Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Egy érdekes adalék Gerhardt Bergertől a korábban taglalt pilóta összevetés kapcsán. Ő még messzebbre ment, mint én: https://racingline.hu/forma-1/berger-csak-hamilton-van-senna-szintjen/2019/04/23/?fbclid=IwAR07jHk6rP0mQPfhu_siFJE7dhjj-SJi2RGppVO5VlLbI85WpmINvWzMMC4 Berger szerint Senna -- Hamilton kb. egy szint és csak utánuk jön Schumacher Prost, Lauda és Piquet. Erős vélemény. Persze Berger is csak egy versenyző a sok közül, így neki is lehet egy véleménye, de ő legalább versenyzett Sennával és harcolt Schumacherrel is, szóval érdemes odafigyelni arra, amit mond. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Mikor lett ilyen féreg csapat ez a Barcelona? Amit ezek össze hisztiznek... Messi is meg Suarez. Az az ember nem százas. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Éppen most , Ody Mandrell írta: Mikor lett ilyen féreg csapat ez a Barcelona? Amit ezek össze hisztiznek... Messi is meg Suarez. Az az ember nem százas. Kb. a Busquets Alba vonulat óta. Pl. amikor a drága jo Sergio kikucskált a kezei közül azt sohasem felejtem. Messi amúgy űrfocit tol ma is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mikor lett ilyen féreg csapat ez a Barcelona? Amit ezek össze hisztiznek... Messi is meg Suarez. Az az ember nem százas. Suarez mindig is ilyen volt, Messivel kapcsolatban meg nem tudom mit néztél, de Milneres eset után én is "hisztiztem" volna, hogy az miért nem lap. Ott elég egyértelmű volt Milner szándéka Szerkesztve: 2019. Május 1. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. De minek fetreng? Nem lehet hozzáérni vagy mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Hozzá lehet, de miután kiment a labda, így nem lépünk oda senkinek, ahogy Milner tette. Egyértelmű volt, hogy mit akart, és az is, hogy minek álcázta az én szememben ez inkább volt "féreg" cselekedet. Amúgy jó a meccs, szerintem a semleges szurkolók is élvezik. 3 perccel korábban, Donát írta: Messi amúgy űrfocit tol ma is. Érik a 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Messi arra a fetrengésre alaposan rájátszott (persze Milner szabálytalan volt). Suarez meg minősíthetetlen, de kretén volt világ életében. Hajrá Pool! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Úgy dobálta magát mint Lazovic. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Azért a Liverpoolt se kell félteni, ha alattomosságról van szó meg a bírót sem, aki amúgy teljesen asszisztál hozzá, meg se próbálja megfogni a meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Mondjuk az Milnernek min. sárga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Olyanokra nem ad ez sárgát (mindkét oldalra), hogy csak nézek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Olyanokra nem ad ez sárgát (mindkét oldalra), hogy csak nézek... Legalább következetesen hülye. Eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Engedi a kemény játékot. Torghelle kellene ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Éppen most , Ody Mandrell írta: Torghelle kellene ide. Dehogy! Böde Dani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Ő már vert volna kettőt. Sose felejtem el ahogy a norvégot a földhöz b*szta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Na, így kell szabadrúgást lőni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. El is szállt a Pool. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 3-2 lenne a realitás. Ah, de utálom a Barcát. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Donát írta: 3-2 lenne a realitás. Ah, de utálom a Barcát. A helyzeteket be kell lőni tudod, gólra játsszák nem a Barca tehet róla, hogy az ellenfél nem lőtte be helyzeteit, max Ter Stegen persze ettől függetlenül nem volt 3 gólnyi különbség a 2 csapat között. Szerkesztve: 2019. Május 1. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 3-1-nél talán nem lenne teljesen reménytelen a visszavágó, így viszont sajnos ez bukta a Pool-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 1 perccel korábban, Yoda József írta: A helyzeteket be kell lőni tudod, gólra játsszák nem a Barca tehet róla, hogy az ellenfél nem lőtte be helyzeteit, max Ter Stegen Persze, tudom. De akkor is, frusztráló nézni a malacukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Éppen most , Donát írta: Persze, tudom. De akkor is, frusztráló nézni a malacukat. A Real Madrid malacait is az volt 3 éven keresztül nézni na jó, a 17-est azt megadom nekik, az szép volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. A Pool ma kb. akkora lúzer, mint tavaly a döntőben. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Dembélé 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Éppen most , Nute Gunray írta: Dembélé A 100 millás igazolás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Én berúgtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Éppen most , Donát írta: A 100 millás igazolás. Azért na! A szezon összességében nagyon hasznos tagja volt a csapatnak nem olyan rég tért vissza sérülésből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Szerintem ennél bármelyikünk jobban rúgta volna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Azért sajnálom, hogy a Pool bukni fogja a BL-döntőt és a bajnoki címet is (nem hiszem, hogy a City elbaltázza a végét). Pedig amilyen formában játszottak az idényben, legalább az egyiket megérdemelték volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.