JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Kisorsolták a brazil foci vb csoportjait. Megtippelnétek, hogy az egyes csoportokban melyik 2 csapat jut majd tovább? Gondolom majd Donát regisztrálja, és felügyeli a játékot, a hagyományoknak megfelelően A-csoport Brazília Horvátország Mexikó Kamerun B-csoport Spanyolország Hollandia Chile Ausztrália C-csoport Kolumbia Görögország Elefántcsontpart Japán D-csoport Uruguay Costa Rica Anglia Olaszország E-csoport Svájc Ecuador Franciaország Honduras F-csoport Argentína Bosznia-Hercegovina Irán Nigéria G-csoport Németország Portugália Ghána Egyesült Államok H-csoport Belgium Algéria Oroszország Dél-Korea Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. tegnap-ma megnéztem az első baseball meccsemet és mi másnak drukkoltam volna mint a Red Soxnak. Nem volt rossz meccs, tetszett, nyertünk. De azért nem szerettem bele egyből mint a fociba. PErsze van még pár blind spot aminek utána kell olvasnom, de annyira nem bonyolult. És tényleg igaz, hogy úgy egyszerűbb megértni ha nézzük, mintha olvasnánk a szabályokat. LEhet nézek majd még párat ha lesz időm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Hétvégén lesz pár nagy derbi az NFL -ben igaz? Pl a 49ers a Seattle -t fogadja. A Seahawks -nak már mindegy, de a Frisconak nyerni kellene a wc miatt (ha jól sejtem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Sajnos, igazi halálcsoport nem alakult ki, de azért nem rossz sorsolás. Tippjeim: A-csoport Brazília Horvátország B-csoport Spanyolország Hollandia C-csoport Görögország Elefántcsontpart D-csoport Anglia Olaszország E-csoport Svájc Franciaország F-csoport Argentína Nigéria G-csoport Németország Ghána H-csoport Belgium Oroszország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Az én tippjeim: A-csoport Brazília Mexikó B-csoport Spanyolország Hollandia C-csoport Kolumbia Elefántcsontpart D-csoport Uruguay Olaszország E-csoport Svájc Franciaország F-csoport Argentína Bosznia-Hercegovina G-csoport Németország Portugália H-csoport Belgium Oroszország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Anglia csoportköri kiesésén én is gondolkodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Jürgen Klinsmann (USA) vs Joachim "Jogi" Löw (Németország) nagy taktikai csatát fog hozni, azt nagyon várom :yes: Mester a tanítványa ellen, hiszen Klinsmann német szövetségi kapitányság alatt Löw volt a segítő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Ettől függetlenül az USA-nak szerintem nem sok esélye lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. D-csoport Uruguay Costa Rica Anglia Olaszország BDSRSTNT! Egyébként szerintem logikusabb lenne ezeket a tippeket közvetlenül a torna előtt megtenni, amikor már esetleg lehet tudni a roster-eket... tegnap-ma megnéztem az első baseball meccsemet és mi másnak drukkoltam volna mint a Red Soxnak. Nem volt rossz meccs, tetszett, nyertünk. De azért nem szerettem bele egyből mint a fociba. PErsze van még pár blind spot aminek utána kell olvasnom, de annyira nem bonyolult. És tényleg igaz, hogy úgy egyszerűbb megértni ha nézzük, mintha olvasnánk a szabályokat. LEhet nézek majd még párat ha lesz időm. A 2004-es Yankees elleni főcsoportdöntőbeli sorozatot szerintem minden Red Sox fan-nak látnia kell... nem csak, hogy történelmet írtak azzal a series-el, hanem a legfontosabb lélektani lépcsőfok volt ahhoz, hogy megtörjék a Bambino átkát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 7. A 2004-es Yankees elleni főcsoportdöntőbeli sorozatot szerintem minden Red Sox fan-nak látnia kell... nem csak, hogy történelmet írtak azzal a series-el, hanem a legfontosabb lélektani lépcsőfok volt ahhoz, hogy megtörjék a Bambino átkát! Hűű nagyon értesz ehhez is Wilde. Köszi majd utána nézek. igazából gyorsan kellett választanom, és a Lost miatt jutottam a RSra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hétvégén lesz pár nagy derbi az NFL -ben igaz? Pl a 49ers a Seattle -t fogadja. A Seahawks -nak már mindegy, de a Frisconak nyerni kellene a wc miatt (ha jól sejtem). Most csak úgy gyorsan fejből: 19:00 - Colts @ Bengals, 22:25 - Seahawks @ 49ers, 2:30 - Panthers @ Saints és hétfőn 2:30 - Cowboys @ Bears. Ezeket mind tudnám ajánlani, ha nem lennének zh-im meg is nézném mindet... Hűű nagyon értesz ehhez is Wilde. Köszi majd utána nézek. igazából gyorsan kellett választanom, és a Lost miatt jutottam a RSra. Az ESPN-en a 30 for 30-ben volt ennek szentelve egy rész (nem véltetlenül, egyrészt mert tényleg sportörténelmi jelentőségő sorozat volt, másrészt pedig Bill Simmons volt a produkció szellemi atyja a csatornánál) - http://www.youtube.com/watch?v=hkblpPxLrcw Az 5. meccs fent van teljes egészében . Ha már Simmons ezzel foglalkozik első könyve (ami után igazán híressé vált és abba a státuszba került amibe) - http://www.amazon.com/Now-Can-Die-Peace-Salvation/dp/B007K53YGA egyébként mikor még sportriporternek készültem, ő volt úgymond a "példaképem" (ezt a kifejezést nem szeretem annyira). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. BDSRSTNT! Egyébként szerintem logikusabb lenne ezeket a tippeket közvetlenül a torna előtt megtenni, amikor már esetleg lehet tudni a roster-eket... Akkor fogjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Eagles vs Lions mecset ajánlom mindenkinek! Akkora a hóesés, hogy 5 yardot előre látni is nehéz. Teljesen fehér a pálya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Tényleg nézzétek meg, ha tudjátok... fantasztikus a meccs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Mindjárt kezdődik a 49ers meccs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Ha azt mondtam a Philly meccsre, hogy fantasztikus... akkor a Vikings @ Ravens-re csak annyit tudok mondani, hogy "just f*ck me in the beard!!" Ez instant classic volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Egyik csapatot sem szeretem annyira, sőt, de ezt a képet látva, lehet meg kéne nézni. :D RAvens meccset meg már keresem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 12. (szerkesztve) Fantasztikus összeállítás! Szerkesztve: 2013. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 13. TNF Hoppá, a végén még marad esélye a Chiefs-nek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 14. Most nézem vagy hatodszorra a Ravens - Vikings utolsó negyedét. Ez valami döbbenetes volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 14. (szerkesztve) Most nézem vagy hatodszorra a Ravens - Vikings utolsó negyedét. Ez valami döbbenetes volt. Jövő hét utántól már rájátszás, szóval kezdődnek az igazi meccsek! Ott remélem végig ezt a szintet hozzák majd Flaccoék. Ody. ezt meg nézd meg. Rice előző évi legszebb pillanata. 4. negyed, utolsó 2 perc, 4. és 29nél, 3 pont lemaradásban. Mondjuk ennél rosszabb hívást nem is tudnék elképzelni és mégis... http://www.youtube.com/watch?v=bgRIsjzJCk0 Szerkesztve: 2013. December 14. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Jövő hét utántól már rájátszás, szóval kezdődnek az igazi meccsek! Ott remélem végig ezt a szintet hozzák majd Flaccoék. Már ha bejutnak. Jó a videó. Rice amilyen pici olyan gyors, és belemegy olyan szitukba, hogy csak lesek. Úgy hánykolódik a levegőben, hogy mindig azt hiszem hogy szanaszét tört a csávó. De ő csak felpattan mintha mi sem történt volna és ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. A múltheti hócsata után lehet, hogy megint hasonló körülményeknek nézünk elébe - (elnézést, de nem tudom, hogy kell képet beilleszteni) Remélem a Super Bowl-on is ilyen időjárás uralkodik majd a Meadowlands-ben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Ezt így lehet. Dallas - Green Bay a sport1 -en. Kérhetünk egy kis beharangozót? Donát! A múltkor Faragó a Te hozzászólásod olvasta be az adásban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Mindkét csapatnak egy must win game lesz. A Cowboys az esélyesebb tekintve, hogy a túloldalon nem lesz Rodgers (más kérdés, hogy szezon közben már több értékes rotáció elemet is elvesztettek) és a Dallas hazai pályán csak a Denvertől kapott ki (nem kis csatában). A Green Bay-nek több meccset kell nyerni, mint a jelenlegi divízióélsó Detroit-nak, mivel a Lions-nak jobb a csoporton belüli mérlege. A másik oldalon a Dallas ugyan ebben a diszciplínában jobb, mint fő riválisa az Eagles, de a Philly jelenleg +1 meccses előnyben van velük szemben, ők még fognak egymás ellen játszani, tehát ott még be lehet hozni őket, de alapesetben a Sasoknak már csak meg kell nyerni az összes hátralévő meccsüket és a Dallas előtt végeznek. Mondjuk, ha itt a Dallas kikap, akkor már az egymás elleni meccs is kevés lenne a Philly ellen és az Eagles-nek még pluszba botlania kéne. Matt Flynn lesz Rodgers helyettese, két éve is ő ugrott be kezdőnek és akkor volt rögtön asszem' egy 5 TD-s meccse, utána a tavalyi szezonra el is vitték franchise irányítónak a Seattle-be, de ott meg Russell Wilson kiszorította a kezdő pozícióból. Egy Oakland-i kitérő után került vissza a Packers-höz, még mindig látok benne potenciált, de az önbizalma már nagyon megkopott. A másik oldalon a liga egyik leggyengébb defense lehet majd kulcskérdés, a Dallas-nak, mind a pass rush-ban, mind coverage-ben fejlődnie kell, ugyanis, ha a védelmet nem tudják zavarba hozni, akkor szerintem Romo-ék megcsinálják a foghíjas Packers defense ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Szurkolok Flynn -nek, bár a múltkor is amikor voltak sport1 -ne, csak szenvedett. Volt egy jó meccse, azóta szinte abból él. Remélem ismét fel tud pörögni, bár elnézve a játékát eléggé önbizalom hiányos ahogy írtad is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Ezt így lehet. Dallas - Green Bay a sport1 -en. Kérhetünk egy kis beharangozót? Donát! A múltkor Faragó a Te hozzászólásod olvasta be az adásban? Lehet, de akkor lemaradtam (legutóbb októberben olvasták be a hozzászólásom). Mi volt a téma, Kaepernick kevesebb futása? Mert azt kérdeztem a múlt heti meccsen. Ez pedig: http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000298036/Field-goal-fail Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. (szerkesztve) Nem tudom de elég hosszú elemzés volt. Asszem róla volt szó. Ez mekkora hiba. Szerkesztve: 2013. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Most visszahallgattam, igen, az enyémet olvasták be! Sziasztok! Sokat beszéltetek már arról, hogy mennyivel másabb lett idén Kaepernick és ezáltal a 49ers játéka tavalyhoz képest. Valóban kevesebbet fut, és ez annak tükrében pláne furcsa, hogy mostanában inkább az atletikusabb fiatal irányítók korszakát éljük. Elnézve azonban pl. Vick állandó sérüléseit, vagy RGIII csúnya térdszalagszakadását tavalyról, nem lehet-e, hogy Harbow szándékosan vette vissza Kaepernick futási kedvét, ezáltal megvédve őt azzal a tervvel, hogy egy klasszikus zsebirányítót szándékszik kreálni belőle? Persze végszükség esetére azért meghagyva a veszélyt, hogy Kaepernick tud ám futni is a labdával. Ha tényleg ez a helyzet, volt-e értelme elküldeni Kovács Sanyi barátunkat? (Alex Smith ) Az utolsó két mondatot lehagyták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Én azt hittem végignézted a meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.