Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én egy darabig biztos nem váltok. Max a film után. :)

Na jóvan' ám, mi ez Lázadók 2.0?

tavaly is ezt mondtad, aztán egyszer csak közölted, hogy végül is; "ez is Anakin"..

Már most tudok neked egyet, a 2. trailer uccsó képkockáját! :rock:

Hozzászólás ideje:

tavaly is ezt mondtad, aztán egyszer csak közölted, hogy végül is; "ez is Anakin"..

:lol:

Becsületemre legyen mondva, csak 8 nappal a film előtt adtam be a derekam. :P

Hozzászólás ideje:

Pontosan nem tudtam volna, de emlékszem. Ne állj ellen! "Így lesz ez veled idén is.."

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Váltottam a Rouge One tiszteletére. Év végéig már ez marad, vagy esetleg más RO avatar. :)

Ez korán volt! Sebaj. ;) Az RO avatar csomagot gondoltam majd kb. a Mikulás hozza és akkor szervezek egy csoportos átállást is.

De jobb előbb, mint később..

Hozzászólás ideje:

Én egy darabig biztos nem váltok. Max a film után. :)

Pontosan nem tudtam volna, de emlékszem. Ne állj ellen! "Így lesz ez veled idén is.."

Donát! Tetszik az avatarod!! :P:D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Üdv! Nos elkezdtem a Rogue One-hoz az ideji avatar-csomag legyártását!

Ezúton is köszönöm a képcsomagot! Az tudja kinek, akitől kaptam! ;) Sokat segtíett. Elég sok abból került ki.

Ha jók lesztek a Mikulás elhozza idén is a csomagot!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Jólvan. Örülök! 44 db-nál járok.

A kollektív átöltözést kb 8.-ára tervezem kihirdetni, de pontosat majd akkor, ha végre kiderül a premier percre pontosan!

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csubi ma úgy döntött hogy elmegy téli álmot aludni. Tavasszal majd visszajön mert akkorra biztos felébred. A zsiványos avataromra való váltásig marad Fekete Macska és a zsiványos avatarozásom után tavaszig asszem újra visszajön. Még nemtom hogy lesz.

Hozzászólás ideje:

Csubi ma úgy döntött hogy elmegy téli álmot aludni. Tavasszal majd visszajön mert akkorra biztos felébred. A zsiványos avataromra való váltásig marad Fekete Macska és a zsiványos avatarozásom után tavaszig asszem újra visszajön. Még nemtom hogy lesz.

Örülök, hogy csatlakozol majd! Még egy két napig visszatartom a csomagot, néha még bővül is a napokban..

Hozzászólás ideje:

Nem terveztem kimaradni abból az akcióból. Eredetileg csak a leendő saját kreálású avataromat akartam használni (jó ideje mindig én kreálom az avatarjaimat és nagyon ragaszkodom az épp aktulishoz) mint a TFAs akció esetében de most hogy újra felhoztad a csomagot úgy döntöttem hogy egy ideig először az enyémet használom utána pedig átváltok a Tieid valamelyikére...:)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nem terveztem kimaradni abból az akcióból. Eredetileg csak a leendő saját kreálású avataromat akartam használni (jó ideje mindig én kreálom az avatarjaimat és nagyon ragaszkodom az épp aktulishoz) mint a TFAs akció esetében de most hogy újra felhoztad a csomagot úgy döntöttem hogy egy ideig először az enyémet használom utána pedig átváltok a Tieid valamelyikére...:)

Oké, természetesen nem muszáj az "enyémre" váltani..Elég, ha R1-osra váltunk minél többen. Persze megtisztelő, ha néhányan a csomagomból választanak majd, de főleg azért készül, hogy legyen, ha bárkinek kellene, főleg az újabb avatarvagdosásban tapasztalatlan tagoknak..

Hozzászólás ideje:

Akkor is váltok majd!. :D

A TFAs akció iidején nem volt eszemben ilyesmi. Túlságosan ragaszkodtam ahhoz az avatarhoz. Legalábbis úgy emlékszem jó sokáig használtam.

Amúgy érthető és logikus a csomagok elkészültének az oka. Sejtettem hogy olyasmi áll a háttérben. A csomagok megkreálása is becsülendő dolog. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Megoldható de gif-nél szerintem nem igazán célszerű. Azt tapasztaltam hogy minél nagyobb a gif pixeles mérete, annál maszkerosabb a kép. Plusz az adatméret is jó nagy lehet.

Hozzászólás ideje:

De ez csak egy sima kép, nem gif. Vagy nektek nem mutatja az új avatarom? :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Nekem most már igen. Az simán megoldható lenne csak forrás kell hozzá. Olyat meg nem tudok.

Hozzászólás ideje:

Ez a The last battle-ből van.

De azt a képkockát amelyiken mosolyog. :D

Hozzászólás ideje:

Köszi! Sokkal jobb. :)

Viszont ide ugyan olyan rossz minőségben töltötte fel. :D:(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.