Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Nagyon sokat fejlődött Vick emberileg, ezt ez a nyilatkozata is hűen tükrözi. Sajnos, ettől függetlenül azt kell mondjam eljárt felette az idő! Ez lehet az utolsó szezonja, de legalább volt még egy szép fellépése a Kickoff-on, ahol - "előttem az utódom" matchup-ban - RGIII-t is elhomályosította. Jövőre tényleg vissza kellene vonulnia, akkor lehet írok is majd róla bővebben egy monográfiát, hogy miért volt a kedvenc NFL játékosom és miért tartottam a legizgalmasabb és legnagyszerűbb dolognak, amikor a prime Mike Vick-et láthattam varázsolni... Pittsburgh Steelers 1. sarga fekete a kedvenc szinem 2. folleg miattuk Troy Polamalu. Ben Roethlisberger Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Nekem is érkezik hamarosan a sör+ropogtatni való kombó. Remélem, jó kis meccs lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Akkor nézzük azt. Ma belenéztem egy egyetemi bajnokiba. Meglepődtem mennyivel lassabb a játék. Hat nem olyan szinvonalas nem porog nem villantanak olyat mint a pro ban de azert NFL es szeretjuk sajna most hazat epitek es egy perc szabadom sincs ami meg van ayt lekoti a parom es az olvasas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Jáj mi lesz itt. Ez ugye az éjjeli meccs lesz? ok a legjobbak sajna es tuti jo mecs lessz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Azért remélem néha le tudsz ülni egy-egy meccs elé Hunner. Én ma már nem iszom. Befekszek az ágyba és simán nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Ody, ugye mennyivel izgalmasabb, mint a Forma1? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. A fasorban sincs hozzá képest. Az európai fociból is kiábrándultam, szóval ez most nálam a szórakoztató sport. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Én is elég durván átálltam az európai fociról az amerikaira. Persze előbbi iránti szenvedélyem sosem fog megszűnni, de most sokkal több amerikai meccset nézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 24. Ha találok stream-et mindenképpen megnézem a Giants @ Cowboys-t! Két olyan csapat játszik, akiket mindig szeretni fogok... utána meg Brady vs. Manning ha ébren tart az első meccs, akkor azt is bevállalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 25. A fasorban sincs hozzá képest. Az európai fociból is kiábrándultam, szóval ez most nálam a szórakoztató sport. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Amellett, hogy tényleg remek mérkőzések voltak tegnap/ma az NFL-ben (elég, ha csak a Green Bay vs. Minnesota, vagy a San Diego - Kansas esetleg a Cowboys @ Giants találkozókra gondolnunk... és akkor még nem ejtettem szót a nap meccséről!), de én most mégis megemlékeznék a labdarúgás egyik különleges mérkőzéséről. Ugyanis napra pontosan, ma van 60 éve, hogy legyőztük az angolokat a Wembley-ben (a két kedvenc nemzeti csapatom egyébként). Érdekes volt belepillantani a hazai sajtó orgánumok cikkeibe. Náluk (ezáltal lehet a közvélemény szemében is) inflálódott az egész esemény. Az persze igaz, hogy az akkori angol XI. közel sem képviselt olyan legendás játékerőt, mint amilyennek utólag be lettek állítva, de a tény az tény marad, hogy ebben az időben Magyarországnak volt a világon a legütőképesebb, legkiemelkedőbb válogatottja (megjegyzem egy all-time összevetésben is minimum a Top 5-ben van az Aranycsapat) és ezt a világ számára ezen a mérkőzésen bizonyítottuk leginkább (az egy évvel ezelőtti Olimpiát azért nem veszem ide, mert ott ugye nem mindenki a legjobb állománnyal állhatott ki). Ez tehát szerintem az 53'-as mérkőzés igazi értéke! Ezzel szemben mára, ezt a megemlékezést, ami a egyben a magyar labdarúgás napja (érdekes az is, hogy manapság a magyar labdarúgásról beszélni - esetleg megemlíteni, hogy talán nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek lefesti a közhangulat - már nem szabad, vagy legalábbis nevetség tárgyává teszi az embert), politikai csatolásoktól nem mentesen egyfajta negatív propagandára használják fel a futball ellen. Én nem vagyok elkötelezett a magyar labdarúgás mellett, nem is nagyon nézek már meccseket, de azért számomra is szomorú látni, hogy miként bánnak az ilyen alkalmakkal. Azt sulykolva az emberekbe, hogy 1. nem is olyan nagy dolog az a győzelem; 2. nem az a lényeg, hogy akkor nyertünk, hanem az, hogy most megint kikaptunk és nem jutottunk ki a vb-re, mert mi örök lúzerek vagyunk és csak ez lebegjen a szemünk előtt. Ez a hozzáállás egyrészt elértékteleníti a múltat, másrészt a jövőbeni sportsikereknek is beteszi a kaput. A magyar labdarúgás jövője érdekében remélem azért vannak, akik nem így állnak hozzá ehhez a kérdéskörhöz... NFL - Mindenki nézze meg a Broncos @ Patriots-ot! Ismét bebizonyosodott számomra, hogyha esetleg egy fantasy draft-on GM lennék, akkor Brady-t választanám Manning-el szemben! Talán egyszerűbben úgy is mondhatnám, hogyha alapszakaszt kell nyerni, akkor Manning lenne a pick-em, viszont ha rájátszást és a Lombardit (a bajnoki címet), akkor mindenképpen Brady-t vinném a csapatomba. Azzal együtt, hogy kettejük relációjában Peyton az igazi precision passer, clutch szituációkban és egymás ellen is messze túlszárnyalja Brady PM-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 25. A HVG egy igen gusztustalan cikket hozott le (fölösleges mindehova a politikát belekeverni szerintem), az Index meg csak a szokásos dehonesztáló stílusát hozta. Szétpasszolná és szétütközné a Bayernt az Aranycsapat Ezt a cikket talán érdemes elolvasni, bár én a fő következtetésekkel nem értek egyet (nem lehet összehasonlítani egy 1953-as és egy 2013-as csapatot, sokat változott azóta a foci). Aki pedig meg akarja nézni a teljes meccset, az 21:35-kor megteheti a Duna tv-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 25. megmondja valaki hogz ki nyertt es menyivel sajna lemaradtam a vagy bealudtam mar nemis tudom>((( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 25. Melyik meccsen? Denver - Patriots Úristen, mekkora meccs volt ez!!! AZ ÉV MECCSEEEE!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Bizony Donát, bizony! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Frászt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Ezennel megvan a kedvenc csapatom! 4 év után sikerült kiválasztani. Patriots!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. A hét meccse! Peyton Manning vs. Tom Br erre gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. A hét meccse! Peyton Manning vs. Tom Br erre gondoltam A Pats nyert a hosszbbításban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. (szerkesztve) Sokat keresgeltel. sejtettem kosz Szerkesztve: 2013. November 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Sokat keresgeltel. sejtettem kosz Az igazat megvallva, ha nagyon sürgősen szeretted volna megtudni az eredményt, akár te magad is utánanézhettél volna, egy google search és kész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Szerintem a csapat választásra gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Jaja, szerintem is. Én a Jerry Maguirre óta a Cardinals -nak drukkolok, bár még nem túl erős a kötődés. Ki tudja kibe szeretek bele időközben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Ez megvan tavalyról? http://www.youtube.com/watch?v=W2NESTbtGwI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 26. Hogy láttam volna? Kb. egy hónapja kaptam rá. No de ez mekkora szívatás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 27. igen a csapatvalasztasra ertettem es bocs ha sertesnek vetted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Ugye nem kell mondanom, hogy milyen nap van ma Amerikában... T-Day, ez pedig 3 NFL meccset jelent ma (ebből már egy véget ért, de a másik kettő engem jobban érdekel, főleg a Steelers - Ravens)!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Ugye nem kell mondanom, hogy milyen nap van ma Amerikában... T-Day, ez pedig 3 NFL meccset jelent ma (ebből már egy véget ért, de a másik kettő engem jobban érdekel, főleg a Steelers - Ravens)!! Na arra én is. Ha van hozzá link...khm. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Na arra én is. Ha van hozzá link...khm. :D Tessék egyébként: Tomlin mekkora forma volt már , mondjuk lehet NBA meccsen Kidd le is ütközte volna, mint anno Woodson-t - Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 29. (szerkesztve) Ravens - Steelers Először is. Nagyon tetszik a Ravens meze. Amúgy is szeretem a feketét, szóval igazán tetszetős. Maga a meccs jó volt, a két irányító remekül játszott. Mind Flacco mind Röthlisberger sok yardot összeszedett. A Ravens néha felcsillantotta miért is lett bajnok tavaly. Viszont az meglepett, hogy ennyire gyengén állnak... A meccs végén eléggé elfogyott a Steelers, kicsit sajnáltam is őket. Durva, hogy mekkorát kapott az a csávó akinek lerepült a sisakja. :o Én ott haltam volna meg az is biztos. Szóval jó kis meccs kerekedett belőle. Valaki írjon már bővebben a csoportokról és főleg a továbbjutó helyekről! Mi az a wild card? Szerkesztve: 2013. November 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.