Hozzászólás ideje: Július 22.Júl. 22. Én is köszönöm nektek, amúgy észrevettem, hogy Nabo nem annyira aktív az utóbbi években, de mégis mindig itt volt a tippjátékoknál és örültem, hogy ő is részt vett, de külön köszönöm ezt a kommentet. Ez a kis minijáték az egyik legnagyobb múltra visszatekintő dolog a fórumon, mert ott az Aranyfénykard, meg a Winter Madness, de azok ennél újabbak voltak. Ahogy ígértem, itt van még néhány statisztika, ami a múltkori posztból kimaradt. (Már csak azért is érdekes ezeket a listákat böngészni, hogy milyen nevekkel találkozik az ember, akik már nincsenek a fórumon.)Ezt csak így külön kiemeltem, hogy a több meccs ellenére kontextusba lehessen tenni Donát és Nabo kiemelkedő teljesítményét.A legjobb pontátlag egy vb alatt:Donát 2026 - 0.99 pont/meccsBomarr 2006 - 0.968 pont/meccsNabopolasszar 2026 - 0.961 pont/meccsA vb örökranglistán Donát a győzelmével nagyon felzárkózott, de még mindig Ody vezet, a dobogónál pedig mindössze egy pont a különbség:Ody Mandrell: 321 pont Donát: 304 pontMissKarrde: 274 pontNabopolasszar: 273 pontNute Gunray: 221 pontYoda József: 216 pontWilde: 207 pontBence1997: 170 ponttomcsi80: 161 pontRacerX: 160 pontAdrián: 129 pontFrenkie: 117 pontJakeSully: 84 pontLada: 69 pontRog: 69 pontKenobi tábornok: 63 pontBomarr: 62 pontBarnez: 55 pontLokatelli: 51 pontDjNorbi: 50 pontFulcrum: 50 pontPildi: 46 pontOldfighter: 44 pontNorbilordi: 43 pontTenal Ka: 40 pontKudar: 35 pontM. Laci: 34 pontDei: 34 pontWhill: 33 pontJinx: 11 pontCsoli: 4 pontAz összesített vb+eb rangsor pedig így néz ki:Ody Mandrell: 478 pontDonát: 471 pontMissKarrde: 415 pontNabopolasszar: 364 pontNute Gunray: 330 pontWilde: 320 pontYoda József: 315 pontBence1997: 239 ponttomcsi80: 221 pontAdrián: 203 pontRacerX: 179 pontFrenkie: 157 pontRog: 116 pontFulcrum: 112 pontNorbilordi: 106 pontWhill: 87 pontJakeSully: 84 pontBomarr: 83 pontLokatelli: 82 pontBarnez: 81 pontLada: 80 pontDei: 71 pontPildi: 64 pontKenobi tábornok: 63 pontDjNorbi: 50 pontmisafeco: 47 pontRajmesz: 46 pontOldfighter: 44 pontTenel Ka: 40 pontDarth Krande: 36 pontKudar: 35 pontLuke19: 34 pontM. Laci: 34 pontCsoli: 25 pontDanityu: 20 pontFlóribá: 16 pontFives: 15 pontCoce: 12 pontJinx: 11 pontTycho_Celchu: 8 pontDarth Cupsy: 1 pontEzzel hivatalosan is lezárnám az idei vb játékot és akkor ha minden úgy alakul két év múlva jöhet az új tippjáték!
Hozzászólás ideje: Július 22.Júl. 22. Van arról feljegyzés, hogy melyik évben ki nyerte az adott vb és eb tippjátékokat? Emlékeim szerint, mintha egyszer nyertem volna, talán egy eb-t.
Hozzászólás ideje: Július 22.Júl. 22. Gratulálok a dobogósoknak! @Wilde köszönjük a lebonyolítást! Ha megfigyelitek a vb és vb+eb örökranglistát, hogy az 1-11 helyezést pont azok alkotják, akik résztvettek az idei világbajnokság tippversenyében. Az eb helyezéseken még kell javítani, de majd 2 év műlva megvalósulhat. 1 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:Van arról feljegyzés, hogy melyik évben ki nyerte az adott vb és eb tippjátékokat? Emlékeim szerint, mintha egyszer nyertem volna, talán egy eb-t.Vissza lehet nézni a korábbi versenyeket itt a topikban.
Hozzászólás ideje: Július 23.Júl. 23. @Nute Gunray Gratula a Fradinak! A Twentét legyőzni idegenben, nem kis teljesítmény. És ma még a Loki is nyert, kint voltam a meccsen.
Hozzászólás ideje: Július 23.Júl. 23. 59 perccel korábban, Donát írta:Gratula a Fradinak! A Twentét legyőzni idegenben, nem kis teljesítményA végén még kiderül, hogy van jó magyar edző.
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. 12 hours ago, Ody Mandrell said:A végén még kiderül, hogy van jó magyar edző.Amit viszont nem értek: ha továbbjut a Fradi, amire szerintem jó esély van, 6-án nemzetközi meccs, 9én bajnoki, erre 8-ara leszerveznek egy sörmeccset a Real Madrid ellen?!https://24.hu/sport/foci/2026/07/24/fradi-real-madrid-edzomeccs/
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. Az áprilisban elmaradt Bahraini futamot megtartják október elején... a Maláj pályán.
Hozzászólás ideje: Augusztus 13.Aug. 13. A Fradi révén - de sajnos kizárólag a Fradi révén - idén is lesz magyar csapat a nemzetközi porondon ősszel. Ha az FTC legyőzi a minden bizonnyal Salahhal felálló Tranzonsport, akkor az Európa ligában, ha nem, akkor pedig a Konferencia ligában. A Paks méltóképpen, a Győr és a Loki dicstelenül távozott a nemzetközi kupaszerepléstől. Szép volt, Fradi!
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. Szégyen amit a Győr mutatott. Izlandi, luxemburgi és Lett ellenfél ellen csak egy győzelemre volt képes. Világi megmutatta hogy kell szétverni egy jó csapatot két hónap alatt. Borbély se véletlen ment el. Szerintem tudta, hogy el lesz adva minden piacképes játékos. Így is történt.
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. 2 hours ago, Ody Mandrell said:Szégyen amit a Győr mutatott. Izlandi, luxemburgi és Lett ellenfél ellen csak egy győzelemre volt képes. Világi megmutatta hogy kell szétverni egy jó csapatot két hónap alatt. Borbély se véletlen ment el. Szerintem tudta, hogy el lesz adva minden piacképes játékos. Így is történt.Hát igen... edzőjét vesztett, kulcsjátékosait vesztett csapat és nem történt meg a megfelelő pótlás. De ami igazán probléma (számomra), hogy még így is ők az esélyesek hétvégén a Loki ellen. Nem baj, azért kimegyek, bár ez a DVSC most talán az elmúlt évek leggyengébb debreceni csapata...
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. A Debrecen se tűnik olyan csapatnak sajnos, ami eredményt akar elérni.
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. 4 hours ago, Ody Mandrell said:A Debrecen se tűnik olyan csapatnak sajnos, ami eredményt akar elérni. Ez az új edző katasztrófa konkrétan...
Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:245 napja Rég láttam ennyire meggyőző magyar csapatot a selejtezőkben, mint idén a Fradit. Ha a Bl selejtezőkben indultak volna idén, akkor szerintem most Bl indulás lenne. Ilyen értelemben kár volt azért a tavalyi elszalasztott győzelemért (amúgy én örülök a változatosságnak, ilyen szempontból üde színfoltja volt tavaly a Győr a bajnokságnak). Kíváncsi leszek kik lesznek az EL ellenfelek remélem összejön a kupa tavasz!
Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:545 napja Lehet mondani sok mindent Kubatovra, de az, hogy egy ebben a magyar posványban ilyen erős európai középcsapatot csináltak a Fradiból, az szinte hihetetlen.
Hozzászólás ideje: Péntek 07:415 napja A pénz nem minden. Azzal meg ne álltasd magad, hogy a többi csapat sokkal kevesebbet kapott, mint a Fradi.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.