Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Holiday Special

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az ötlet az angol felirattal nagyon jó.

Az jutott eszembe, hogy valószínűleg mindenki dvd-n akarja majd, hogy asztali lejátszón is menjen a dolog, így mpeg-ben kellene megcsinálni.

Bár nem tudom lehet-e a feliratot konvertálni?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Leült a lelkesedés.

Pedig neki kéne fogni legalább a fordításnak.

Nem próbálja meg senki? ;)

Hozzászólás ideje:

Kicsit kiestem az angolból a suli óta, így inkább nem próbálkozom vele. De azért másnak sok sikert hozzá.

Hozzászólás ideje:

Az időzítést el lehet kezdeni fordítás nélkül is.

Dstar szólj, ha nem érted a progit.

Én is elkezdeném az időzítést, de mivel nem ugyanaz a verzió van meg nekünk, ezért hiába lenne meg, nem passzolna.

Hozzászólás ideje:
Az ötlet az angol felirattal nagyon jó.

Az jutott eszembe, hogy valószínűleg mindenki dvd-n akarja majd, hogy asztali lejátszón is menjen a dolog, így mpeg-ben kellene megcsinálni.

Bár nem tudom lehet-e a feliratot konvertálni?

Megcsinálhatjuk avi-ban is, majd a kész feliratot ráégetjük, és az avi-t DVD-vé konvertáljuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem a progival van gondom, hanem a gépemmel, ugyanis kilehelte a lelkét.

A másik az idő, házfelújításban vagyok, így nem nagyon érek rá.

Én felajánlanám az én verziómat, csak az a kérdés, hogyan juttatnám el hozzád/hozzátok?

Van olyan tárhely, ahová felfér 718 mega?

Ja, és meg is kellene vágni, mert a film után van egy ep4 és ep5 bemutató is, amit fel lehetne majd tenni extrának a lemezre. :P

Valahogy meg kellene csinálni...

Hozzászólás ideje:

Nem esküszöm meg rá, hogy ha megjelenne nem venném meg, mert tényleg érdekesség és mégis csak az SW része, bármilyen sz*r is. És egyszer mindenképpen meg szeretném nézni... majd... a távoli jövőben... a nagyon távoli jövőben...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem ezt sosem adják ki. Lucas csak a lóvéért nem adja a nevét egy ilyen kritikán aluli filmhez, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a classic-ot hogy a szívén viseli. (többszörösen felújított, digitálisan újrakevert hang, kép stb.)

Ezt rögtön a bemutatása után visszavonatta, megjegyzem nem ok nélkül, és ha újra kiadná, a fanatikus rajongókon kívül újra csak negatív kritikákat kapna. Egy átlak popkornmozi közönség fel se fogná, hogy "most mi ez?".

Másik kérdés, hogy milyen állapotban lehet a master szalag, mert 97 körül a classic állítólag valami pincében porosodott, és már akkor sürgős felújításra szorult. Ehhez sztem hozzá se nyúltak azóta.

Szóval, szerintem.

(én megvenném ;) )

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

tudom, hogy már egy jó kis idő eltelt a felirat projekt óta, de ha esetleg még mindig fontolgatjátok a dolgot, akkor valaki elküldhetné nekem a forgatókönyvet, mert az angol nyelvizsgámmal szívesen neki ugranék, amint van rá időm. Megjegyzem, nem tervezem a megnézését, de ha mondjuk az én fordításom vírítana alatta, lehet, hogy meggondolnám :). Várom a mielőbbi reakciókat.

Donát.

Hozzászólás ideje:
hááát... mintha részleteket már láttam volna belőle (mondjuk volt a premieren az a LEia éneklés, az nem tudom honnan van, de gyanús :) ), de szerintem bevállalnám... bár :)

Donát.

sw.hu-n megtalálod, a forgatókönyvet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
tudom, hogy már egy jó kis idő eltelt a felirat projekt óta, de ha esetleg még mindig fontolgatjátok a dolgot, akkor valaki elküldhetné nekem a forgatókönyvet, mert az angol nyelvizsgámmal szívesen neki ugranék, amint van rá időm. Megjegyzem, nem tervezem a megnézését, de ha mondjuk az én fordításom vírítana alatta, lehet, hogy meggondolnám :). Várom a mielőbbi reakciókat.

Donát.

Lentebb belinkeltem a forgatókönyvet.

Jó lenne, ha megcsinálnád...

Hozzászólás ideje:

Nekem is megvan egy jó ideje, de belenéztem és annyi elég is volt. Talán majd egyszer...talán... :)

Hozzászólás ideje:

Ezt le tudom menteni valahogy, mert megpróbáltam txt-be, és akkor egy csomó hülye jelölést kapott a szöveg, olvashatatlan. Valaki tudna javasolni valamit? Ha nem, megoldom így is, de azért örülnék, ha le tudnám menteni...

Donát.

Hozzászólás ideje:

Rájöttem, hogy az is sokat segítene, ha közben megnézhetném, hogy az adott mondat milyen képi környezetben hangzik el... szóval le kellene szednem a filmet. Tudtok adni linket? Vagy olvassak visszább?

Donát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.