Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Szenvedés volt ez a futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Az. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Szenvedés volt ez a futam Igen, én el is aludtam rajta. Baumgartner eléggé meghízott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Szenvedés volt ez a futam Monacotól mit vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Mindig sajnálom, hogy ezen a gyönyörű pályán unalmas versenyek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Nem sokára megkezdődik a labdarúgó Európa Bajnokság. A szokásos szabályok mellett indul majd tippjáték. Minden nap lehet majd tippelni a következő napi meccsekre (ez az első 12 napon napi 2 meccs). Telitalálat esetén 3 pont jár majd a helyes tippért (ha 2-1-et tippelsz, és 2-1 lesz = 3 pont) a győztes / döntetlen eltalálásáért 1 pont jár (4-3-at tippelsz, de 1-0 lesz vagy 0-0-t tippelsz, de 2-2 lesz). A pontok minden kör után összesítésre kerülnek. Az egyeneskieséses szakaszban is folytatódik a küzdelem, de azt majd elmondom, ha odaértünk. Remélem, minél többen fogtok majd játszani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Jó móka volt ez azelőtt is Szerintem fogok játszani, bár akkor nem ártana tájékozódni egy kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Monacotól mit vársz? Legalább szép a város. Nem sokára megkezdődik a labdarúgó Európa Bajnokság. A szokásos szabályok mellett indul majd tippjáték. Minden nap lehet majd tippelni a következő napi meccsekre (ez az első 12 napon napi 2 meccs). Telitalálat esetén 3 pont jár majd a helyes tippért (ha 2-1-et tippelsz, és 2-1 lesz = 3 pont) a győztes / döntetlen eltalálásáért 1 pont jár (4-3-at tippelsz, de 1-0 lesz vagy 0-0-t tippelsz, de 2-2 lesz). A pontok minden kör után összesítésre kerülnek. Az egyeneskieséses szakaszban is folytatódik a küzdelem, de azt majd elmondom, ha odaértünk. Remélem, minél többen fogtok majd játszani! Én természetesen benne vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Nem sokára megkezdődik a labdarúgó Európa Bajnokság. A szokásos szabályok mellett indul majd tippjáték. Minden nap lehet majd tippelni a következő napi meccsekre (ez az első 12 napon napi 2 meccs). Telitalálat esetén 3 pont jár majd a helyes tippért (ha 2-1-et tippelsz, és 2-1 lesz = 3 pont) a győztes / döntetlen eltalálásáért 1 pont jár (4-3-at tippelsz, de 1-0 lesz vagy 0-0-t tippelsz, de 2-2 lesz). A pontok minden kör után összesítésre kerülnek. Az egyeneskieséses szakaszban is folytatódik a küzdelem, de azt majd elmondom, ha odaértünk. Remélem, minél többen fogtok majd játszani! Ez engem is érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Gyűljünk csak, gyűljünk. Próbálom visszaidézni a 2 évvel ezelőtt tippelőket. Rog? Lada? Pildi? Oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Meglátom, hogy mennyire tud felcsigázni újra a foci. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Jelentkeznék én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Úgy emlékszem, hogy az eddigi összes tippelős játékban benne voltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Gyűljünk csak, gyűljünk. Próbálom visszaidézni a 2 évvel ezelőtt tippelőket. Rog? Lada? Pildi? Oldie? Az eddig játékok végeredménye nincs meg? Nehéz lenne bogarászni a fórum város útvesztőiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. (szerkesztve) Jelentkezek én is! Ody: A 2 évvel ezelőtti VB tippjátékának a végeredménye A végeredmény: 1. Barnez ? 55 pont 2. Ody ? 53 pont 3. DjNorbi - 50 pont 4. Nabopolasszar ? 47 pont 5. Donát - 41 pont Oldie - 41 pont 7. Tenel Ka ? 40 pont 8. Lada - 31 pont 9. MissKarrde - 29 pont 10. Jake ? 20 pont 11. Frenkie - 15 pont 12. Jinx - 11 pont 13. Rog? 8 pont 14. Coce 0 - pont Kudar Szerkesztve: 2012. Május 29. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. barnez felhívta a figyelmet arra, hogy legutóbb ő nyert. Helyes, gyűljünk csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Barnez! Nem csodálom, hogy emlékszel. De én az eddigi összes játék végeredményére lennék kíváncsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Gyűljünk csak, gyűljünk. Próbálom visszaidézni a 2 évvel ezelőtt tippelőket. Rog? Lada? Pildi? Oldie? Én már régóta nem követem a focit, de talán most mégis belevágok, nosztalgiából. Június elején kezdődik az EB, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Igen, méghozzá június 8 -án. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Köszi! Ugyan még nem tudom, hogy melyek az esélyes csapatok, de addig még van remény megtudni. Majd megkérdezem a fiamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Én is jönnék. A 2008-as EB-n a GS fórumon 4. lettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Köszi! Ugyan még nem tudom, hogy melyek az esélyes csapatok, de addig még van remény megtudni. Majd megkérdezem a fiamat. Én sem "egyedül" tippelek majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Én sem "egyedül" tippelek majd Ez megnyugtató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Hú, ezt el kell mesélnem. Akik ismernek, azok szerintem tudják, hogy focizom, és akik még jobban ismernek, azok azt is tudják, hogy a Debreceni Egyetemi bajnokságban, ahol tavaly megnyertük a harmadosztályt. Nos, idén a másodosztályból csoport másodikként jutottunk tovább (8 csoport, 2 továbbjutó, mint a BL-ben). Csoport másodikként a csoportelsők közül kaphattunk ellenfelet, de sikerült belefutnunk a favoritba. De, a nyolcaddöntőn csak egy meccs van. Nagyon keményen felpörögtünk a meccsre, az első félidőben rúgtam 2 gólt, vezettünk 3 góllal, iszonyúan szilárdan védekezve. Második félidőben beindult a henger: 5-3-ra fordított az ellenfél. 2 perc volt hátra, rúgtunk egy gólt, 5-4. Kapus felíveli a labdát, egyik csapattársam lefejelte nekem, jobbra jött - ami elég baj, mert bal lábas vagyok - de elvállaltam, és bement. 5-5!!! Vége lett, hetesek, amit 2-1-re nyertünk meg (4 rúgásból hármat védett a mi kapusunk, 2-t az ellenfél - sajnos én is kihagytam), de hihetetlen meccsen továbbjutottunk, úgyhogy most már bármire képesek lehetünk!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 4. Hú, ezt el kell mesélnem. Akik ismernek, azok szerintem tudják, hogy focizom, és akik még jobban ismernek, azok azt is tudják, hogy a Debreceni Egyetemi bajnokságban, ahol tavaly megnyertük a harmadosztályt. Nos, idén a másodosztályból csoport másodikként jutottunk tovább (8 csoport, 2 továbbjutó, mint a BL-ben). Csoport másodikként a csoportelsők közül kaphattunk ellenfelet, de sikerült belefutnunk a favoritba. De, a nyolcaddöntőn csak egy meccs van. Nagyon keményen felpörögtünk a meccsre, az első félidőben rúgtam 2 gólt, vezettünk 3 góllal, iszonyúan szilárdan védekezve. Második félidőben beindult a henger: 5-3-ra fordított az ellenfél. 2 perc volt hátra, rúgtunk egy gólt, 5-4. Kapus felíveli a labdát, egyik csapattársam lefejelte nekem, jobbra jött - ami elég baj, mert bal lábas vagyok - de elvállaltam, és bement. 5-5!!! Vége lett, hetesek, amit 2-1-re nyertünk meg (4 rúgásból hármat védett a mi kapusunk, 2-t az ellenfél - sajnos én is kihagytam), de hihetetlen meccsen továbbjutottunk, úgyhogy most már bármire képesek lehetünk!!! Gratulálok Donát. Valamit ittatok utána? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Gratula, Donát, ez nagyon szép volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Remek meccs lehetett, szép volt, fiúk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Szép volt Fiúk! Van esélyetek feljutni az első osztályba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Köszi. Ha bejutunk a döntőbe, arról beszámolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.