgatva nagyon is laikusnak érzem magam a fanatikusok mellett. :)

Szerkesztve: - PrincessLeia

Hozzászólás ideje:

Jó ez az avatar. :D

Gondoltam, hogy neked tetszeni fog. :D

44 ezer hsz..kemény.

Naponta 15 hozzászólás. Nem is sok. :)

Üdv. Nem a lenti hozzászólással akartam debütálni,de Csoli mester elkészítve az avataromat nem lépett ki,így a rancoros-sörözős hozzászólás az övé.Talán a következő résszel kapcsolatban villantok valamit,bár a fórumot olvasgatva nagyon is laikusnak érzem magam a fanatikusok mellett. :)

Üdv a fórumon hercegnő! Örülök, hogy végre csatlakozni tudtál. A Te véleményedre is számítunk, mert itt nincs olyan, hogy laikus.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érdekes az avatár választásod Ody, alig egy órával ezelőtt megalapítottam az Anti-Disney Szeparatista Mozgalmat az SW Könyvek topikban. :D Persze felmerülhet a kérdés, hogy most nem válunk-e ugyanolyanokká, amilyenek annak idején a prequel utálók voltak, de az merőben más tészta volt. Ott nem lett kib*szva a néppel...

Hozzászólás ideje:

Köszi KisKósa. :) Ez most egy jó darabig megmarad. Jó ötlet a Liga. :) Támadunk! :D

Az lenne a jó, ha össze tudnánk szervezni egy nemzetközi petíciót. Szerintem lennének rengetegen, akik aláírnák. :D

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Az lenne a jó, ha össze tudnánk szervezni egy nemzetközi petíciót. Szerintem lennének rengetegen, akik aláírnák. :D

Tuti... ahogy a prequel idején készült peticiókat is rengetegen irták alá. Az egyiket azt hiszem maga a TFN kezdeményezte (cseréljék le a Klónok támadása cimét mert bénán hangzik volt a jelszó azt hiszem). Sok sikert! Aztán nem meglepődni ha semmi hatása nincs :D

Hozzászólás ideje:

Tuti... ahogy a prequel idején készült peticiókat is rengetegen irták alá. Az egyiket azt hiszem maga a TFN kezdeményezte (cseréljék le a Klónok támadása cimét mert bénán hangzik volt a jelszó azt hiszem). Sok sikert! Aztán nem meglepődni ha semmi hatása nincs :D

Oh. >.< Erről nem is hallottam. :D

• 2 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.