dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Az ötlet az angol felirattal nagyon jó. Az jutott eszembe, hogy valószínűleg mindenki dvd-n akarja majd, hogy asztali lejátszón is menjen a dolog, így mpeg-ben kellene megcsinálni. Bár nem tudom lehet-e a feliratot konvertálni? Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Leült a lelkesedés. Pedig neki kéne fogni legalább a fordításnak. Nem próbálja meg senki? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Kicsit kiestem az angolból a suli óta, így inkább nem próbálkozom vele. De azért másnak sok sikert hozzá. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Az időzítést el lehet kezdeni fordítás nélkül is. Dstar szólj, ha nem érted a progit. Én is elkezdeném az időzítést, de mivel nem ugyanaz a verzió van meg nekünk, ezért hiába lenne meg, nem passzolna. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Az ötlet az angol felirattal nagyon jó.Az jutott eszembe, hogy valószínűleg mindenki dvd-n akarja majd, hogy asztali lejátszón is menjen a dolog, így mpeg-ben kellene megcsinálni. Bár nem tudom lehet-e a feliratot konvertálni? Megcsinálhatjuk avi-ban is, majd a kész feliratot ráégetjük, és az avi-t DVD-vé konvertáljuk. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Nem a progival van gondom, hanem a gépemmel, ugyanis kilehelte a lelkét. A másik az idő, házfelújításban vagyok, így nem nagyon érek rá. Én felajánlanám az én verziómat, csak az a kérdés, hogyan juttatnám el hozzád/hozzátok? Van olyan tárhely, ahová felfér 718 mega? Ja, és meg is kellene vágni, mert a film után van egy ep4 és ep5 bemutató is, amit fel lehetne majd tenni extrának a lemezre. Valahogy meg kellene csinálni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Most olvasom a TFN-en, hogy az Amazon.com várja mindazok emailjeit, akit érdekelne egy HS DVD kiadás. Talán a stúdió ki akarja adni? :P Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Az durva lenne :twisted: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Az durva lenne :twisted: Az. De lehet, hogy sikeres lenne, mert mindenki szeertné beszerzni, mint érdekességet. Én nem venném meg, az tuti! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Nem esküszöm meg rá, hogy ha megjelenne nem venném meg, mert tényleg érdekesség és mégis csak az SW része, bármilyen sz*r is. És egyszer mindenképpen meg szeretném nézni... majd... a távoli jövőben... a nagyon távoli jövőben... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Én gondolkodás nélkül beruháznék rá... egyébként is imádom a tényleg minden kritikán aluli filmeket (Ed Wood rulez!) és ez ráadásul SW is.... ide vele Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerintem ezt sosem adják ki. Lucas csak a lóvéért nem adja a nevét egy ilyen kritikán aluli filmhez, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a classic-ot hogy a szívén viseli. (többszörösen felújított, digitálisan újrakevert hang, kép stb.) Ezt rögtön a bemutatása után visszavonatta, megjegyzem nem ok nélkül, és ha újra kiadná, a fanatikus rajongókon kívül újra csak negatív kritikákat kapna. Egy átlak popkornmozi közönség fel se fogná, hogy "most mi ez?". Másik kérdés, hogy milyen állapotban lehet a master szalag, mert 97 körül a classic állítólag valami pincében porosodott, és már akkor sürgős felújításra szorult. Ehhez sztem hozzá se nyúltak azóta. Szóval, szerintem. (én megvenném ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. tudom, hogy már egy jó kis idő eltelt a felirat projekt óta, de ha esetleg még mindig fontolgatjátok a dolgot, akkor valaki elküldhetné nekem a forgatókönyvet, mert az angol nyelvizsgámmal szívesen neki ugranék, amint van rá időm. Megjegyzem, nem tervezem a megnézését, de ha mondjuk az én fordításom vírítana alatta, lehet, hogy meggondolnám . Várom a mielőbbi reakciókat. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megjegyzem, nem tervezem a megnézését, de ha mondjuk az én fordításom vírítana alatta, lehet, hogy meggondolnám . Biztos ez? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. hááát... mintha részleteket már láttam volna belőle (mondjuk volt a premieren az a LEia éneklés, az nem tudom honnan van, de gyanús ), de szerintem bevállalnám... bár Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. hááát... mintha részleteket már láttam volna belőle (mondjuk volt a premieren az a LEia éneklés, az nem tudom honnan van, de gyanús ), de szerintem bevállalnám... bár Donát. sw.hu-n megtalálod, a forgatókönyvet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Az első fél órát már sikerült megnéznem. Rohadtul uncsi... Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 19. tudom, hogy már egy jó kis idő eltelt a felirat projekt óta, de ha esetleg még mindig fontolgatjátok a dolgot, akkor valaki elküldhetné nekem a forgatókönyvet, mert az angol nyelvizsgámmal szívesen neki ugranék, amint van rá időm. Megjegyzem, nem tervezem a megnézését, de ha mondjuk az én fordításom vírítana alatta, lehet, hogy meggondolnám . Várom a mielőbbi reakciókat. Donát. Lentebb belinkeltem a forgatókönyvet. Jó lenne, ha megcsinálnád... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Nekem is megvan egy jó ideje, de belenéztem és annyi elég is volt. Talán majd egyszer...talán... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. dstar: és akkor gondolom csak a párbeszéd része kellene, ugye? Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Ezt le tudom menteni valahogy, mert megpróbáltam txt-be, és akkor egy csomó hülye jelölést kapott a szöveg, olvashatatlan. Valaki tudna javasolni valamit? Ha nem, megoldom így is, de azért örülnék, ha le tudnám menteni... Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Simán Copyzd be egy Wordbe. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. OKés, már sikerült... ezzel el fogok vacakolni egy ideig Lokatelli: köszönöm, közben már rájöttem Donát. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Természetesen a párbeszéd rész elég lenne... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Okés, a téli szünetben alaposan dolgozni fogok vele, de fogalmam sincs, mikorra tudok befejezni egy ilyen kaliberű feladatot... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Szerintem nem leszünk türelmetlenek Donát! Sok sikert, és várjuk az eredményt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. köszönöm Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Rájöttem, hogy az is sokat segítene, ha közben megnézhetném, hogy az adott mondat milyen képi környezetben hangzik el... szóval le kellene szednem a filmet. Tudtok adni linket? Vagy olvassak visszább? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. http://atom.pganet.com/holiday/ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Köszi, Ody! Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.