Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Rendezői ország volta miatt valamiért Jugoszlávia rémlett, nem Csehszlovákia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Annyiból jogos, hogy akkor még Csehszlovákia volt, de gondoltam jogutódként megöröklik a sikert a csehek is. Vajon a szlovákok ezen logika mentén nyertek már EB-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Nem, mert a FIFA/UEFA Csehországot ismeri el jogutódnak, ahogy a SZU estében Oroszországot, illetve Jugoszlávia esetében Szerbiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szépen elintézik, hogy a Gyakadémia bent maradjon az élvonalban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Mennek már a bundameccsek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Ha mégis nyerne a Vasas, az MLSZ kiértékeli a szezont és 14 csapatosra emeli az első osztályt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. (szerkesztve) Annyiból védhető, hogy a világhírű felcsúti futballkultúra nem érdemelné meg a másod osztályt (de az első se ). Mindegy is, mert úgy néz ki, hogy a Vasas minden szembe szél ellenére behúzza az MTK-t. Akkor talán visszahozzák a 16 csapatos bajnokságot Ha mégis nyerne a Vasas, az MLSZ kiértékeli a szezont és 14 csapatosra emeli az első osztályt. Látom egyre gondoltunk, csak korán kezdtem el írni a hsz-t és nem láttam, mit írtál Szerkesztve: 2016. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Bajnok a Leicester City! Gratulálok a rókáknak a modernkori tündérmeséhez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Örülök a bajnoki címüknek, a szezonban mutatott játékukkal abszolút kiérdemelték. Én egyébként is szeretek minden világtornán esélytelennek tűnő csapatoknak drukkolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. (szerkesztve) A semmiből jött ez a bajnoki cím, nem is értem ez hogy sikerült. Szerkesztve: 2016. Május 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Ez a MC hogy jutott be a BL elődöntőjébe? Irgalmatlan fantáziátlan egy csapat. Borzalom nézni őket. A reál se sokkal jobb mondjuk. Bemákoltak egy gólt. Remélem az Atletico nyeri a BL -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Real szurkolóként örülök, hogy döntőbe jutottak ősszel nem sokat tettem volna erre, de ez a két meccs valami borzalom volt az MC ellen. Döntőben már bármi lehet viszont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Az utolsó pár meccs alapján az Alteticoban érzem, hogy legjobban akarják a kupát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Nagyon-nagyon bízom benne,hogy visszavágunk a 2 évvel ez előttiért!! AÚPA ATLETI !!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Jaj ez a kézi BL-döntő. Ártalmas az egészségre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Most kiakadna a vérnyomásmérő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. 1 hónap múlva jön az EB! Idén is lesz természetesen tippjáték. Egy rövid felmérést végeznék addig is, ami egy kérdésből áll: ki fog előreláthatólag játszani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. 1 hónap múlva jön az EB! Idén is lesz természetesen tippjáték. Egy rövid felmérést végeznék addig is, ami egy kérdésből áll: ki fog előreláthatólag játszani? Én játszanék, de mit kell megtippelni? Mint régebben az eredményt egy meccsnél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Én is szívesen játszanék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Én játszanék, de mit kell megtippelni? Mint régebben az eredményt egy meccsnél? Igen, majd minden játéknap előtt beírom, hogy mik lesznek a tippelendő meccsek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Én is játszanék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Felírhatsz engem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Rám is számíthatsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. ME too. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Eddig is játszottam, szóval idén sem hagynám ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Én is benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Helyes helyes. Elkészítettem az eddigi EB fórum örökranglistát, nemsokára megosztom veletek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Engem is érdekelne. Érdekes Eb lesz, először láthatom a magyarokat egy nagy világversenyen és most talán az angolok is jól szerepelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Engem is érdekelne. Érdekes Eb lesz, először láthatom a magyarokat egy nagy világversenyen és most talán az angolok is jól szerepelnek. Pont így vagyok ezzel én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Azért a hokisok alkottak ma valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.