Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Németország: 2 Portugália: 1 Irán: 0 Nigéria: 2 Ghána: 2 USA: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Német - Portugál 3-1 Irán - Nigéria 0-2 Ghána - USA 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Bekezdtek a németeim, jól van! Kb. ezt vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Kiállították Pepét... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. OFF Mondanám, hogy ezt Pesten így mondják, de nem vagyok tősgyökeres budapesti. Nekem még nem szóltak érte és nem gondoltam, hogy helytelen lenne, egyébként nincs semmi oka, csak így jön. Ez olyan, mint hogy amikor kézzel írok valamit, akkor az egyel alatta lévő sort, mindig egy kicsivel (fél centi) beljebb kezdem és így a végére a lap elég viccesen néz ki. Ennek sincs semmilyen racionális oka, csak reflexszerűen így jön, aztán ha figyelek rá, akkor nem így írok, de ha nem, akkor csak úgy magától így alakul. Amúgy most direkt utánanéztem ennek a névelős dolognak és nem is biztos, hogy olyan helytelen lenne - http://www.nyest.hu/hirek/nevelo-a-nev-elott Aham. Köszi a választ. Én abszolút helytelennek tanultam, csak ezért kérdeztem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. ÜBER ALLES!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Irán - Nigéria: 1 - 3 Ghána - USA: 1 - 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Észak-Koreában ezentúl kínzóeszközként fogják alkalmazni az Irán-Nigéria meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. 5 játéknapot követően az állás: 1. MissKarrde - 14 pont 2. Wilde - 12 pont 3. Yoda József - 11 pont 4. Ody Mandrell - 10 pont JakeSully - 10 pont 6. Nute Gunray - 9 pont Nabopolasszar - 9 pont 8.Frenkie - 7 pont 9. Donát - 6 pont 10. Rog - 3 pont A tippjeim: Belgium - Algéria: 2-0 Brazília - Mexikó: 3-1 Oroszország - Dél-Korea: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. A tippjeim: Belgium - Algéria: 3-1 Brazília - Mexikó: 3-2 Oroszország - Dél-Korea: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Belgium - Algéria: 3-0 Brazília - Mexikó: 2-0 Oroszország - Dél-Korea: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Belgium - Algéria: 2 - 0 Brazília - Mexikó: 2 - 1 Oroszország - Dél-Korea: 1 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Belgium: 3 Algéria: 0 Brazília: 2 Mexikó: 0 Oroszország: 1 Koreai Köztársaság: 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Belgium - Algéria 3 - 0 Brazília - Mexikó 2 - 2 Oroszország - Dél-Korea 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Belgium - Algéria: 3-0 Brazília - Mexikó: 2-1 Oroszország - Dél-Korea: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Belgium - Algéria: 2-0 Brazília - Mexikó: 3-1 Oroszország - Dél-Korea: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. A MAFC és a Nyíregyháza is a férfi kosárlabda első osztályban! http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/17161_a_mafc_es_az_nykk_is_az_elvonalban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Brazília - Mexikó: 2-0 Oroszország - Dél-Korea: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. (szerkesztve) Mivel 2 körből kimaradtam(egyszerűen mire lenne időm tippelni már vége a meccseknek. Tegnap is elmentem reggel dolgozni és éjfélre értem haza). Tehát ha nem bánnátok én előre meg fogom adni a következő napra a tippeket. Egyszerűen a munkaidőbeosztásom és az utána végzendő dolgaim nem teszik lehetővé az aznapi tippelést. Tehát akkor holnapra: Kamerun–Horvátország : 0:2 Kolumbia–Elefántcsontpart: 0:1 Uruguay–Anglia: 1:3 Szerkesztve: 2014. Június 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Nyugodtan tippelj előre, majd a te esetedben külön megnézem a régebbi hozzászólásokat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. 6 játéknapot követően az állás: 1. MissKarrde - 15 pont 2. Wilde - 13 pont 3. Yoda József - 12 pont 4. JakeSully - 11 pont Nabopolasszar - 11 pont 6. Ody Mandrell - 10 pont Nute Gunray - 10 pont 8. Rog - 7 pont Frenkie - 7 pont Donát - 7 pont Tippek: Ausztrália - Hollandia: 0-3 Spanyolország - Chile: 2-0 Kamerun - Horvátország: 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ausztrália - Hollandia: 0-3 Spanyolország - Chile: 2-1 Kamerun - Horvátország: 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Tippjeim: Ausztrália - Hollandia: 0-3 Spanyolország - Chile: 2-1 Kamerun - Horvátország: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ausztrália - Hollandia 0-3 Spanyolország - Chile 2-2 Kamerun - Horvátország 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ausztrália - Hollandia: 0-3 Spanyolország - Chile: 1-0 Kamerun - Horvátország: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ausztrália - Hollandia: 1 - 2 Spanyolország - Chile: 2 - 0 Kamerun - Horvátország: 1 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ausztrália: 0 Hollandia: 2 Spanyolország: 2 Chile: 1 Kamerun: 0 Horvátország: 2 (Ha minden igaz nem játszik Eto'o, Mandzukic viszont visszatér eltiltásából.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ausztrália - Hollandia: 1-3 Spanyolország - Chile: 2-1 Kamerun - Horvátország: 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Spain 3 - 0 Chile Cameroon 1 - 2 Croatia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Hihetetlen micsoda pofozógép ez a Spanyol válogatott. Egy korszak véget ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.