Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyébként szerintem már a Himnusznál van a baj.

Csodálatosan szép, nem arról van szó, csak jobban preferálnék egy harciasabb pattogósabb indulót.

Csatába megyünk, és nem a halálunkat, balsorsunkat kéne megénekelni.

Foci vb-n mindig nézem, minden nagy csapat extázisba kerül a harci himnuszok által, és ez nagyon jó dopping tud lenni.

Ha elmegyek egy válogatott meccsre, az ellenfél himnuszának hangulata sokkal másabb, mint a miénk. A miénk borús, szomorú hangulatú, míg másoké sokkal vidámabb...

Hozzászólás ideje:

Évek óta mondom, de nálunk nincs futball. Vagyis van, de az csak utánzat. :) Ma is láthattuk, hogy kib*szott szarok vagyunk. Ha a csoportból öt jutna ki egy világversenyre, akkor mi tuti a hatodikok lennénk. Egyszerűen ennyire fos a sportág. A büdösúristenit neki! :D

Hozzászólás ideje:

Az Aranycsapat ezzel a Himnusszal is elég jól elboldogult.

„Nemzetközi meccseinken, amikor felhúzták a magyar zászlót és játszották a magyar himnuszt, erősebbeknek éreztük magunkat. Sikerünk fizikai és lelki erőből állt: az erőnléti edzések mellett szükség volt olyasmire is, ami a rossz pillanatokon átsegített, emellett pedig le kell tudni mondani bizonyos dolgokról annak, aki egy nemzetet akar képviselni. Az Aranycsapat tagjai a Hiszek egy-gyel feküdtek le, hittük, hogy a sport és a kultúra ismertet meg egy országot” - Buzánszky Jenő

Hozzászólás ideje:

Nem láttam a mérkőzést, de annyit azért hallottam, hogy hogy állt össze ez az aktuális csapat. Egy rendes edzővel (nagyon kíváncsi lettem volna arra, ha tényleg Henk ten Cate került volna a kispadra), illetve az összes (nem a sértődős Szalaival, Husztival) rendelkezésre álló játékossal ennél jóval többet ki lehetne hozni ebből az eresztésből. Az persze igaz, hogy az Egervári alatt tapasztalható eredmények egy nagyon gyenge csoportban születtek. Ez a Himnuszos dolog meg ilyen klasszikus nesquik nyuszi, amire rá lehet fogni... a Belgától idézve: "A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat, a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny."

Egy volt csoporttársam készítette ezt az anyagot, a Hrutka Jánosra érdemes figyelni (még lehet így is fölé lőtte a szintet) ;) - http://www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/velemenyek-nincs-realis-eselyunk-kijutni-az-eb-re-2361873

Hozzászólás ideje:

Annyit még hozzátennék, hogy bár sokan kárhoztatják az Egervári-érát, s ott is volt rengeteg sikertelen meccs, de úgy emlékszem, hogy azért akkoriban voltak nézhető, mi több élvezhető mérkőzések, az eredménytől függetlenül. Mióta Pintér a szövkap, az összes meccs ötlettelen szenvedés, amely a néző számára felér egy kínzással.

Hozzászólás ideje:

Évek óta mondom, de nálunk nincs futball. Vagyis van, de az csak utánzat. :) Ma is láthattuk, hogy kib*szott szarok vagyunk. Ha a csoportból öt jutna ki egy világversenyre, akkor mi tuti a hatodikok lennénk. Egyszerűen ennyire fos a sportág. A büdösúristenit neki! :D

És mindig van lejjebb. Eddig is volt, ezután is lesz. Mindig.

Hozzászólás ideje:

Ismeritek a viccet?

-Mit csinál a magyar válogatott ha megnyeri a VB-t?

-??????

-Kikapcsolja a playstationt!

:hehe:

Pintér Attila rém sportszerűtlen volt

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem tett eleget az alapvető sportillemnek, a mérkőzést követően nem fogott kezet, nem gratulált az ellenfél edzőjének azonnal, hanem berohant az öltözőbe.

Igazi őstulok :(

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Pintér abszolút alulmúl eddig mindent, amit valaha láttam a válogatottól. Amíg ő az edző, én nem nézek meg egyetlen válogatott meccset sem.

Bozsik volt hasonló nímand, de legalább ő úriember ráadásul gyorsan el is zavarták. Istenem, odaadnám a fél karom ha megmondanák kinek az ötlete volt ezt az ősbarmot szöv. kap. -nak megtenni?

Hozzászólás ideje:

Ismeritek a viccet?

-Mit csinál a magyar válogatott ha megnyeri a VB-t?

-??????

-Kikapcsolja a playstationt!

:hehe:

Ugyan, ez semmi ehhez képest:

- Apa, mi az a Foci VB?

- Nem tudom fiam, magyarok vagyunk.

:lol:

Hozzászólás ideje:

Kiss László legendás futballedző kiszotja a magyar focit a magyar északír meccs után. Érdemes meghallgatni, nagyon jókat mond! És amit a végén állít, mi is a dolga a menedzsernek.. Milyen igaz!!!

Hozzászólás ideje:

Bölöni jó lenne. Persze csodát ő sem tud tenni, de az ő hozzáállásával és szaktudásával nincs baj. Vagy László Csaba. Ha magyar kapitányt akarnának, én őket javaslom. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.