Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem sokára megkezdődik a labdarúgó Európa Bajnokság.

A szokásos szabályok mellett indul majd tippjáték. Minden nap lehet majd tippelni a következő napi meccsekre (ez az első 12 napon napi 2 meccs). Telitalálat esetén 3 pont jár majd a helyes tippért (ha 2-1-et tippelsz, és 2-1 lesz = 3 pont) a győztes / döntetlen eltalálásáért 1 pont jár (4-3-at tippelsz, de 1-0 lesz vagy 0-0-t tippelsz, de 2-2 lesz).

A pontok minden kör után összesítésre kerülnek. Az egyeneskieséses szakaszban is folytatódik a küzdelem, de azt majd elmondom, ha odaértünk.

Remélem, minél többen fogtok majd játszani! :)

Hozzászólás ideje:

Monacotól mit vársz? :)

Legalább szép a város. :D

A szokásos szabályok mellett indul majd tippjáték. Minden nap lehet majd tippelni a következő napi meccsekre (ez az első 12 napon napi 2 meccs). Telitalálat esetén 3 pont jár majd a helyes tippért (ha 2-1-et tippelsz, és 2-1 lesz = 3 pont) a győztes / döntetlen eltalálásáért 1 pont jár (4-3-at tippelsz, de 1-0 lesz vagy 0-0-t tippelsz, de 2-2 lesz).

A pontok minden kör után összesítésre kerülnek. Az egyeneskieséses szakaszban is folytatódik a küzdelem, de azt majd elmondom, ha odaértünk.

Én természetesen benne vagyok!

Hozzászólás ideje:

Ez engem is érdekel.

Hozzászólás ideje:

Jelentkezek én is! :)

Ody: A 2 évvel ezelőtti VB tippjátékának a végeredménye

A végeredmény:

1. Barnez ? 55 pont

2. Ody ? 53 pont

3. DjNorbi - 50 pont

4. Nabopolasszar ? 47 pont

5. Donát - 41 pont

Oldie - 41 pont

7. Tenel Ka ? 40 pont

8. Lada - 31 pont

9. MissKarrde - 29 pont

10. Jake ? 20 pont

11. Frenkie - 15 pont

12. Jinx - 11 pont

13. Rog? 8 pont

14. Coce 0 - pont

Kudar

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Gyűljünk csak, gyűljünk. Próbálom visszaidézni a 2 évvel ezelőtt tippelőket. Rog? Lada? Pildi? :) Oldie?

Én már régóta nem követem a focit, de talán most mégis belevágok, nosztalgiából. :D Június elején kezdődik az EB, ugye?
Hozzászólás ideje:

Köszi! Ugyan még nem tudom, hogy melyek az esélyes csapatok, de addig még van remény megtudni. Majd megkérdezem a fiamat. :D

Hozzászólás ideje:

Köszi! Ugyan még nem tudom, hogy melyek az esélyes csapatok, de addig még van remény megtudni. Majd megkérdezem a fiamat. :D

Én sem "egyedül" tippelek majd :D

Hozzászólás ideje:

Hú, ezt el kell mesélnem. Akik ismernek, azok szerintem tudják, hogy focizom, és akik még jobban ismernek, azok azt is tudják, hogy a Debreceni Egyetemi bajnokságban, ahol tavaly megnyertük a harmadosztályt. Nos, idén a másodosztályból csoport másodikként jutottunk tovább (8 csoport, 2 továbbjutó, mint a BL-ben). Csoport másodikként a csoportelsők közül kaphattunk ellenfelet, de sikerült belefutnunk a favoritba. De, a nyolcaddöntőn csak egy meccs van.

Nagyon keményen felpörögtünk a meccsre, az első félidőben rúgtam 2 gólt, vezettünk 3 góllal, iszonyúan szilárdan védekezve. Második félidőben beindult a henger: 5-3-ra fordított az ellenfél. 2 perc volt hátra, rúgtunk egy gólt, 5-4.

Kapus felíveli a labdát, egyik csapattársam lefejelte nekem, jobbra jött - ami elég baj, mert bal lábas vagyok - de elvállaltam, és bement. 5-5!!! :o

Vége lett, hetesek, amit 2-1-re nyertünk meg (4 rúgásból hármat védett a mi kapusunk, 2-t az ellenfél - sajnos én is kihagytam), de hihetetlen meccsen továbbjutottunk, úgyhogy most már bármire képesek lehetünk!!! :)

Hozzászólás ideje:

Hú, ezt el kell mesélnem. Akik ismernek, azok szerintem tudják, hogy focizom, és akik még jobban ismernek, azok azt is tudják, hogy a Debreceni Egyetemi bajnokságban, ahol tavaly megnyertük a harmadosztályt. Nos, idén a másodosztályból csoport másodikként jutottunk tovább (8 csoport, 2 továbbjutó, mint a BL-ben). Csoport másodikként a csoportelsők közül kaphattunk ellenfelet, de sikerült belefutnunk a favoritba. De, a nyolcaddöntőn csak egy meccs van.

Nagyon keményen felpörögtünk a meccsre, az első félidőben rúgtam 2 gólt, vezettünk 3 góllal, iszonyúan szilárdan védekezve. Második félidőben beindult a henger: 5-3-ra fordított az ellenfél. 2 perc volt hátra, rúgtunk egy gólt, 5-4.

Kapus felíveli a labdát, egyik csapattársam lefejelte nekem, jobbra jött - ami elég baj, mert bal lábas vagyok - de elvállaltam, és bement. 5-5!!! :o

Vége lett, hetesek, amit 2-1-re nyertünk meg (4 rúgásból hármat védett a mi kapusunk, 2-t az ellenfél - sajnos én is kihagytam), de hihetetlen meccsen továbbjutottunk, úgyhogy most már bármire képesek lehetünk!!! :)

Gratulálok Donát. Valamit ittatok utána? :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.