Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. KApcsolgatok a tévében az ismeretterjesztő műsorok között, erre George Lucas mosolyog rám a képernyőről. A "Sci-fi megmentette az életemet" című műsor mai adásában az egész rész a Star Warsszal foglalkozott (foglalkozik, 13:50-ig tart). Mondott valami érdekeset? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. A mi világunk és az SW galaxis közti összefüggéseket pedzegette Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. De kár, hogy nem tudtuk megnézni, de én még csak nem is hallottam erről a csatornáról Hátha lesz egyszer máshol is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Most is megy Előtte meg a Stargate-ről volt műsor. Tök jó ez a Discovery Science, a kedvenc filmjeimről/sorozataimról készítenek filmeket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Nálunk nincs ez a csatorna a kábelen Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. már a 205. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Boldog szülinapot neki így utólag! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Bizony, nem rég lett nyugdíjas korú Boldog születésnapot Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. George Lucas akkor és most kép. Elgondolkodtató kép Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Sokat öregedett a mester. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hát, a 30 év nem csak az ep4-en, de rajta is látszik Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. De azért nem kéne neki felújítás Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Nála nehezebb is lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) Itt a cgi -re akartak utalni. Míg régen csak modellek vannak körülötte, ma már csak egy zöld háttér. Persze ez méretes hülyeség, de ez nyilván nem érdekelte a kreátorokat. Szerkesztve: 2009. Június 15. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Itt a cgi -re akartak utalni. Míg régen csak modellek vannak körülötte, ma már csak egy zöld háttér. Persze ez méretes hülyeség, de ez nyilván nem érdekelte a kreátorokat. Pedig ha beállítanák az ep1-2-3-hoz készült modellek közé, egyetlen fénykép elég sem lenne... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Pedig ha beállítanák az ep1-2-3-hoz készült modellek közé, egyetlen fénykép elég sem lenne... Pontosan. Örök hivatkozási alap az EPII extra DVD -jén látható modellekről szóló kisfilm. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ez a cikk azt részletezi miért szomorkodjunk rajta http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...is&Itemid=2 Várom Ody meg a többiek véleményét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ez egy tudatlan emberke írása, aki azt hitte most megmondta a nagy igazságot - közben jól leégette magát. A cikkben 1977 -ről zagyvál, holott a kép alá 1983 van írva. Talán nem ismeri a számokat? Az SW GYU ilyetén való párhuzamba állítása pedig teljesen LOL! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ez a cikk azt részletezi miért szomorkodjunk rajta http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...is&Itemid=2 Várom Ody meg a többiek véleményét Tartok tőle, hogy ennek a gyereknek az Avatar nézése közben fitymaszakadása lesz. Majd aztán jól megaszondhatja, hogy milyen gány a CGI. Máskülönben meg díszletek az előzménytrilógiánál is voltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Tartok tőle, hogy ennek a gyereknek az Avatar nézése közben fitymaszakadása lesz. Majd aztán jól megaszondhatja, hogy milyen gány a CGI. Máskülönben meg díszletek az előzménytrilógiánál is voltak. Csak az EPII ben több makett van mint az egész 4-5-6 -ban. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Tartok tőle, hogy ennek a gyereknek az Avatar nézése közben fitymaszakadása lesz. Miért neked nem az lesz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Miért neked nem az lesz? Nem abban a formában ahogy neki Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) George Lucas akkor és most kép.Elgondolkodtató kép Nekem megvan ez a 1983-as fotó egy akkori újságból kivágva, amikor is egy ilyen kép igazi ínyencségnek számított. Nagyon tetszettek ezek a makettek, ekkor tudatosult bennem, hogy ezeket ilyen kicsiben készítik el, miközben a filmben olyan élethű nagyságban láthatóak. Egyébként nekem nincs bajom a CGI-vel, jó, hogy van, mert sokat hozzátesz a látványfilmek látványvilágához, de ezekkel a makettekkel elbíbelődni mégiscsak más műfaj. Ennek megvan a maga külön hangulata. Szerkesztve: 2009. Június 15. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ez a cikk azt részletezi miért szomorkodjunk rajta http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...is&Itemid=2 Várom Ody meg a többiek véleményét Tök jó, kitörölték a hozzászólásom. Lehet nem kellett volna bizonyítanom seperc alatt, hogy a cikk írója idióta? Kíváncsi vagyok, Ody-é megmarad-e. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Tök jó, kitörölték a hozzászólásom. Lehet nem kellett volna bizonyítanom seperc alatt, hogy a cikk írója idióta? Kíváncsi vagyok, Ody-é megmarad-e. Mit írtál? Kíváncsi lennék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hogy érdemes lenne átnyálazni a DVD-ket, belinkeltem pár díszlet képet, amit találtam a google-lel (köztük a mos espai arénát, meg Palpatine irodáját), meg felsoroltam még, hogy hány díszlet, makett és maszk készült el, ami így kapásból eszembe jutott (volt pár), plusz találtam egy szép kék háttér előtt feszítő Peter Jackson képet: És én is feldobtam az 1983-as problematikát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Akkor tudom már miért törölte a csávó. Fájt neki az igazság. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hát igen kínos lehetett neki, hogy egy hsz-ben több igazság volt, mint az ő egész irományában. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Dzséjt és James Cameronnal mizu. Ő is felállított egy aprócska green screent az Avatar miatt Őt érdekes, nem csesztetik emiatt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Jaj az aeonflux.blog is rácsapott err a Lucasos képre. Legalább Bomarr tartja a frontot. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.