Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

VB örökranglista:

1. Ody - 195 pont

2. Donát - 163 

3. MissKarrde - 156

4. Nabopolasszar - 125

5. Nute Gunray - 102

6. Jake - 84

6. Yoda József - 84

8. Frenkie - 79

9. Lada - 69

10. Bomarr - 62

11. Wilde - 61

12. Barnez - 55

13. Lokatelli - 51

14. DjNorbi - 50

15. Bence - 48

16. RacerX - 47

17. Oldfighter - 44

18. Tenel Ka - 40

19. Tomcsi - 38

20. Rog - 36

21. Kudar - 35

22. M. Laci - 34

22. Dei - 34

24. Kenobi Tábornok - 28

25. Jinx - 11

26. Fulcrum - 4

26. Csoli - 4

28. Coce - 0

Hozzászólás ideje:

Felemás érzéseim vannak a vb-ről, egyfelől örömteli volt látni, hogy nem csak a szokásos nagycsapatok tudtak érvényesülni és az egész kieséses szakasz nem tűnt olyan előre lefutottnak, mint sokszor, hanem akadtak komoly meglepetések is. Másfelől viszont azért nem feltétlenül ez volt a legjobb vb, amit láttam és sokan csalódást okoztak (pl. a németek, spanyolok), de azzal végképp nem értek egyet, hogy ez lett volna a legrosszabb (2002!!!). 

A franciák a teljes tornát nézve szerintem a legszervezettebb csapat voltak, az argentínok ellen kerültek egyedül hátrányba, bár ott sem éreztem úgy, hogy zavarba jöttek volna és itt a döntőben is azt láthattuk, amire előztesen számítani lehetett. Engedték jönni a horvátokat és a jobb oldalon megpróbálták őket megkontrázni. Játékosként is olyan igazi szürke eminenciás volt Deschamps, aki mindig ott helyezkedett, ahol kellett, remek szervezőkészsége volt (itt a döntő legjobb húzása az volt, hogy a meglehetősen indiszponált Kanté helyére behozta Nzonzit, aki Pogba szerepét átvette, így a manchesteri kötetlenebb pozícióban mozoghatott, többet tudott fellépni a támadásokhoz és összességében is felszabadultabb volt), de egyáltalán nem volt egy zseni. Itt edzőként szintén hasonló kvalitásokat mutatott, semmi zseniális nem volt ebben a francia válogatottban, de mindenki pontosan végrehajtotta a feladatát. 
Egyedül azt sajnáltam, hogy egyik személyes kedvencem Benjamin Mendy nem kapott lehetőséget, de végülis ő is világbajnoknak mondhatja magát. Mbappé pedig ezek után úgy vághat neki a továbbiaknak, hogy nincs ott rajta a nyomás, hogy nyert-e vb-t, mert azt már megtette rögtön a karrierje elején, remélem igazi világklasszis lesz belőle.

Gratula Ody-nak és Nute-nak, meg persze a szervezőnek Donátnak is, hogy egy kis pluszt vihettünk a világbajnokságba! ;)

Hozzászólás ideje:
40 perccel korábban, Wilde írta:

Mbappé pedig ezek után úgy vághat neki a továbbiaknak, hogy nincs ott rajta a nyomás, hogy nyert-e vb-t, mert azt már megtette rögtön a karrierje elején, remélem igazi világklasszis lesz belőle.

Húúú, ez nagyon igaz! :clap: Lásd ugyanitt: Messi és Ronaldo kapcsán mindig ezt nyomták már évek óta.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk én Mbappéban az irdatlan sebességén kívül más kvalitást nem látok egyelőre. Szerintem anno Neymar tehetségesebb volt, kár hogy elherdálta azt...

Hozzászólás ideje:

Gratula a győztes franciáknak, és a tippjáték győzteseinek is :clap:

Köszönjük a szervezést :)

A mai tippemet duplázni kellett volna, de majd legközelebb bevetem a kockadobást is a tippeléshez :evil:

Hozzászólás ideje:

Köszönöm a gratulációkat. :) Köszi Donát a lebonyolítást! 

Szerintem ez egy nagyszerű vb volt, sokkal jobb, mint az előzőek (koromnál fogva az első épkézláb emlékeim az 1998-as, de még inkább a 2002-es VB-ről vannak). Rengeteg meglepetést láthattunk, voltak nagyot zakózó sztárcsapatok, miközben sokgólos meccsekből sem voltunk híján. Alapvetően a videóbíró is jól vizsgázott, most nem volt annyi botrány, mint 4, 8, vagy 12 évvel ezelőtt. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak annyira veszem komolyan amennyit érdemel. Picipest, fegyencváros, lókaki... A magyar labdakergetőzés kedvelői között ezek elterjedt gúny nevek. Kár ezen fennakadni. 

Én nem szeretem a csapatok nevét gúnyolni. Akkor már inkább az aranylábú játékosokat. Azért mégis csak a Honvédban futbalozott pl. Puskás is anno! Külön szégyen, ha a klub maga nevezi át saját magát ilyen Mol Vidi szintű alja névre.

Hozzászólás ideje:

És az özvegye ehhez látványosan asszisztált...

A Videotont én továbbra is következetesen így fogom hívni, gyalázat hogy ilyen gagyi névváltoztatást kieszközöltek.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

És az özvegye ehhez látványosan asszisztált...

A Videotont én továbbra is következetesen így fogom hívni, gyalázat hogy ilyen gagyi névváltoztatást kieszközöltek.

Gondolom fizetett érte a MOL is...

Hozzászólás ideje:

A MOL még hagyján (a DVSC-AVE Ásványvíz névnél talán úgysem lesz már abszurdabb), de ez a Vidi valami katasztrófa. Ha ezek után az FTC is hivatalosan "Fradi" lesz, kardomba dőlök. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

A MOL még hagyján (a DVSC-AVE Ásványvíz névnél talán úgysem lesz már abszurdabb), de ez a Vidi valami katasztrófa. Ha ezek után az FTC is hivatalosan "Fradi" lesz, kardomba dőlök. 

Jah. Nem a MOL-lal van gond, bánja a fene, de hogy lehet VIDI??? VIDI??? Most komolyan... :facepalm:

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Kubatov megmondta, hogy a Fradi név nem eladó. 

Hozzászólás ideje:
2018. 07. 17. - 12:58, Donát írta:

A holnapi olaszok elleni meccs lesz a kulcs. Ha nyerünk, akkor jó eséllyel már egy orosz/francia ellenféllel szemben a 4 között vagyunk. Holnap 20:30-tól lesz a meccs! :yeah: 

Fu, rég játszottunk ennyire gyengén. :( Nagy verést kaptunk az olaszoktól. 

Hozzászólás ideje:

Sajnálom a férfi vízilabda-válogatottat.

Szerintem a németek ellen lehet esélyünk, 4 nap alatt kipihenhetik a dolgot, és újult erővel játszhatnak német társaink ellen. Megha megnézem a gólkülönbségeket, nekünk most egál van: 17-17, míg a németeknél 11-23, szóval ha mindent beleadunk, akkor meglehet a csoportból való továbbjutás :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.