Hozzászólás ideje: Május 20.Máj. 20. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Garragher szerint be akarta adni csak lecsúszott. Én is csak kacagtam rajta, mert előtte látszott az arcán, hogy felnézett, megnézte hol a kapus... erre tessék, ő maga is ezt mondta.
Hozzászólás ideje: Május 20.Máj. 20. 12 perccel korábban, Donát írta: Én is csak kacagtam rajta, mert előtte látszott az arcán, hogy felnézett, megnézte hol a kapus... erre tessék, ő maga is ezt mondta. Vak tyúk is talál szeget feeling.
Hozzászólás ideje: Július 6.Júl. 6. 15 év és 238 futam után a 239. nagydíjon Nico Hülkenberg végre dobogón végzett!!! Az eső egy izgalmas (és kaotikus) versenyt hozott. Szerkesztve: Július 6.Júl. 6. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 9.Júl. 9. Pár órája jött a hír: a Red Bull kirúgta Christian Horner csapatfőnököt!!! És közben már hetek óta hallható a pletyka, hogy Verstappen a Mercedeshez igazolhat.
Hozzászólás ideje: Július 9.Júl. 9. Hát ezek után szerintem fixen menni fog ő is. Bár a pletykák szerint nagy volt a feszkó már tavaly is a Verstappen papa meg Horner között, kérdés ez befolyásolja e a maradását.
Hozzászólás ideje: Augusztus 26.Aug. 26. Jövőre 11 csapatos lesz az F1 és a Cadillac a mai nap folyamán bejelentette pilótapárosát, ami inkább a tapasztalatra támaszkodik. Valterri Bottas és Sergio Perez lesznek az amerikai csapat pilótapárosa, a csapat amúgy néhány évig a Ferrari partnere lesz, magyarán a motort ők adják. A hírek szerint nem lesz olyan szoros a kapcsolat a Ferrari és a Cadilac között, mint előbbinek a Haas-al.
Hozzászólás ideje: Tegnap 17:111 napja Vajon lesz olyan VB az életemben, amire mi is kijutunk? 40 év... Borzalmas volt ezt most átélni.
Hozzászólás ideje: Tegnap 17:151 napja Sajnálom Donát, arra tényleg nem lehet mit mondani ami történt. Rossi szerintem elb*szta a végét a hülye csréivel.
Hozzászólás ideje: Tegnap 18:481 napja Egy kisebb társasággal néztük együtt, itt mindenki úgy érezte a második félidőben, hogy ez megvan (én is)... aztán a végén ez a leolvadás, még most is nehéz elhinni. Pedig most vannak olyan karakterek ebben a csapatban, mint Szoboszlai, akire évtized óta várt a magyar futball és mégis még mindig ezekben a kulcspillanatokban mintha átok ülne a csapaton.
Hozzászólás ideje: Tegnap 19:371 napja 48 perccel korábban, Wilde írta:aztán a végén ez a leolvadás,A mai fociban minek cserélünk a 93 percben? A bíró annyit hozzá tesz a játékidőhöz. Ahogy most is, ezért kaptunk ki. Rossi hibája a vereség, ekkora amatőr hibát életemben nem sokat láttam.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Gyerek- és tinédzserkoromban(80-as évek) még focirajongó voltam én is. Nagyapámmal voltam sok mecsen ,főleg Vasas-Fradin. Szerencsés voltam mert láthattam két VB-t is ahol a magyar csapat is részt vett. A '82-es és a '86-os VB-k, amelyeken ugye a Nyilasi Tibi vezette csapat játszott. A '86-os , a Szovjetunió által ránkvert 6 : 0 olyan sokkoló volt nekünk mint most ez a bukta. Emlékszem ment utána hetekig a magyarázkodás hogy a mákos tészta miatt, meghogy Mexikóban magasan voltak a fiúk és ott ritkább a levegő.Akkor azt hittem hogy felállunk ebből a sokkból és a '90-es VB-n már ott leszünk, hisz a Nyilasi-féle csapat világszinten is nagyon jó volt.'86-ban 14 éves voltam. Arra viszont álmomban nem gondoltam volna hogy a következő 40 évben nem jutunk ki. Most vagyok 53 éves majd 60 leszek ha 2030-ban kijutunk.Az okokat nem elemezném nem is értek hozzá, de ez komolyan elképesztő.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Igazából 100 évente ha egyszer van akkora mázli, mint most az íreknek. Sajnos ezzel nem lehet mit csinálni. Épp ezért k*rva nehéz feldolgozni ezt a vereséget, mert mi voltunk a jobbak. Nem lettünk lefocizva, egyszerűen még 10 másodpercet volna kibírni. Roppant fájó a dolog. Persze a pótselejtező két ellenfél ellen....
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Szomorú vagyok én is, de mindenki aki pályára lépett, tudta, hogy mit kell kihozni a meccsből. Így hogy hazai pályán, egy gyengébb ír csapat ellen nem sikerült nem kiszop vereséget szenvedni, nem is biztos, hogy megérdemeljük a vb szereplést. Tény, hogy helyes mentalitással léptünk pályára, mert kétszer is sikerült vezetést szerezni, és a harmadik gól is lógott a levegőben, de úgy tűnik az írek jobban akarták a pótselejtezőt. Amit hajráztak a portugálok ellen és ellenünk, nem is érdemtelen a második helyük. Én is reméltem, hogy vb-n láthatom a srácokat, de sajnos az ellenfél talán most jobban akarta.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:A mai fociban minek cserélünk a 93 percben? A bíró annyit hozzá tesz a játékidőhöz. Ahogy most is, ezért kaptunk ki. Rossi hibája a vereség, ekkora amatőr hibát életemben nem sokat láttam.Schaferék lehozatalát még korábban azt meg tudom érteni, ha annyira elkészültek már az erejükkel, hogy váltani kellett, de tényleg ennyire a végén nem tudom, hogy Negóék nem bírták volna ki azt a pár percet még a pályán. Szerintem utólag már Rossi is bánja, hogy meglépte azt a cserét, de azért ez az ír felívelés, hogy minden úgy alakuljon ahogy alakult ez szerintem 10-ből egyszer jön így össze... sajnos most az az egy volt. Azt azért megadom az íreknek, hogy szorosan tarották az eredményt és az utolsó 20 percet tényleg nagyon megnyomták, amikor mi fizikalitásban és koncentrációban is kezdtünk elfogyni, de ez egy megnyert meccs, vagy legalábbis egy megszerezhető továbbjutás volt számunkra. Ha a playoffban esünk ki az is fájt volna, de ez ilyen körülmények között különösen elkeserítő volt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.