Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Kimaradt jelenetek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez egyáltalán nem Blu-rayes kivágott jelenet, de szerintem érdekes és mivel pár ifjabb is fórumozik itt lehet hogy nekik még újdonság is lesz. Azzal, hogy a Special Edition-ban kicserélték a Jabbánál lévő zenét, egyben pár jelenetet ki is vágtak (és nem csak azt ahol a rettenet bénán kinéző Sy Snootles báb énekel). Az ahogy Jabba magához akarja húzni Oolát rendesen átalakult: az eredetiben nincs megszakitva az énekes(ek) képével és több jelenetből is áll. Az eredetiben tovább tart a lánc-ráncigálás és végén azt is látni, ahogy Jabba a trónusával a rácshoz megy, hogy megnézze a "kivégzést" (viszont az SE-ben látjuk lezuhanni Oolát a verembe... ezt kifejezetten az SE miatt vették fel). Ja és kikerült az a rövid snitt is ahogy Jabba -amennyire tőle telik- rázza magát a zenére.

A jelenet:

És az új verzió Oola "betámadására":

Hozzászólás ideje:

Úristen, a Jerjerrodos kimaradt jelenetek nagyon ütősek :yes:

Valamint a tavaly felkerült Luke kard összerakós jelenete is tetszetős.

A homokvihar, lázadó Mon Calamari és az Endori bunker csak érdekességenk jók, nem baj, hogy kimaradtak.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem az Origón a Jedi visszatérből kivágott jelenetek egy részét. Hát pár könnycseppet eltöröltem, látva a vadászpilóták sokaságának hiábavalóságát. :( Micsoda feeling lett volna a filmben a Mon cal vagy a sullusti, de a női pilóták is. De remek adalékok lettek volna a Sólyom lövészei is, igaz, érzésem szerint kicsit túljátszották a rángatózást :D Azt viszont nem értem, hogy mit akartak azokkal a kommandósokkal ott a fedélzeten. Megszállni a Halálcsillagot? :D Hurcolásztak pár fegyvert ott a szerencsétlenek. Az a kis szerelőmunka is jó lett....volna.

Hozzászólás ideje:

Köszi a linkeket és a feliratot! Érdekes, ezek a jelenetek valahogy passzoltak volna a filmbe, bár a fojtogatós momentum annyira nem. A fénykard összeszerelős viszont igen, még akkor is, ha tartalmilag nem sokat tett volna hozzá a filmhez.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jók ezek a feliratos videók lentebb :) Jerjerrodos dolog szerintem nyugodtan maradhatott volna a filmbe, némileg emlékeztetett volna az első HCS-s Tarkin jelenetre.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezek a Halálcsillagos jelenetek tényleg jók, bár megakasztották volna Luke és Vader konfrontációját. Már így is sok szálon haladt a történet, így ezeket nem véletlen vágták ki. Han bunkeres lövöldözése pedig olyan mint valami paródia. :lol: Főleg a vége, ahol szinte nem tudnak tovább haladni a sok hullától. :D Luke kardösszerakása bennem nem igazán mozgatott meg semmit. Vader szólítgatása meg szimplán rossz és semmi értelme nincs. :)

Hozzászólás ideje:

Az űrcsatás jelenetek mókásak. :D

Arra gondolsz, ami úgy nézett ki, mint egy casting? :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Igen. :) az az idősebb csaj volt a legbeleélőbb. :)

Talán igen, de nekem az egész olyan volt, mintha alámondásos filmet néznék: szinte mindenki ugyanazzal a hangsúllyal mondta végig a szöveget, érzelmek és dinamika nélkül. Jó meló lehet egy ilyen casting, míg a sok pelyva közül kiválogatják a búzát, elkél a türelem. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Talán igen, de nekem az egész olyan volt, mintha alámondásos filmet néznék: szinte mindenki ugyanazzal a hangsúllyal mondta végig a szöveget, érzelmek és dinamika nélkül. Jó meló lehet egy ilyen casting, míg a sok pelyva közül kiválogatják a búzát, elkél a türelem. :)

Szerintem ez mind benne lett volna a filmben, csak kivágták. :) Egyébként szerintem ezt úgy kell elképzelni, hogy a felmondott mondatokból bevágtak volna egyet-kettőt a filmbe és kész. Ésszerű, hogy egyszerre vették fel a szöveget. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez mind benne lett volna a filmben, csak kivágták. :) Egyébként szerintem ezt úgy kell elképzelni, hogy a felmondott mondatokból bevágtak volna egyet-kettőt a filmbe és kész. Ésszerű, hogy egyszerre vették fel a szöveget. :)

Ja, el is felejtettem, hogy ez a kivágott jelenetek között volt. :D Viszont hiába ésszerű, ezek a szövegek így nem voltak jók, nem csodálom, hogy kivágták őket. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pedig szerintem igen jók voltak. A mai világban se cifrázzák túl a pilóták a dolgot. Egy-kettőt bevághattak volna simán.

A calamari pilótának örültem volna. :) Érdekes volt még látni, hogy eredetileg a calamari cirkáló hídján emberek voltak, az élükön Medin admirálissal. Ezt megváltoztatták, teszem hozzá hála égnek. :)

Hozzászólás ideje:

A calamari pilótának örültem volna. :) Érdekes volt még látni, hogy eredetileg a calamari cirkáló hídján emberek voltak, az élükön Medin admirálissal. Ezt megváltoztatták, teszem hozzá hála égnek. :)

Jaja. Medine jóformán a Felkelők kémszervezetének volt a tisztje, legfeljebb az Endori egységgel folytatott kommunikációját használhatták volna ki....de azt se pont a flotta zászlóshajójának parancsnoki posztján. Oda Ackbar volt a megfelelő személy.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.