Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Szegény, isten nyugosztalja. Remélem ma megverjük a norvégokat, csak azért is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 12. És az öreg Várhidi Pál is meghalt ma sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Bravó fiúk! Fülöp Marci velünk volt ma! Óriási mázlival nyertünk, de voltak biztató periódusok a meccsen. Így is csoda lenne, ha továbbjutnánk, de már kisebb csoda, mint eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Lesz még Oslo HajdúszobOslo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Fülöp Marci tényleg velünk volt. Azonban a felső lécet és az első 3 percet leszámítva tényleg jól védekeztük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Bravó fiúk! Fülöp Marci velünk volt ma! Óriási mázlival nyertünk, de voltak biztató periódusok a meccsen. Így is csoda lenne, ha továbbjutnánk, de már kisebb csoda, mint eddig. Szerintem alig maradt esélyük a norvégoknak... Ilyen meccsre számítok: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2015. November 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Én is néztem a meccset! Nálunk az előny! Hihetetlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Ádám, Elek – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin Erre a napra várunk 29 éve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Én nem nézem. Minden másodperc nekem szívroham közeli állapot lenne. Majd az eredményt csekkolom valamikor a meccs után éjjel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Gyere Tamááááás... gyere a ************!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Vezetünk a szünetben!! Vagy ez spoiler? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Gyere Tamááááás... gyere a ************!!! Mészöly kifutott volna a stadionból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Gyerekek! Ha nem jutunk ki, akkor is köszönöm, hogy ezt láthatom! Ugye, hogy lehet szívvel-lélekkel is játszani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Gyerekek! Ha nem jutunk ki, akkor is köszönöm, hogy ezt láthatom! Ugye, hogy lehet szívvel-lélekkel is játszani? Szétizgulom az agyam, hogy ne egyenlítsenek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Besz@rok Hajdu B.-nek! "Böde az ébredő erő"!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! OTT VAGYUUUUNK!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Így kell kijutni nem egy Lett - Kazah meccs eredményre várva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Így kell kijutni nem egy Lett - Kazah meccs eredményre várva Igazad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Szép volt! Megérdemelt győzelem és kijutás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Így kell kijutni nem egy Lett - Kazah meccs eredményre várva +1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Jolly már megírta az EB dalt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Nem tudom, hogy Storck munkája most érett be, vagy az új stábbal állt ennyire össze a csapat, de olyan erő volt bennük, amit legutóbb Dárdai alatt éreztem a válogatotton. Nagyon jól szervezettek, koncentráltak voltak és ugyan a norvégok rettentően indiszponáltan játszottak, de attól még ez a játék, amit a magyarok itt nyújtottak mások ellen (na nem a top csapatok) is bizakodásra adhat okot. Feladták Storck alapvető játékfilozófiáját a labdabirtoklásra épülő játékot, de a kontrákban kellően kreatívak tudtak lenni és védekezésben nagyon jól szűkítették a területet, ahol egyszerűen nem jutottak levegőhöz a norvégok. Nem volt meg az a kombinatív támadásépítés és az ehhez kellő kvalitás a középpályájukban, amivel fel tudták volna törni a védekezésünket. Storck pedig lehet, hogy bemákolta, de "a győztes edzőnek mindig igaza van" (Sallói István után szabadon) és tényleg minden húzása bejött. Azt már korábban is kiemeltem, hogy Nagy Ádámot felfedezte a válogatottnak és most már annyira jól beépítette a csapatba, hogy szinte alapemberré vált. Gera mélységi irányítóként való szerepeltetése is jó húzás volt. Az igazi felfedezett pedig itt a play-off-ban Kleinheisler László. Nem tudom, hogy őt a Möller látta e meg, vagy ki találta ki... de nagyon jó érzékkel nyúltak hozzá és remek formában szállt be a válogatottba. Itt pedig a mai meccsen még Priskin szerepeltetése is bejött, aki lehet, hogy 10-ből 8-szor nem találja el így a kaput... de az a lényeg, hogy most bement és ott leszünk végre az EB-n. Erősen gondolkodom rajta, hogy egy hosszabb-rövidebb nyári túra keretében ki is utaznék Franciaországba... mondjuk 10 éve nem gondoltam volna, hogy akár felkerekedhetek és kiutazhatok egy világeseményre szurkolni a válogatottnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha a válogatott kijut egy világtornára még életem során. Komolyan sírok. Nem néztem a meccset, nem bírtam, de most mikor megnéztem az eredményt, hát őrjöngtem. Úristen... nem akarom elhinni. És mennyivel jobb hogy így jutottunk ki, és nem 2-3 meccs szerencsés együttállása folytán... Atyaég. Hihetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! Szép volt fiúk!!! OTT VAGYUUUUNK!!! Fantasztikus este volt! Most legszívesebben berúgnék pár szurkolótársammal, és ordibálnék az éjszakában. Köszönöm Istenem, hogy nem jutottunk ki mákkal korábban, mert ez így, két győzelemmel az igazi siker! Valami megindult! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Ügy érzem magam, mint az Endoron a győzelem után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Ügy érzem magam, mint az Endoron a győzelem után. Csaknem így? Amúgy megérdemelt győzelem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Holnap meló, már rég aludnbi kellene de nem tudok. Ülök itt és nem akarom elhinni, hogy jövőre EB meccseket játszunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 16. SZÉP VOLT FIÚÚÚÚK !!! KINT VAGYUUUUUUUNK !!! :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Besz@rok Hajdu B.-nek! "Böde az ébredő erő"!!! Más ezt nem hallotta? Reagáljatok már! Hisz Óriási! Nézzétek meg ismétlésben. Azután hangzik el, miután a végefelé Bödét a 16-os vonalánál meglökik hátulról, erre Ő utána fél kézzel a földhöz keni a norvégot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.