Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Én is meglepetésre számítottam az oroszoktól, amire utal a 3-2-es spanyolok elleni tippem is. Ott viszont nagyot csalódtam bennük, és megrendült a hitem. De Hiddink elképesztő módon szedte őket össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Spanyol - Olasz 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Nagyon bizok a spanyol győzelemben! Spanyol-Olasz 2:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Eddig nagyon gyenge meccs! Aki itt gólt rúg, az meg is nyeri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hú, ez a meccs... ennél még egy mezőn is izgalmasabb nézni ahogy kinő a fű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Tippelésnél kiment a fejemből, hogy két milyen remek kapus áll egymással szemben No mindegy, most már így marad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Én is néztem az első félidőt, de aztán hagytam az egészet.... Eléggé pechem van ezekkel a mecsekkel, alig láttam eddig párat, de az mind gyenge volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Basszus pedig tudtam, hogy 0-0 lesz ez a meccs. Az olaszok csak védekezni akarnak, halál gyengék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hát ezek az oroszok! Röviden úgy jellemezném őket, hogy: holland támadójáték, olasz védekezéssel párosítva. Mostantól nekik szurkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Én is néztem az első félidőt, de aztán hagytam az egészet....Eléggé pechem van ezekkel a mecsekkel, alig láttam eddig párat, de az mind gyenge volt Ezt most én is azért néztem végig, hogy végre lássak már egyet teljesen. Egyszerűen másnap hulla vagyok a melóhelyen tőle Mondjuk azért a vége felé már jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Hát végigkínlódtam. A hosszabbításban majd leragadt a szemem és most alig tudom tartani a fejem a helyén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Marha gyenge meccs volt a tegnapi. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Nekem nem volt kínlódás a meccs. Megkockáztatom, hogy tetszett is. Voltak egyes jelenetek, amik miatt már eleve megérte megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Azt hallottam hogy 0-0 lett.... tizenegyesekkel melyik nyert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Azt hallottam hogy 0-0 lett.... tizenegyesekkel melyik nyert? 4:2-re a spanyeszok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Köszi! (most őszintén, megérte nekik?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. (szerkesztve) Az álmosság miatt kínlódtam. A Holland-Orosz meccs után, nem volt izgalmas, vájtszeműeknek való, persze nem okozott meglepetést, lehetett számítani rá hogy nem lesz látványfoci, a VB-döntőben is az volt show a pályán, aminek a focihoz semmi köze. Szerkesztve: 2008. Június 23. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Németo.-Töröko. 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. német-török: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Német - Török 2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Német-török 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Német - Török 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. (szerkesztve) Az állás: 1. Lokatelli - 30 pont 2. MissKarrde - 23 pont 3. Bomarr - 19 pont 4. Rog - 17 pont 5. Ody - 16 pont >> Donát - 16 pont 7. Coce - 12 pont 8. Lada - 10 pont Elnézést a késlekedésért, csak elég sok dolgom volt az elmúlt pár napban. No de, itt van újra az EB! Szóval jöjjön a tipp: Németország - Törökország: 2-0 Szerkesztve: 2008. Június 25. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. német - török: 2:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Allah most le van terhelve rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Allah most le van terhelve rendesen Most? Már majdnem három hete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Most? Már majdnem három hete. Igazad van. Már a közvetítő vonalba is belepiszkál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Elég idegesítő, hogy csak hang van a meccs alatt. Lemaradtunk a második török gólról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. (szerkesztve) Közvetítési hibákra senki nem tippelt Na most meg a befutó emberke.... bár látott ez a baseli stadion már vízifocit is. Szerkesztve: 2008. Június 25. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Most örülök, hogy van ARD a kábelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.