Hozzászólás ideje: 2009. Március 22.16 éve KApcsolgatok a tévében az ismeretterjesztő műsorok között, erre George Lucas mosolyog rám a képernyőről. A "Sci-fi megmentette az életemet" című műsor mai adásában az egész rész a Star Warsszal foglalkozott (foglalkozik, 13:50-ig tart). Mondott valami érdekeset?
Hozzászólás ideje: 2009. Március 22.16 éve A mi világunk és az SW galaxis közti összefüggéseket pedzegette
Hozzászólás ideje: 2009. Március 23.16 éve De kár, hogy nem tudtuk megnézni, de én még csak nem is hallottam erről a csatornáról Hátha lesz egyszer máshol is.
Hozzászólás ideje: 2009. Március 23.16 éve Most is megy Előtte meg a Stargate-ről volt műsor. Tök jó ez a Discovery Science, a kedvenc filmjeimről/sorozataimról készítenek filmeket.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Itt a cgi -re akartak utalni. Míg régen csak modellek vannak körülötte, ma már csak egy zöld háttér. Persze ez méretes hülyeség, de ez nyilván nem érdekelte a kreátorokat. Szerkesztve: 2009. Június 15.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Itt a cgi -re akartak utalni. Míg régen csak modellek vannak körülötte, ma már csak egy zöld háttér. Persze ez méretes hülyeség, de ez nyilván nem érdekelte a kreátorokat. Pedig ha beállítanák az ep1-2-3-hoz készült modellek közé, egyetlen fénykép elég sem lenne...
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Pedig ha beállítanák az ep1-2-3-hoz készült modellek közé, egyetlen fénykép elég sem lenne... Pontosan. Örök hivatkozási alap az EPII extra DVD -jén látható modellekről szóló kisfilm.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Ez a cikk azt részletezi miért szomorkodjunk rajta http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...is&Itemid=2 Várom Ody meg a többiek véleményét
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Ez egy tudatlan emberke írása, aki azt hitte most megmondta a nagy igazságot - közben jól leégette magát. A cikkben 1977 -ről zagyvál, holott a kép alá 1983 van írva. Talán nem ismeri a számokat? Az SW GYU ilyetén való párhuzamba állítása pedig teljesen LOL!
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Ez a cikk azt részletezi miért szomorkodjunk rajta http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...is&Itemid=2 Várom Ody meg a többiek véleményét Tartok tőle, hogy ennek a gyereknek az Avatar nézése közben fitymaszakadása lesz. Majd aztán jól megaszondhatja, hogy milyen gány a CGI. Máskülönben meg díszletek az előzménytrilógiánál is voltak.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Tartok tőle, hogy ennek a gyereknek az Avatar nézése közben fitymaszakadása lesz. Majd aztán jól megaszondhatja, hogy milyen gány a CGI. Máskülönben meg díszletek az előzménytrilógiánál is voltak. Csak az EPII ben több makett van mint az egész 4-5-6 -ban.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Tartok tőle, hogy ennek a gyereknek az Avatar nézése közben fitymaszakadása lesz. Miért neked nem az lesz?
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve George Lucas akkor és most kép.Elgondolkodtató kép Nekem megvan ez a 1983-as fotó egy akkori újságból kivágva, amikor is egy ilyen kép igazi ínyencségnek számított. Nagyon tetszettek ezek a makettek, ekkor tudatosult bennem, hogy ezeket ilyen kicsiben készítik el, miközben a filmben olyan élethű nagyságban láthatóak. Egyébként nekem nincs bajom a CGI-vel, jó, hogy van, mert sokat hozzátesz a látványfilmek látványvilágához, de ezekkel a makettekkel elbíbelődni mégiscsak más műfaj. Ennek megvan a maga külön hangulata. Szerkesztve: 2009. Június 15.16 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Ez a cikk azt részletezi miért szomorkodjunk rajta http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...is&Itemid=2 Várom Ody meg a többiek véleményét Tök jó, kitörölték a hozzászólásom. Lehet nem kellett volna bizonyítanom seperc alatt, hogy a cikk írója idióta? Kíváncsi vagyok, Ody-é megmarad-e.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Tök jó, kitörölték a hozzászólásom. Lehet nem kellett volna bizonyítanom seperc alatt, hogy a cikk írója idióta? Kíváncsi vagyok, Ody-é megmarad-e. Mit írtál? Kíváncsi lennék.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Hogy érdemes lenne átnyálazni a DVD-ket, belinkeltem pár díszlet képet, amit találtam a google-lel (köztük a mos espai arénát, meg Palpatine irodáját), meg felsoroltam még, hogy hány díszlet, makett és maszk készült el, ami így kapásból eszembe jutott (volt pár), plusz találtam egy szép kék háttér előtt feszítő Peter Jackson képet: És én is feldobtam az 1983-as problematikát
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Akkor tudom már miért törölte a csávó. Fájt neki az igazság.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Hát igen kínos lehetett neki, hogy egy hsz-ben több igazság volt, mint az ő egész irományában.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Dzséjt és James Cameronnal mizu. Ő is felállított egy aprócska green screent az Avatar miatt Őt érdekes, nem csesztetik emiatt
Hozzászólás ideje: 2009. Június 15.16 éve Jaj az aeonflux.blog is rácsapott err a Lucasos képre. Legalább Bomarr tartja a frontot.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.