Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Én már rég nem nézem. Benzin pazarlás az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Ha Vettel harmadszorra is bajnok lesz, soha többet nem nézek F1-et. Mit érezhettek az emberek a Schumacher-korszakban? Nem véletlenül voltam Häkkinen, majd Räikkönen drukker. Azon kevesek közt voltak, akik színesebbé tették a sokszor amúgy halál unalmas versenyeket. Azt hittem, Kimi visszatértével az F1-hez való kedvem is visszajön, de már valahogy baromira hidegen hagy az egész száguldó cirkusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Häkkinen kapcsán nekem az maradt meg, hogy Coulthard mindig elengedi. Én soha nem kedveltem, és amíg ő ott volt, Schumachernek szurkoltam (2001-ig). Utána valóban unalmas időszak következett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Mit érezhettek az emberek a Schumacher-korszakban? Mély depressziót. Na jó, nem, tapasztalatból mondom, hogy totál érdektelenséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Mit érezhettek az emberek a Schumacher-korszakban? Kb. amit Donát is írt, sokszor érdektelenséget, és jó hosszú ideig tartó reménykedést, hogy lesz ez még máshogy is Sajnos a tegnapi futam nagyjáról lemaradtam, de amit láttam, az sem volt eseménydús. Az elejét szerencsére nem láttam. Így most már mindhárom vb-esélyes nem egyszer nullázott, senkiről sem lehet elmondani, hogy a szerencse is végigkíséri az évadát. Ez nekünk jó, mert így kicsit izgalmasabb a még hátralévő néhány futam. Azért remélem, Alonso nyer a végén Néhány szívszélhűdést még biztosan kapni fognak a rajongói Persze a többieké is, de ők nem érdekelnek (mármint a versenyzőik) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Mit érezhettek az emberek a Schumacher-korszakban? Én csak akkor néztem Forma-1-et. A kiszállása (és a visszatérése) óta talán ha egy futamot láttam, de az is csak arra volt jó, hogy nyugtázzam, hogy ez igy már nem érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Én csak akkor néztem Forma-1-et. A kiszállása (és a visszatérése) óta talán ha egy futamot láttam, de az is csak arra volt jó, hogy nyugtázzam, hogy ez igy már nem érdekel Detto! A Schumacher éra sokkal izgalmasabb volt még úgy is, hogy mindig ő nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Hát 2002 és 2004 eléggé rémes volt, a Schumacher-éra mélypontja mindkettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Utoljára rendszeresen akkor néztem Forma-1-et mikor Alain Prost, Keke Rosberg, Nelson Piquet stb.. voltak az ászok azaz a nyolcvanas évek második felében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Utoljára rendszeresen akkor néztem Forma-1-et mikor Alain Prost, Keke Rosberg, Nelson Piquet stb.. voltak az ászok azaz a nyolcvanas évek második felében. És Senna meg Mansel???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. És Senna meg Mansel???? Ők a stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Nekem 1997 volt az első év, amikor F1-et néztem. Akkor Villeneuve lett a bajnok. Nála nagyobb mélyrepülést azóta se láttam egy pilóta karrierjének esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Nekem 1997 volt az első év, amikor F1-et néztem. Akkor Villeneuve lett a bajnok. Nála nagyobb mélyrepülést azóta se láttam egy pilóta karrierjének esetében. Nekem meg talán az utolsó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Nagyjából én is a 2000-es évek környékén kezdtem el nézni, pontosan már nem tudom mikor. Arra emlékszem, hogy Monaco volt a verseny helyszíne, ahol Schumacher és Häkkinen harcolt az 1. helyért. Aztán Häkkinen lelécelt, jött Räikkönen, aki tényleg sokszor tette élvezetesebbé az amúgy szürke versenyeket. Ezért is volt frusztráló, hogy folyton pechszériába került... a 2007-es VB-címének megnyerése valami elképesztő volt. A 3 esélyes közül neki volt a legkevesebb sansza, és gyakorlatilag az utolsó körben nyerte meg a címet. Számomra ez volt az F1 csúcspontja, de mára már valahogy kiveszett belőlem az érdeklődés a sport iránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. jött Räikkönen, aki tényleg sokszor tette élvezetesebbé az amúgy szürke versenyeket. Ezért is volt frusztráló, hogy folyton pechszériába került... a 2007-es VB-címének megnyerése valami elképesztő volt. A 3 esélyes közül neki volt a legkevesebb sansza, és gyakorlatilag az utolsó körben nyerte meg a címet. Számomra ez volt az F1 csúcspontja, de mára már valahogy kiveszett belőlem az érdeklődés a sport iránt. Az az év volt az eddigi legjobb amit láttam. Emlékszem az utolsó futamot nem láttam, mert külföldre utaztam, és amikor a másik gyerek mondta-aki megnézte telóján a híreket-, hogy Kimi behúzta el se hittem amíg a híradóban nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Nabo: Az is jó év volt, de az se volt rossz, amikor Hamilton világbajnok lett... Massa tudna erről mesélni. Egyébként ha idén Vettel nyer, az sem baj, csak az utolsó pár futam ne fulladjon unalomba. Azzal sosem volt bajom, hogy Schumi zsinórban nyert 5-öt, inkább azok az évek voltak a gázosak, amikor szinte minden futamon ő nyert, úgy, mint Vettel tavaly. Szóval ilyen tekintetben az idei évet nem említeném egy lapon a Schumi évekkel még akkor sem, ha Vettel esetleg megnyeri a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Idén el vagyunk kényeztetve, jó futamok, nem kevés győztes, lehet izgulni, mi kell még úgy komolyabban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Engem nem az zavar igazán, ha x pilóta egymás után 10-szer nyer... ettől még lehetnek izgalmas futamok. A gond az, hogy amikor utoljára néztem F1-et, az évad 80%-a száraz taktikázás volt. Elrajtolnak, 5-10 perc műsor, amíg mindenki beáll a helyére, majd esetleg a boxkiállásoknál egy kis kavarodás, aztán másfél óra monoton körözés, ahol szinte semmi nem történik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Akkor megkérdezném, hogy mikor láttál utoljára futamot? Mert az elmúlt két évben mindent lehetne mondani az F1-re, de amit ide beírtál, azt tutit nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Utoljára akkor láttam teljes egészében futamot, amikor Räikkönen a Ferrarinál versenyzett, majd Rally-zni ment, vagyis 2009-ben. Utána csak elvétve, de azokra már jellemző volt az, amit írtam. Lehet, hogy épp rossz versenyek elé ültem le, bár ahogy olvastam itt a véleményeket, javarészt csak megerősítettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Utoljára akkor láttam teljes egészében futamot, amikor Räikkönen a Ferrarinál versenyzett, majd Rally-zni ment, vagyis 2009-ben. Utána csak elvétve, de azokra már jellemző volt az, amit írtam. Lehet, hogy épp rossz versenyek elé ültem le, bár ahogy olvastam itt a véleményeket, javarészt csak megerősítettek. Előzési csúcsok dőlnek meg futamról futamra, ez elég sokat elmond a dologról. Most épp egy olyan verseny volt, ahol Vettel rajt-cél győzelmet aratott, de egyértelműen az ilyenből volt kevesebb idén. Nem értem, miért divat fikázni a forma1 aktuális szezonját, és közben felemlegetni a "régi" nagyokat. A Schumacher érában voltak olyan évek, amikor minden volt, csak izgalom nem, arról nem is beszélve, hogy sokkal kevesebb színes egyéniség volt, és tehetség, mint most. Az, hogy egy "Villeneuve" világbajnok tudott lenni, elég sok mindent elárul az akkori viszonyokról. Senna után elég nagy üresség tátongott a tehetségek terén, Schumi ezért is tudott annyira kitűnni, amennyire. Hakkinen ideig-óráig állta a sarat, de aztán ő is lelépett, és bizony Raikönnen és Alonso érkezéséig olyanokat kellett nézni mint kicsi Schumi (omg, ha belegondolok, hogy VB aspiráns is volt...) vagy Montoya, vagy az örökvesztes David Coulthard... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Érdekes cikk. http://www.f1hirek.hu/f1/20121010-schumacher-20-miert-nem-jott-ossze-szuzukai-gorbe-tukor.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Broncos - PAtriots: Hát nagyon sajnáltam hogy nem tudta jobban megszorongatni Bradyt Manning, pedig az elején nagyon fej fej mellett haladtak, de a Pats annyit javult futásban leginkább Woodwardnak köszönhetően, hogy szinte megállíthatatlanul szerezték az 1st downokat. Összességében megérdemelték, de nagyon remélem hogy a Bronocos az évad 2. felére jobban összeszokik Paytonnal és akkor jobban fog nekik menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Szép volt fiúk!!! Végre egy eredmény, amire büszkék lehetünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Nagy meccs volt, az tény, bár az első 25 perc után majdnem otthagytam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. 49ers-Giants - zseniális meccs volt, bár én a győztesnek drukkoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Az megvan, hogy a németek 4-0-ra vezettek a svédek ellen... és 4-4 lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Szép volt fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Az megvan, hogy a németek 4-0-ra vezettek a svédek ellen... és 4-4 lett? Igen, brutális. A törökök legyőzése pedig nagyon szép eredmény, de hát mit is várjunk egy Eger-Vári kapitánytól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Dzséjt! Lehet, hogy Veszprém sz*r, de hogy a kézilabda ott nagyon jó, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.